icon

Taky nemáte kamarádku?

petula7.
27. zář 2010

janulle22
30. zář 2010

@smardik mmm ty vypadají dobře... 😉 ale asi i budou drahý ne?

smardik
30. zář 2010

@janulle22 jo cenově se to pohybuje cca od 600 za ty nejlevnější až po 1300 tak právě nevím zda koupit či ne, zas to pak využije i Honzík tak nevím no, auta u nás jedou zrovna ted tu s jedním jezdí

smardik
30. zář 2010

@janulle22 ten jeep je asi nejlevnější je za 389 to jde ale líbí se mi nejmín

janulle22
30. zář 2010

@smardik 😀 mě taky 😀 tak malého už bych asi měla... 😅 stejně zas neodolám a ještě něco koupím... ale nevím co tátovi, vím, že touží po navigaci, ale v tom se nevyznám... 😅 jsem si říkala, že by mi přispěla mama, tchyňka a já a ještě bych mu něco koupila...

smardik
30. zář 2010

@janulle22 tak co rodičům nevím taky

smardik
30. zář 2010

@janulle22 já uvažuju o těchto autech Bruder

smardik
30. zář 2010

jsem zapoměla dát všechny

smardik
30. zář 2010

no a kdybych se zbláznila tak tohle, ale to už je přes 1000 a to je na auto moc

janulle22
30. zář 2010

@smardik vypadají moc hezky... 😵 ale ta cena mě dost odrazuje, malej si zatím moc věcí neváží tak by to byla asi škoda peněz u nás... 😅 ale jinak moc hezké 😵

smardik
30. zář 2010

@janulle22 tak Tomík je celkem v pohodě, občas má takový nápad že s hračkou hodí ale to mu jedna přistane na prdel a beru mu to takže už to skoro nedělá, nestojí mu to za to. ale já se s ním celkově nějak nesere u nás je přísná výchova takže řvu často a na prdel občas taky přistane, co vůbec nepomáhá je dělat tytyty z toho má akorát tak velkou prdel

janulle22
30. zář 2010

@smardik 😀 jsem tak ráda, že nejsem jediná kdo ječí jak fanoušek na hokeji 😀 jenže u nás se to míjí učinkem... 😅 ons e urazí lehne na zem a to počítám do miliona abych se uklidnila... 😅 on s tím jako moc nepere, ale tak jak říkáš občas s něčím švihne... 😒 snad to přejde úplně...

smardik
30. zář 2010

@janulle22 jo ječím taky doma i venku, kolikrát se za mnou otáčejí. ale zas musím říct že to řvaní mělo v určitých věcech smysl, ted už ví že na schody nesmí že jinak dostane na prdel a to pořádne takže jak jsou schody čeká na mě u nich a dává ruku, k cestě taky sám nejde čeká před ní a sám dává ruku, chodíme ke kamarádce a tam musíme jít po cestě kde jezdí hodně aut a může tam jít pěšky v pohodě, on vidí auto a sám od sebe jde na bok aníž bych něco říkala. ale naučil se to jen tak že jsem řvala a nějaká přistála. jak někdy vidím ty děti tak si říkám že jejich rodiče by měli dostat, šli jsme na procházku a předjel nás asi 3roční chlapeček na motorce,jel a jel a před hlavní cestou vůbec nezabrzdil, letěl přímo na ní a jeho rodiče šli za ním a vůbec si ho nevšímali, daleko od něj a ani na něj nezařvali stůl prostě nic,naštěstí auto nejelo

janulle22
30. zář 2010

@smardik tý jo tak to by dostal, že by si to teda pamatoval... 😠 no ty rodiče opravdu by zasloužili... 😠 malej jede na tom kole a většinou ho mám na pár klroků přede mnou a taky na něj řvu ať stojí a zastaví... ale taky než se to anučil tak tam třeba předním kolem vjel a dostal...ono občas není špatné jednu střihnout... 😉 četla jsem spousty názorů že děti nikdy nebijou, že jim to vysvětlujou ale myslím, že to nemá moc účinek už vidím jak budu mít pořád klidné nervy na vysvětlování.... 😅 jsou situace kdy střihnutí jedne na zadek je účinějsí než dlouhé vysvětlování a stejně bez efektu...

smardik
30. zář 2010

@janulle22 já bych nedala tomu dítěti ale těm rodičům,to dítě za to nemůže když mu to nikdo nevysvětlil, Tom to fakt už chápe a naučil se to. Já nejsem pro bití hlava nehlava, nebiju ho pořád a za každou maličkost ale jak píšeš jsou situace kdy jedna na zadek je účinnější a to si myslím že ty schody,cesta určitě je tady se mu může něco stát. když mě neposlechne doma v nějaké blbosti čert to vem ale v tomhle prostě musí

janulle22
30. zář 2010

@smardik jj souhlasím s tebou... 🙂 taky nedostává za každou blbost, ale když mu něco stát tak to jinak nejde...
kdyby nás četlý nějaké maminky které vysvětluji asi by nás ukamenovaly 😀

smardik
30. zář 2010

@janulle22 jo to asi jo ale at si každý vychovává jak chce, zatím mi ta moje výchova přijde akorát. jen by se už mohl přestat vztekat

janulle22
30. zář 2010

@smardik já myslím, že to teprve příjde... 😅 taky jsme to měli okolo 20měs a pak ve 2,5 letech, ale každé dítě je jiné...

crca
30. zář 2010

@janulle22 Reaguji teď na to-" jsem tak ráda, že nejsem jediná kdo ječí jak fanoušek na hokeji 😀 "Ujišťuji tě,že opravdu nejsi jediná 😅 Já domlouvám,ale když pak něco říkám 100x denně a oboum a stejně tam někam vlezou nebo vytahaj,tak už mě rupou nervy 😀 Je mě to pak strašně líto,ale jinak to někdy nejde 😒 Teď jim i na tu prdelajznu(plínu)občas nějaká přiletí,jenže Michalka ta se mě začne řebit do ksichtu 😀 potvůrka jedna 😀 Dneska si hráli s vařečkou,tak jim říkám"a pořádně si jí prohlídněte,protože za chvíli si pro ní budete chodit sami" 😀

janulle22
30. zář 2010

@crca 😀 to malej se chytá za zadek... 😀 alle jak říkáš řekneš 100x a stejně tam po 101 vlezou tak to je na palicu... 😅

smardik
30. zář 2010

@crca přesně jak říkáš jak něco řeknu 100 a Tom to po 101 udělá tak už fakt chytám nervy a občas rupnou

crca
30. zář 2010

Teda nás číst Američani,Angičani.....,tak už sedíme v base za týrání dětí 😀 My jsme měli takové období 3 měsíce,ale to už jsem byla fakt zralá na tu flašu 😒 Se ráno vzbudili a já už bych nejradši,aby šli spát,normálně jsem se bála toho dne,to jak zlobili bylo příšerný,v noci taky nespali-hrůza 😕 Holku jsem sundala ze stolu,odešla a než jsem oloupala blbou bramboru byl tam Maty a takhle furt dokola, 😒 ale teda ne jen ten stůl samozřejmě 😅 pak se to nějak zlomilo ze dne na den a teď je to taková klasika,jen třeba houknu,ale nic deptajícího,tak snad jim to chvíli vydrží,než dobiju baterky 😀 i v noci je docela klid,takže se aspoň vyspím 🙂

janulle22
30. zář 2010

@crca 😀 😀 no to asi jo no...hihi... ale holod jinak to nejde.. domluvou by asi z Adískem byl spratek co si dělá co chce... 😅

crca
30. zář 2010

@janulle22 Viděla jsi když dávali tu "mámu XXL"?Amíci 😠 Matka samoživitelka se 4(?) dětma a ještě si nechala udělat umělé oplodnění a nechala si všech osm(takže ještě osmerčata) a to teda byl mazec,ten nejstarší syn to co tam předváděl,bych ho vzala za prdel hajzla 😠 😠 a ona jen domlouvala a domlouvala 😠 Na to bych neměla fakt nervy,mě stačej ty dva 😅

smardik
30. zář 2010

@crca jo tu maxi mámu jsem viděla,fakt síla

jasmia
30. zář 2010

Teda holky, tahle diskuze má zajímavý vývoj, od nemám kamarádku, k hračkám a nakonec dostávání na prdel 😀 😀 😀 .

@crca taky jsem to vidě.la a zírala jsem, já si stěžuju jak mám zlobivé děti, ale proti tomu klukovi jsou miliónový

smardik
30. zář 2010

@jasmia to víš my tu probíráme všechno 😀 😀

smardik
30. zář 2010

@jasmia jo a Justýnka je moc krásné jméno, tak se jmenuje moje babička. Prosím tě nemáš zaručený recept na holku 😀 😀

jasmia
30. zář 2010

@smardik děkuji, já zas mám otázku, jak se dělají tak krásní kluci 😀 😀 😀 . Ale jestli chceš holčičku, půjčím ti svýho chlapa 😀 😀 .

janulle22
30. zář 2010

@crca tak to jsem neviděla... 😖 asi to enní nikde na netu co?
@jasmia 😀 jak piše smardík probíráme tu úplně vše... 😉

crca
30. zář 2010

@janulle22 Já si myslím,že kdyby jsi to zkusila přes You tube tak to třeba najdeš,nebo to jen zkus hodit v Seznamu.počkej já to zkusím 😅 😉

Strana