icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

zlobivakaca26
11. led 2017

Ahoj holky, mám 5 den po menstruaci a uz 2 den me boli v podbřišku i při chůzi. Ale přitom ovu mám mit asi ve čtvrtek nebo pátek.máte některá s tímhle zkušenosti? S manželem se snažíme o mimi rok a zatím se nám to nedaří.děkuju za rady

wenisa
11. led 2017

@zlobivakaca26 Tak tohle jsem parkrat mela taky ale nic z toho nebylo... Ale muze to byt cokoli... Takze nejlepsi bude pockat a uvidi se co to je 🙂

zlobivakaca26
11. led 2017

@wenisa děkuji za radu 🙂

wenisa
11. led 2017

@zlobivakaca26 neni zac 😉 ono to totiz u kazde z nas muze znamet neco jineho...

carries
11. led 2017

Jsem po pár dnech dočítala diskuzi co se tady dělo. A úžasné věci !!!
Holky moc Vám gratuluji @llenka_li, @brambora28 věřím, že to dopadne dobře a obě miminka se tam udrží 🙂 zázraky se opravdu dějí 🙂

wenisa
11. led 2017

Ahojky devcata, jak se pri dnesku mate? Venku je neskutecna kosa,co? Fakt masakr... 😒

jade85
11. led 2017

ahoj kocky, tak ja hlasim, ze u me vse ok, srdicko bije, mimi roste, odbery hotovy. Jsem 10+1, centimetry jsem tentokrat nejak nepobrala, kazdopadne 24.1. screening, kde pry mimco i nejpresneji zmeri a stanovi datum porodu (konecne) 🙂 A dalsi kontrola u meho doktora az 22.2. 🙂

llenka_li
11. led 2017

Zitra jdu na revizi s punkci, připadne laparoskopii. Hcg 1600, primář v děloze nic nenašel....😖😢😢😢😢

nelussska
11. led 2017

Ahoj holky, tady se dejou veci! Vsem preju spoustu stesti at uz ve snazeni nebo tehotenstvi. My sme snazeni stopli. Je k tomu spousti duvodu hlavne tezka nemoc v rodine tudiz nervy na dranc. MS cekam o vikendu tak snad v tomhle pripade dojde. Sice me 3 dny pobolivaji prsa a obcas projede takova krec, coz nemivam. A v podbrisku tak jako bublinkati :D ale moje telo si dela co chce. Opatrujte se tu. 🙂

jade85
11. led 2017

@lenka_li no jakto? ☹ jako chapala bych, kdyby videli to same, jako minule a rozhodli se udelat revizi kvuli neprosperujicimu tehu, ale prece to, co tam bylo, zase nezmizelo? 😵

brambora28
11. led 2017

@lenka_li to se rozhodli nějak rychle, ne? Nepočkají pár dní, jestli se nevyvine, případně na další stoupání/klesání Hcg? Mě ta nemocnice u Vás přijde taková jak na houpačce... Jeden den tak, a druhej den úplně jinak... Moc na tebe myslím..
Já to u sebe taky nevidím moc růžově, včera po kontrole jsem zase trochu krvácela v noci.. Je to taková tmavě hěndá krev s kouskama.. Dneska zase jen špiním.. Těhu příznaky krom bolesti prsou jsou taky pryč...

brambora28
11. led 2017

@nelussska Ahoj, děkujeme za podporu, a přeji hlavně zdravíčko! A uvidíš, jestli má mimi přijít, tak přijde 🙂

markethy235
11. led 2017

@llenka_li pockej, jak je to mozny? Vzdyt uz bylo videt v deloze?? 😖
Jak uz bylo psano, taky mi to prijde zvlastni, nejdriv cekaji a pomalu 14 dnu meri HCG a ted najednou takove rozhodnuti? Proc jeste nepockaji?

markethy235
11. led 2017

@jade85 tak to jsou dpbre zpravy ☺ to mas dalsi kontrolu docela za dlouho, jeste ze mas mezi tim aspon ten screening, ale stejne od nej je to do dalsi kontroly temer mesic, to cloveka nechaji docela nervovat.

markethy235
11. led 2017

@nelussska to jsi tu s nami moc dlouho nezustala 😞 nicmene preji hodne stesti a verim, ze za par tydnu budes u nas zpatky a do te doby se jiste zlepsi zpravy o nemoci, mimochodem i u nas to nebylo pred Vanoci vesele a z hroziciho nadoru na jatrech to skoncilo jen jejich ztucnenim, takze mamka ted ma nasazenou dietu a nejake prasky, tak mozna i ve vasem pripade to dopadne takhle 😉

jade85
11. led 2017

@markethy235 chteli me objednat o tyden driv, ale to ja jsem na horaaaach 🙂 ktery jsem naplanovala a zaplatila nekdy v zari jako romanticky lyzarsky vylet na oslavu vyroci. Jsem se trochu prepocitala, no 😀

llenka_li
11. led 2017

Ja nevim, asi ze to 2x narostlo o 300, a pak o 500 a ted jenom necelých 200 a děložní sliznice pry jenom 7mm, což také nenasvědčuje tehotenstvi. A ráno jsem trochu spinila. Uz jsem uplne na dne a nemam sílu odporovat. Řekli, at si vyberu, jestli jen revizi a budeme čekat nebo rovnou revizi s laparkou nebo ze klidne muzu odmítnout, ze me nutit nemůžou, ale ze mi to nedoporučuji a ze bych musela byt v nemocnici.
Uplne jsem se složila 😥

yelowangel
11. led 2017

@ llenka_li ježiši to mě hrozně mrzí. Přeju ať je to brzo za tebou. Drž se.

gry
11. led 2017

@ llenka_li jejda. Držím moc palce a posílám hodně sil. Ať už jsi fit. To zvládneš.

monib66
12. led 2017

@llenka_li Přeti Ti,ať to zvládneš. Nejhorší bude první měsíc,pak to pomalu bude lepší. Nejlepší lék je další těhu,snad se Vám brzy zadaří a tentokrát už na konci bude miminko v Tvém náručí.

brambora28
12. led 2017

@llenka_li ahojky, tak jak jsi dopadla? Moc navtebevna tebe myslím!

JwkJak

brambora28
12. led 2017

Jinak

brambora28
12. led 2017

Do prdele tady je to nejaky posrany! 😀
Jak

brambora28
12. led 2017

Seru na to já to snad nedopisu! Jak se máte vy ostatní?
Já byla s kámoškou na kafe, kouřilo se tam a je mi pěkně blbě.
Po uterni kontrole stále spinim - taková tmavě hnědá krev.. A dnes mě táhne podbřišek jak ze začátku tehu..
To
J

markethy235
12. led 2017

@llenka_li take na tebe uz od rana musim myslet 😘 snad to dobre dopadlo.

brambora28
12. led 2017

To je o nervy sem něco psát. Taky vám to.blbne? Furt se mi vypíná klávesnice a vždy když chci zmacknout mezernik tak se vypne a dám odeslat. Moje nervy!

markethy235
12. led 2017

@brambora28 😀😀 takhle rozkouskovany prispevky jsem dnes cetla v dalsich diskuzich 😀
Jinak ja uz jsrm od pondelka doma, mela jsem nastoupit do te nove prace, ale od patku vecera marodim, nemohla jsem az do nedele dostat horecku pod kontrolu. Tak mi sef rekl, at nastoupim tedy az ve stredu a jelikoz jsem vcera ztratila i hlas, tak nastupuju az v pondeli. Po snazeni taky ani pamatky, nejdriv jsem nemela silu a ted kdyz uz bych rada, tak se chlap boji, ze to chytne 😀 to je zase cyklus tohle 😞

evikkk13
12. led 2017

@brambora28 @markethy235 Mně zas nefunguje odpovídání, musím psát nicky ručně...Lence jsem psal už dopo soukromou zprávu, ale asi má teď svýho dost, nereaguje. Věřím, že je v pořádku, ale musí se s tím poprat. Já byla dnes u zubaře - už děsně dlouho odkládám zhotovení korunky, kterou mám doporučenou na jeden zub, který se mi tak trochu rozpadá. A když jsem zjistila těhu, jedna z prvních věcí mě napadlo jakože sakra, kdy vyřeším ten zub?! Tak jsem se na začátku šestinedělí objednala a dnes před umrtvovací injekcí jsem dostala otázku:"Nejste gravidní?" Hlavou mi proběhlo UŽ NE a pár vteřin mi trvalo, než jsem řekla NE. Bylo to takový divný...a teď necítím půl hlavy a mám děsnej hlad 😠

jade85
12. led 2017

@brambora28 😀😀 to me bavi, ty tvoje sprostarnicky 😀 ja pisu na kompu, takze v pohode 🙂 U me nic novyho, akorat me zacaly dost bolej prsa, jakoze nejen na dotek, ale normalne, jsem zvedava, co mi naroste 😀 Jinak si lebedim uz druhy den na home officu, v ty zime se mi nikam nechce, ale zitra uz asi zase vyrazim mezi lidi do kanclu. A sakra bych si dala aspon dve deci cervenyho, ale vydrzim 🙂
@markethy235 hodne stesti v novy praci! A to snazeni nejak poreste, at si chlap vezme rousku, kdyz se boji bacilu 😀

markethy235
12. led 2017

@evikkk13 jo, odpovidat mi taky nejde, nicky musim kopirovat. Je to cely nejaky rozhazeny.
Snad se Lenka brzy ozve, to je jasny ze ted toho ma chudak dost.
No, k zubari se musim take objednat, mela jsem tam byt jak jsem koncila ve stare praci, coz proste diky prescasum neslo a zubare mam az za mestem. Potom jsem nevedela zase smeny a ted mam praci jinou, ale uz tam fakt musim, to zase bude s tema zubama 😟

Strana