icon

Těhulka bez chlapa 😉 Zvládnem to

maruskateruska
19. lis 2016

Ahoj holky kdonje na tom stejně?

veg
19. lis 2016

Ja teda milujiciho muze mam, ale neni biologickym otcem naseho cvrcka, nasli jsme se az kdyz jsem mela brisko..treba se ti taky postesti 😊
Ale urcite to zvladnete, i kdyz zustanes sama, jen na obdobi kolem porodu zkus najit nekoho, kdo by ti helfnul, nakou kamosku nebo jinou maminku z okoli. Drz se, vse je jak ma byt 😘

maruskateruska
autor
20. lis 2016

Jj snad se někdo najde,jinak bydlím hned vedle rodičů takže úplně sama nebudu,jen ten chlap hodně zlobil ,řekl mi ať jdu na potrat ,byl agresivní tak jsem se na něj vybodla ,a teď mě přemlouvá ať ho vezmu zpátky a že je to jeho dítě👿

aiva01
20. lis 2016

@maruskateruska vezmes ho zpatky?

veg
20. lis 2016

@maruskateruska uff.. rozmysli si to dobre, agresivni chovani se leci tezko, a rozhodne je spatne aby bylo vzorem ve vychove ditete. A hlavne, predstav si zivot bez neho, nedychalo by se ti lip? Rekla bych, ze jo, ale nejsem tam, tak nevim. Ja zazila projev agrese v tehotenstvi a rano, kdyz sel do prace, jsem zbalila svych par svestech a zmizela. Nemela jsem nic, ani kam jit, a...udelala jsem to nejlepsi, co jsem mohla.. potkala jsem chlapa, co me chape, nasloucha, odrodil to skoro za me😀 a pomaha mi jako v zivote nikdy nikdo, vubec jsem netusila, ze takovy chlapi existujou...takova laska, i mala je z nej na vetvi 😊 zivot je prilis krasnej a kratkej na to aby.. sama vis ❤

maruskateruska
autor
20. lis 2016

Nene nechci ho zpátky,neuvedu ho ani do rodného listu když mi řekl ať jdu na potrat,ted sice škemrá jak nás miluje ,ale to je určitě protože nemá kam jít,a u jeho maminky už to nevydrží,.nechci ho už ani nechybí mi.a je mi bez něj líp.jen teda snad se časem najde nějaké které nas bude mít rád.

veg
20. lis 2016

@maruskateruska jsem rada,ze mas hlavu na svym miste👏 a neboj, bud ho najdes a nebo ho najdes😊 ale pozor na to, koho hledas.

78marcela
20. lis 2016

Jsem na tom stejne a da se to zvladnout.

maruskateruska
autor
20. lis 2016

No jo je mi 23 tak snad se to dá😃

aiva01
20. lis 2016

@maruskateruska kdyz ho nenechas napsat do RL, tak uz to nejde vzit zpet a chtit ho tam dodatecne dopsat. A myslim ze ti ani alimenty nebude muset platit... jeste se na to poptej ale penize pro dite potrebovat budes...

veg
20. lis 2016

@aiva01 tak penizky zapotrebi jsou, ale kdyz bude v r.listu, bude si zas delat narok na vychovu, vis.. za to tech par stovek nestoji, ne? Uff, me nee😰

verusky
20. lis 2016

@maruskateruska do rodneho listu bych ho urcite uvedla... je to opravdovy otec, dite ma narok na to to vedet a alimenty ze zakona platit musi... a Ty za ne budes rada... ale urcite se k nemu nevracej 🙂 agresori se nezmeni 🙂 a jsi mlada, zivot je pred Tebou 🙂 ja jsem sama na ctyri a taky zvladame 🙂

veg
20. lis 2016

@verusky teda biologicky otec to pro me vubec nic neznamena, mluvim za sebe, rozumej! Kvuli tomu, ze jsem delala kraviny prece neznicim diteti a sobe zivot. Ve chvili potvrzeneho tehotenstvi se ve me ohlasila zodpovednost a rikala "poradne se divej" a ja se zacala poradne divat a poslouchat a vnitri hlas velel " zdrhej!" To bych ty malicky nemohla udelat. A takovyho tatu byste zadna z vas taky nechtela.. na pařbu dobry, ale do zivota proboha nee!! Takze tak..

verusky
21. lis 2016

@veg tak to jo... vyjimky... ja taky tatu poslednich deti na nic, vypadal uzasne, ale je az moc uzasny, chce deti do pece... ja odkojim, on si je odveze... blazen. uz sebral deti manzelce, ale to meli kluci 5 a 8let, ne mrnatka.
kdyz jsem sem psala, premyslela jsem, jestli to uvest a uz teda jo- holky, pozor na tatinky, nekdy se pak moc cpou do vychovy a pece a muze to byt problem... i kdyz urady a soud jsou pro to, aby melo dite dva rodice... (my mamy samozrejme taky, ale kdyz je to prehnane a neni to v norme, zacina pak probelm...)
hodne stesti 🙂

maruskateruska
autor
23. lis 2016

Já ho tam prostě nechci uvádět,nechci aby mi bral dítě někam přič,je to sice otec biologicky,ale napsal ať jdu na potrat a ať ho tam rozhodně neuvadim.to že se za 3 týdny rozmyslí že nás chce a přemlouvá to už mě nezajímá.nechci zkazit život dítěti takovým debilem.a ty alimenty co by mu vypočítali mi za.to nestojej.to ty 3 roky vydrzim a pak půjdu do práce a vše zvladneme.

cizinkaa
23. lis 2016

@maruskateruska buhvi, jestli by ty alimenty i platil... 😁 jinak jen ziram. Mas muj velky obdiv! ☺️

maruskateruska
autor
23. lis 2016

Jen už chci aby mě přestal opravovat a už ho nechci nikdy vidět ,jen doufám že se někd neobjeví ...

verusky
23. lis 2016

@maruskateruska ok souhlasim. jen Ty vis, co je zac 🙂 pekne a klidne tehulkovani 🙂

trdelnik234
23. lis 2016

Presne tak, nikam ho neuvadzaj, on to dieta nechcel, tak nech sa zariadi tak, akokeby ziadne nemal. ja by som tie peniaze tiez ozelela. Pokoj duse je za vsetky peniaze sveta. A ked sa mala bude pytat na ocka, tak jej povies pravdu, primerane veku. Drzim ti palce. Konecne jedna mlada rozumna baba. Ak by si nieco potrebovala, ozvi sa.

maruskateruska
autor
23. lis 2016

@trdelnik234 děkuji moc.jinak já to téhle chvíle rozumná právě nebyla ,byla jsem na všechny moc hodná .Ted už musím myslet na budoucnost a abychom byly všichni šťastný.