Taky je vám 37 let a více a jdete na třetí mimi?
Mám doma dva jedináčky-dcera 12 let a syn ted 21 měsíců...Antinu už nemám-zítra odfrčí MS a jdeme na to...Sice sem měla oba porody moc těžké,a byla sem dlouho na vážkách,ale ještě jednou si užiju těhu a mimi a doma bude ještě veseleji...A hlavně kvůli prckovi-má rád děti kolem sebe a je vidět,že nechce být sám...Ten věkový rozdíl mezi dětma je velký
Jste na tom podobně??? 😉
@majdlena Ahojky...tak první MS dorazila,tak jedeme dál...Neřeším to-není na to čas,řešíme doma terénní upravy,fasádu,zahradu.....a sto dalších věcí,tak sme všichni v jednom kole...A na snažení zbývá taky málo času,tak snad se brzo v tom shonu a chaosu trefíme..
Jinak sme na tom dost podobně-konečně někdo co je na tom stejně...
A hlídáš si ovu apod.? Já v těchto věcech vůbec nejsem zběhlá-nerozumím jim-nikdy sem to neřešila a ted tomu taky nechávám volný průběh 😉
Jo, tak to máme podobně i v dalších ohledech 😉 Pokud jde o ovu a spol...tak já (již) teroreticky zběhlá začínám být, ale na sobě nedovedu vypozorovat nic. Minulý rok jsem si asi 3 nebo 4 měsíce zkoušela kupovat ovu testy, ale v podstatě nikdy jsem to nedotáhla do konce, abych měla opravdu pozitivní a vyšlo i snažení...vždy jsme pak někam odjeli, došly mi testy a já si zapomněla koupit nové....pak jsem to přestala řešit a tenhle měsíc to na mě nějak zas padlo a snažím se trochu zorientovat ve sledování čípku, to snad jediné u mě přichází v úvahu, tak jsem sama zvědavá, jestli něco vykoumám. 😉
S časem na tom nejsme lépe, takže to snažení nám také dost často nevyjde...takže asi bude lepší tomu nechávat volný průběh a nestresovat se, že jsem promeškala správný den. U první dcery jsem ani nevěděla, že nějaká ovulace je a vyšlo nám to hned 🙂
@majdlena Já mám tu 12-letou dceru uplně neplánovanou-ještě tehdy ex nutil na potrat,ale to sem okamžitě zamítla s tím,že radši budu s dítětem sama,že klidně odejdu-už tak byl náš vztah dost špatný (psychicky mě týral a v těhu málem i uhodil)...Nakonec sem stejně 14 dní před porodem sama zůstala a bylo mě líp !!!
No a Tobík nám vyšel asi 2 týdny po vysazení antiny-ale to sme teda se snažili denně...Ted máme čas na sex tak 4-6 do měsíce-což není moc,ale jednou trefíme ten správný den 😀
@janesafari aha, takze maji jineho tatinka...my mame stejneho, prvni byla take ne zcela planovana, ale byli jsme radi. Pak jsem jeste jednou otehotnela uplne neplanovane, to ale nedopadlo. A ted s tou nejmensi jsme cekali 11 mesicu. No a ted se trochu uz bojim, aby nam to vubec klaplo....take se k necemu dostanem tak 5x ci 6x za mesic...a to mi jeste prijde, ze aby to bylo to 6x, tak to se musim hodne snazit🙂...cetla jsem, ze pry kdyz se pokazde strefis do ovu, ze je zcela bezne, ze to vyjde az za pul roku, tak s nasim stylem se dockam sesti strefenych ovu tak za pet let. A co dcerka? Uz jsou velky a sikovny v tech 12, vid?🙂 me moc pomaha a myslim, ze ji to zatim bavi, vyzvednout segru ve skolce a tak...
@majdlena No-tak mě Nella teda moc nepomáhá-spíš přidělává...Už má své zájmy a kroužky,doletí domů,udělá bugr a odletí...Dojde večer!!!Někdy je na zabití 🙄 Někdy má dobrý den a chodí co chci pomoct-tak by to mohla dělat denně!!!
@janesafari Tak koukám, že se vám už zadařilo, celkem rychle 🙂 Moc gratuluju a držím palce, ať je vše v pořádku!!
@janesafari jeee, no paráda 😵 moc gratuluji
@janesafari jsme na tom podobně, i s těmi dětmi z předešlých vztahů 😀 akorát moje cácora má 13 let a já s ní byla sama od začátku, páč "tatínek" mě hnal na potrat, což jsem odmítla a jeho poslala do prdele. S manželem máme 23 měsíčního syna a chceme ještě jedno dítko. Plánujeme se na to vrhnout 🙂 První mládě nám vyšlo hned napoprvé, vysadila jsem HA a po prvním cyklu bylo zaděláno 😉 Tak doufám, že teď to půjde taky tak hladce, HA neberu 🙂 Je mi zanedlouho 36 😉
@anansie40 nooo ,vypadá to -že 7 týdnů po vysazení se uhnízdilo -když studuju ten svůj kalendář...I tak tohle těhu trvalo nejdýl ,co se týče snažení 😉
Děkuju za gratulaci-a snad bude zase vše ok...tento týden se objednám a uvidím,kdy mě DR vezme 😅
@zuzineckah Nooo-tak to sme na tom téměř stejně skoro ve všem... 😀
@janesafari jj, jsem ráda, že v tom nejsem sama 😉 Můžu si tě přidat do prátel? Potěšilo by... 😉
@zuzineckah Tááák můžeš potvrdit přátelství-poslala sem ...I já sem ráda-potkat někoho kdo si zažil něco podobného... Tak už jen najdi dvě // a je to... Jak dlouho se snažíte ?
@janesafari jeste se nesnazime, cekam na MS, mám ji dostat každým dnem a pak to zkusime. Tise dufam,ze zadne dlouhe snažení nebude potreba,že na to proste vlitnem a bude 😀
tak u vas už se zadarilo? Moc gratuluji!
@zuzineckah jj,prášky sem dobrala před koncem května a pak MS přesně jak měla být... Květen se nezadařilo a MS přišla zase jak měla...A v červnu se uhnízdilo 😉 A až mě dr potvdí tt,tak budu vědět kdy...Ale pokud trvá spermijce 5-7 dní,než dorazí do cíle a pak se počítají až tt-tak sem otěhotněla 16.června-8 dní před MS,která ještě dorazila,ale byla místo 5 dnů-jen 2,5 dne...
Takže se nám zadařilo 6 týdnů po vysazení...
Ještě že sem si ted vše značila 😀
Holky, tak jsem se konečně té ovulky dočkala. Snad teda 🙂 Dnes 2 DPO a zítra odjezd na dovolenou a vrátím se 2.8. - to bude 12 DPO, takže test sebou neberu a nechám se překvapit toho 2.8. Doufám teda, že mě nepřekvapí MS 🙂. Kdybyste dělaly soukromou, tak na mě myslete a přidejte mě....
@janesafari jsem zvědavá, jak dopadneš u doktora a kolikátý jsi vlastně týden 🙂
Všem držím palce!!!
Tak mně je 41 a z prvního manželství mám 20-ti letou dceru a 16-ti letého syna.Manžel má také dvě dospělé dcery.V únoru jsem neplánovaně otěhotněla ,ale neváhali jsme a na miminko se moc těšíme.Takže v červnu byla svatba a v říjnu se těšíme na chlapečka 🙂Těhotenství si opravdu užívám,i proto,že jsou děti odrostlé a máme také víc zkušeností.
@janesafari tt se počítá od poslední MS,u tebe teda od té červnové, a vyloženě stáří plodu se počítá od ovulace,ale to minimálně. Ta krátká MS se zajímavá,mimi je bojovník 🙂
@mafuko Po 9 jdu Dr volat,tak sem zvědavá kdy mě vezme-snad ted někdy nebude mít dovolenou...A tobě taky moc držím pěstičky a po dovolené at sou dvě // !!! 😉
A určo na tebe budeme myslet...kdyžtak občas nakoukni aspon s mobilu
@hanik73 Neplánované je taky super-a věk je to ještě v pohodě-důležité ,jak se cítíš ty,ne? Říká se,že většinu starších maminek to omladí...
A co na to říkají vaše děti ??? Těší se na mazlíka?
@andelka ta krátká MS mě přišla fakt divná,ale tak trochu náznak !
První den až k večeru špinění a až na noc začalo silné krvácení (normálně ani tak silně nekrvácím),to trvalo tu noc a celý následující den...druhý den už to bylo slabé a třetí den zas jen špinění a konec...A špinění se prej do MS nepočítá-tak mě to vychází sotva 2,5 dne...
Ale když si tak vybavuju-měla sem něco podobného i u Tobíka,..Po jednom sexu sem začala dost krvácet,až mě bylo trapně-oba špinaví...Tak sme se osprchovali a dala sem si tampon-zklamaná,že druhá MS dorazila ! A druhý den už nic....A jakmile sem měla volno a byla sem si pro test-tak sem je našla // ...
@janesafari jsou to bojovníci ty deticky. 🙂
@andelka Asi ano-je to vidět i ted 😀 ...Jestli i to třetí bude malý dábel,tak nevím ... 😅
@janesafari Tak určitě to omladí,cítím se už teď naprosto v pohodě.Děti,tím,že jsou už odrostlé,tak mají jiné zájmy,navíc mají od tatínka ještě ročního brášku.Takže spíš to bohužel vidí tak,že bude míň peněz pro ně.No,spoléhali jsme na plodné a neplodné dny a nějak to nevyšlo,ale nebránili jsme se tomu 🙂
@hanik73 IStejně to musí být super...

@janesafari ahoj, tak co? Jak jsi dopadla s ms? Jsem na tom jako Ty, je mi 37 a mam holcicky 12 a 3. Uz vic nez rok si prejeme dalsi, ale zatim nic.