icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
27. led 2017

@brambora28 jo, koukat dopredu mi ted pomaha. Krome snazeni mame ted pred sebou jeste stehovani do domecku, dovcu v Alpach a hlavne za tri a pul mesice svatbu 🙂 Bohuzel teda taky budeme muset nejak zvladnout sestinedeli, ale pak uz to snad bude jen dobre.

Jinak ted jsem volala do Motola, tam se nemuzu objednat bez zpravy z genetiky, kterou budu mit az dneska kolem 11, ale jinak to vypada, ze me vezmou nejpozdeji v pondeli. Akorat to teda asi vypada, ze to nebude takova rychlovka, jak jsem doufala, pry se musi nejdriv pripravit cipek a pak az udelat revizi. Takze si tam asi par dni polezim. ☹

petuliee
27. led 2017

@jade85 jejda me teda jeden den udelali potrat a a druhy sem sla domu :(

jade85
27. led 2017

@petuliee uvidime, no, zatim me nikdo nevidel, mluvila jsem jen se sestrickou po telefonu, rekla jsem ji jen v jaky jsem tydnu, tak me na tohle upozornila. Jo a nejdriv si samozrejme myslela, ze chci na "normalni interrupci", chvili trvalo, nez jsme si to vyjasnily. Premyslim, jak o tom s tema doktorama mluvit, aby bylo na prvni dobrou jasny, ze je to kvuli VVV a ne proto, ze miminko nechci...nevim, jestli mam silu to jeste jednou nekomu vysvetlovat 😢

brambora28
27. led 2017

@jade85 To naprosto chápu. Mě když poslala zastupující dr.na kyretáž, já došla do nemocnice, tak sestry na mě uplně hnusně: to jako krvácíte už 3 dny a dete teprve teď? A proč jste nepřišla dřív? Jak kdybych byla nějaká blbá špína.. Měla jsem sto chutí jim říct: Víte, proč jsem nepřišla? Právě kvůli takovým krávám, jako jste vy, který se absolutně neumí chovat k ženě, která právě přišla o svoje dítě! Naštěstí byla moc hodná doktorka 🙂
Normálně doktorům řekni hned, že ti tvým gynekologem byla doporučena interrupce z důvodu závažných vývojových vad, že ses měla objednat, a tak jsi tedy tam, ať ti řeknou, jak postupovat. Hotovo.

yelowangel
27. led 2017

@jade85 hrozně moc mě to mrzí. Držím palce ať to máš rychle a bez komplikací za sebou a neležíš moc dlouho v nemocnici. A ať to moc nebolí.

jade85
27. led 2017

@brambora28 ona se ke mne jako chovala hezky, i pred tim, nez zjistila, jak se veci maji. Akorat je v tech dvou pripadech jiny postup, tak jsme si to musely ujasnit. Jen je to pro me proste tezky vubec rikat nahlas...
Jinak vis co je nejhorsi? Ani nemam chut na to vino, kterou mi celou dobu chybelo. Uz jsem si dala i vychladit lahev, ale porad mam pocit, ze vlastne nemuzu. I kdyz uz je to jedno ☹

jade85
27. led 2017

@yelowangel dekuju. popravde bolest me ted vubec nezajima. ve srovnani s tim, co se mi deje v hlave je to nic...ani ten odber klku jsem nejak nevnimala, i kdyz doktorka strasila, ze to bude bolet. 😢

brambora28
27. led 2017

@jade85 Chuť na víno přijde ve správný okamžik, to se neboj 😉

llenka_li
29. led 2017

@jade85 to je mi moc líto..přeju hlavne hodne sil a at je to brzy za tebou. Nevim, ze se tady děje tolik špatného...😔

jade85
29. led 2017

@llenka_li jo, mela jsem pocit, ze mi vsechno nejak moc podezrele vychazi, holt me osud nechal si to tri mesice krasne uzivat a ted jsem to dostala sezrat.

Hlavne mi holky drzte palce, at me zitra vezmou do nemocnice a at muj stav dovoli to rychle ukoncit. Desim se vyvolavani "porodu" a vubec jakykoliv procedury, ktera by mela trvat dele nez par hodin. Ne snad kvuli bolesti, ale jsem psychicky vazne na dne a uz nutne potrebuju, abych mela to ukonceni za sebou a mohla se zacit davat dohromady. Tenhle mezicas, kdy jsem jeste tehotna a pritom vim, ze je konec, me naprosto nici. Jdu to ted zkusit nejak vyresit pres znamou doktorku na GPK v Motole, ale je mladinka a je tam sotva pul roku, tak nevim, jestli neco zmuze.

@brambora28 tak chut uz prisla, v patek jsem se solidne picla, docela mi to zlepsilo naladu, aspon v tu chvili, ale druhej den jsem mela o to vetsi depku. Tak uz si na to davam pozor.

simi1510
29. led 2017

@jade85 drzim moc moc pesti at uz to skončí a co možno nejjednodušeji a nejrychleji!

brambora28
29. led 2017

@jade85 Moc mě mrzí že ti nemůžu pomoct, škoda že jsem na konci republiky a neznám tam u Vás žádné doktory. Zítra na tebe budu moc myslet, ať cokoliv co udělají máš rychle za sebou a můžeš jít zase dál 🙂

kristynkaam
29. led 2017

Ahoj holky, prosím je tu někdo kdo by mi poradil? Cca půl roku se snažíme s přítelem o mimi. Zatím nic. Měla jsem neprav. menstruaci, tak jsem chodila ke svojí Gynekoložce aby mi píchla injekci na vyvolání, to bylo 21.12, a pak jsem to dostala 26. a končila 31.12. no a zároveň mi napsala Duphaston, abych měla menses pravidelnou + je to prý i na podporu k těhu. Brala jsem jak jsem měla, 11-25 den cyklu. A teď měsíc LEDEN a já jsem to dostala 26.1. ale neustále mě bolí prsa což nikdy nebylo, hlavně večer, když spím a otáčím se nebo vstávám, nehorázná bolest. Také záda hodně a celkově pod bříškem ( vím, může to být častá reakce při menses, ale ty PRSA ) A PLUS JSEM TEDA ZAČLA HODNĚKRÁT CHODIT NA ZÁCHOD NA MALOU, COŽ TAKY NENÍ NORMÁLNÍ .. Zatím jsem test nedělala, asi to nic nebude. Ale chtěla jsem se zeptat, jestli to takhle neměl někdo z Vás. Moc bych si to přála 🙂 Snad se někdy na mě usměje štěstí 🙂

brambora28
29. led 2017

@kristynkaam Ahoj 🙂 pokud máš menzes (a neni to třeba uhnizdovani) tak je těhotenství hodně nepravděpodobné. Ty priznaky co popisujes jsou úplně stejne jako mám já u menstruace.. Možná to taky můžou být účinky toho Duphastonu. Brala jsem ho taky, ale hned první měsíc otěhotněla (bohužel to nedopadlo dobře), tak nedokážu říct co byli příznaky těhotenství a co příznaky Duphastonu.. Každopádně pokud si nejsi jistá zkus test, to je největší jistota.

jade85
29. led 2017

@brambora28 dekuju moc, jsi zlato. ta moje znama slibila, ze se pokusi mi to domluvit. tak snad.

markethy235
29. led 2017

@jade85 take na tebe budu myslet, at to bude rychle a jsi v poradku. Chapu, ze takovy cekani musi byt hrozne. Skoda, ze te nemuzeme takhle na dalku vice pomoc.

llenka_li
30. led 2017

@jade85 oni te snad nenechají čekat dlouho v tomhle případě. Věřím, ze i bez známých to bude během dneska, zítřka za tebou....Přesně vím jak se citis, to čekání je šílené a uvidíš, ze po zákroku prijde oproti tomuhle stavu uleva, a pak uz bude jenom lip a lip...myslim na tebe.

tammm
30. led 2017

@kristynkaam ja to včera dostala,bolí mě břicho,prsa a chodím furt na malou 😉 těhotné asi nebudem 😒

evikkk13
30. led 2017

Ahoj holky, já jsem teď nějak nestíhala psát, ale všechno čtu...🙄

@jade85 je mi to tak moc líto! 😒 držím palce, ať máš nejhorší brzy za sebou a jsi alespoň ve fázi snažení se...i když, asi to bude chtít trochu času, moc držím palce!

Já vyhlížím 2.porevizní MS a mrcha nikde....tssss

brambora28
30. led 2017

Krásný den holky.. Tak já stále krvácím, a to dost.. Po samovolném potratu 15. 1. stále ještě krvácím, 2-3 vložky za den, 1 v noci - v sobotu jsem se rozkrvácela zase o něco víc - 3-4 vložky za den, taková jakoby hlenovitá krev a do toho zase kousky sliznice.. Volala jsem dr. a zítra jdu na kontrolu.. Achjo, to prostě nemůže být jen tak ☹ Krvácím už vlastně skoro měsíc v kuse od 4. do 15. špinění, a od 15. doteď krvácím.. Jsem z toho fakt unavená, už mě ty vložky neskutečně serou, a z krve je mi na blití :-/

llenka_li
30. led 2017

@brambora28 to je taky neco, nebylo by lepsi tu delohu vyčistit? Nez jeste dostaneš nějaký zánět 😏 četla jsem, ze se deloha nemusí jen skrabat jako ze kyretaz ale ze někdy stačí jen vysat...což by v tvém případě asi stačilo...dej vedet, jak jsi dopadla a držím palce at je to v rámci možnosti dobre.

Jsme tady nějaka smolná skupina 😕

jade85
30. led 2017

Ahoj holky, tak mě vzali dneska, už jsem na pokoji, na stejnym oddělení jako jsem byla v září s tou cystou. Za to jsem moc rada, jsou tu strašně hodný a v pohodě. Teď čekám, až za mnou přijde doktor a řekne mi co a jak. Ale podle toho, co rikal doktor v ambulanci, tak mi budou zavadet tabletky na vyvolani potratu, pry by to melo jit rychle. Ale každopádně jsem rada, ze tu jsem a ze se to zacne resit hned. Na ultrazvuku jsem se už nekoukala na obrazovku a doktor naštěstí nic nekomentoval. Tak se držím relativně v klidu.

brambora28
30. led 2017

@jade85 Myslíme na tebe!

llenka_li
30. led 2017

@jade85 držím palecky, at je brzy po všem..

evikkk13
30. led 2017

@jade85 Ať je to brzy za Tebou!

jade85
30. led 2017

@markethy235
@brambora28
@llenka_li
@evikkk13 holky moje, moc dekuju za podporu! mám zavedenou první tabletku, ideálně by mela vyvolat potrat nebo aspoň otevřít čípek. Další postup podle nálezu za pár hodin. Teď jsem úplně zavřená, takze nemůžou dělat nic, nechtějí jít přes ten čípek násilím, aby nic nepoškodili. Teoreticky pokud by ze mě všechno vyšlo přirozeně, nemusela bych ani pod narkozu na revizi, ale to moc nedoufam...

llenka_li
30. led 2017

@jade85 nechci se blbe ptát..ale podle toho co píšeš asi uz klasická revize neni možná. Ja myslela, ze do 13-14tt se delaji interrupce a to je přeci kyretaz, tak jsem překvapena, ze u tebe vyvolávají porod...pokud by to vyšlo bez revize, bylo by to super, ze by zbytecne deloha neutrpela. A pokud to samo neodejde, jak dlouho se bude čekat, nez revizi provedou? Pokud se o tom zatim nechceš bavit, tak mi neodpovidej a reknes nám to časem. Nechci šťourat do bolaveho, jen me to zajima, tak promin, jestli jsem moc zvedava...

rulfici4
30. led 2017

Ahoj holky snad se tu najde ještě nějaká tehulka.snažíme se o mimi 3 roky dr mi nasadila před par měsíci hormony.po nich mám MS přesně zacatek i konec na den přesně.než mi nasadila hormony MS přišla o dost pozdě cca o 17dni v tu dobu příznaky jak kdybych byla tehu.i přítel byl dost pozorný ale trhu nebylo.pak nic ani přítel nehladil bříško atd.tento měsíc se dost snažil a opět hladí pusinkuje.u ex prý poznal ze je tehu než to zjistily.ale ted k věci je mi to blby se ptát ale nechci hned letět k dr.MS by mela dorazit 2.2 ale už tak 5 dni mám bolesti v podbřišku a v krizi někdy vice někdy méně.nikdy tak dlouho před MS jsem neměla bolesti.vadí mi i cigarety a ten smrad z nich i pořad jako kdybych na záchodě cítila moc atd a to ho ted porad cistim strikam.únava šílená porad spim a par dni mám bílý hustší výtok.na test je urcite ještě brzy.kamarádce ted ukázal ducha 3dny před MS ale já se bojím ho udělat abych nebyla zklamaná.já jsem po ionizaci a pptratu téměř ve 4 měsíci co byl před 3 lety od ty doby nic.mám dva prcky a přítel dceru.jenže on je nemocný a bere různé léky a infuze ktery můžou snížit plodnost takže máme přislíbeno od partnerova dr ze cca žák ještě 2-3 měsíce a pošle ho na vyšetření plodnosti.myslíte ze se mohlo třeba zadarit? Dekuji

monib66
30. led 2017

@rulfici4 myslím,že se zadařit mohlo. Podle příznaků, já taky měla hustší bílý hlen a ten mám doteď. Držím palce,ať se těhu potvrdí a hlavně ať se udrží až do termínu vše bez komplikací 😉 Napiš,jak to dopadlo.

jade85
30. led 2017

@llenka_li po pravde, taky mi to vrtá hlavou, doktorka, co mi dělala screening se taky tak vyjadřovala....Vyvolavani porodu tomu jeste nikdo nerekl, ptala jsem se, jestli mě to bude bolet, prý mužu cítit stahy jako před ms. Asi to chtějí udělat co nejšetrněji pro tělo - pro duši by samozřejmě bylo nej, kdyby mě uspali a vyřešili to. Bavila jsem se o tom ve fóru s holkama, co sly taky na potrat kvuli vvv a nekterym vyvolavali, nekterym jen roztahovali cipek nejakymi tycinkami. Ale po 12tt uz jen klasickou interrupci bez přípravy čípku nedelali zadne. Kazdopadne verim, ze v Motole vedi, co delaji, radši ještě chvíli vydrzim, než mít poškozeny čípek ☹

Strana