icon

Také vám chybí záchody na dětských hřištích a ve městě?

jennyska
5. kvě 2026

Dnes jsem se nad tím, díky jednomu postu maminky na FB, zamyslela a teda, je to fakt problém....

Na úvod chci napsat, že je to o vyspělosti společnosti. V Číně nebo v Japonsku jsou veřejné toalety na každém rohu, speciálně tedy u dětských hřišť a ve městech, obcích.... u nás je to teda dost velká bída a čůráme kde se dá, co si budeme - vybavuji si zpětně všechny situace, které jsme takto s dětmi přeskákali (já nebo děti, je to úplně jedno, wc potřebujeme všichni) a musím říct, že s kulturou vykování potřeby to mělo málokdy něco společného :X

Jak jste to s dětmi řešily/řešíte vy, když přijde na tuto situaci? Taky Vám veřejná wecka ve městech, obcích a vesnicích chybí?

Strana
z2
pavlinkaaa87
7. kvě 2026

Ani ne, psi běžně chodí ke stromu, na chodník, na zdi domů, já chodím do křoví když potřebuji a nemám výčitky

lotosek
7. kvě 2026

Prekérka jsou hřiště na sídlištích, většina si samozřejmě odskočí doma, ale co ti, co tam vůbec nebydlí.
Ve městě máme aspoň v parku veřejné wc na EURO klíč (mám) nebo na kartu, ale je zase v provozu jenom přes sezónu, na zimu musí zastavit vodu.

barumrallyebum
10. kvě 2026

My mame nastesti asi velky mocak a vydrzime domu. Ja i syn.

Strana
z2