icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

demikett
12. únor 2017

@brambora28 pobavilo 😄😄 lesana předčítající hlasitě etiketu svému dítěti ptajíc se na jeho názor 😂 fakt jsem se zasmála, ale jak rika @simi1510 - jsem proti antikoncepci a chci třeba i šátkovat 😄

markethy235
13. únor 2017

Tak dnes mi prisla opet o 2 dny drive MS. Ne ze bych ji necekala.. Hura do dalsiho cyklu a dalsi MS, kdy uz mi bude brat dr krev. A vlastne uz pristi tyden se dozvim vysledky te kultivace, tak treba i tam se na neco prijde.

jade85
13. únor 2017

Ahoj kočky, zdravím ze 3000 m! 🙂 Dovolená, hory, lyže, sluníčko - nejlepší antidepresivum!

simi1510
13. únor 2017

@jade85 užívej si to tam!!!!

simi1510
13. únor 2017

@markethy235 dej pak vědět 😉

yelowangel
13. únor 2017

@jade85 juuu hezky si to užijte

markethy235
13. únor 2017

@jade85 uzij si to a naber hodne sil ☺ a mimochodem, slusi te to 😉

markethy235
13. únor 2017

@simi1510 jo jo, dam 😉

katmir
13. únor 2017

@markethy235
Nejak citim,ze te v tom samotnou nenecham. Uz na me leze...ale jeste mam par dni cas,ale bricho teda boli,jak kdybych to mela dostat zitra.
Ja mam ko na gyn bud v pon,ale pokud by byla ms,tak v sobotu. Tak uvidime,co nam rekne. Od te doby co jsem zacala ovulovat tak i v mezi dobe me boli podbrisek.☹

katmir
13. únor 2017

@jade85
To je nadhera.
Ja bych se teda ve 3000 mela problem nadechnout,ale vypada to krasne.
A moc ti to slusi.
Tak hezky odpocivej. 😉

markethy235
14. únor 2017

@katmir jo, to me ted taky skoro cely minuly tyden pobolival, coz jsem nikdy nemela. A ty pujdes ted pri MS taky na krev?

katmir
14. únor 2017

@markethy235
Ja uplne nevim,ted hlavne chci resit to bricho,pac uz me boli od prvni ovulace od ledna.
Ale gyn.je moje bud.svagrova,tak to necham plne na ni,co bude delat.
Urcite mam vyssi testosteron (bradu si holim 3x do tydne),drive jsem mela PCO,ale v kvetnu rikala,ze vajecniky jsou cisty.
Vyznam se v porodnictvi,ale tahle gynda je o level vys.☺

demikett
14. únor 2017

No tak teda dnešní valentýn teda nic moc. Přítel v práci a už mě stačil dvakrát nas*at 😡 ráno mě vzbudil, že jezdí popeláři a že mám jít vytáhnout popelnici (on uz byl v praci) a ja se teda nevyspala a navic uz bylo pozde, takze rozespala, nasrana kam ted budeme dalsi 2 tydny hazet odpadky... no nakonec jsem se uklidnila a dobry. No a teď mě zase rozčílil. Vařím se s jídlem, aby bylo dovařený skoro na minutu přesně když přijede domů a měl ho teplý. Má pár minut spoždění. Píšu sms. Dozvidam se, že je u babičky a tam si dává klobásu. Takže to mám chuť vyhodit z okna. A ještě jsem mu dneska koupila takovou tu srdickovou milka bonbonieru 🙄 ja nic nedostanu, to vim... ale teda jsem pořádně namíchnutá 😡😡 je to nejlepsi chlap, ale nekdy me teda dokaze nasrat jako nikdo jinej 🙈

markethy235
14. únor 2017

@katmir ty jo, to mas dobry, ze doktorka je tvoje budouci svagrova, takhle se te bude venovat maximalne ☺
Mozna dobra zminka s tim testosteronem, take mam vyraznejsi chloupky (docela huste oboci, nohy holit v lete obden, nad rtem si taky trham chloupky, sice jednou za 10 dni, ale stejne). Na tom asi neco bude.

markethy235
14. únor 2017

@demikett to chce klid, oni tohle vetsinou ty chlapi tak neresi a nakonec te mozna jeste necim prijemnym prekvapi 😉
Ale chapu te, taky mi nastve, kdyz neco doma pripravuji k jidlu a potom dorazi z prace, ze jedl cestou a da si to pozdeji a jeste mu to prijde vhod 😉

katmir
14. únor 2017

@markethy235
Urcite,vyhoda to je,ale nechci ji porad chuderu otravovat. Ma male deti.

@demikett
To by me taky nastvalo. Ale neboj,bude to dobre...

markethy235
15. únor 2017

@katmir to je jasny, ze clovek nechce otravovat s kazdou "blbosti", ale zase potom kdyz se neco deje tak vis, ze te neodbyde.
MS jeste neprisla? Mozna uz ani nedorazi 😉

janey007
15. únor 2017

@kristyna691991, tak jak to dopadlo? Já na radu doktorky týden počkala, znovu udělala test, a zase negativní. Teď jsem 40DC a ms stále nic, tak jsem volala znovu a objednali mě na 28. února. Achjo, to bude zase čekání.... :( Jsem z toho docela skleslá, ráda bych se zase snažila...

katmir
15. únor 2017

@markethy235
Delala jsem si test a je uplne bily a citim ji v kostech. Ale kdyz prijde v terminu,tak budu taky rada.

yelowangel
15. únor 2017

Tak nevím co si mám o svým těle myslet...10. jsem měla dostat MS místo toho jsem už 8. začla špinit ale jenom tak lehce že to není ani na slipovku, jenom při utření trochu krve a trvá to dodnes. Test sněhobílý 🙄 tak nevím no...asi počkám ještě týden a když tak znovu testnu a zavolám na gyndu...tohle se mě ještě nestalo tak su z toho taková vykulená....

markethy235
15. únor 2017

@katmir tak uvidis, jeste je cas i na pozitivni tt. Drzim palce a dej vedet, zda dorazila ci nikoliv 😉

markethy235
15. únor 2017

@yelowangel nemuze to byt tedy uhnizdovani? Mohla si mit dele ovu, ale zase to trva uz tyden, coz je taky zvlastni.
Nejhorsi je, ze cely zivot ma clovek cykly jak na baterky a jakmile se zacne snazit, telo si dela co chce. Je tedy pravda, ze je to hodne o psychice.. Ja mela fakt od zacatku MS na den presne a ted posledni 4 mesice chodi pravidelne o 2 dny drive. A to jsem pred tim zadnou HA nikdy nebrala..

yelowangel
15. únor 2017

@markethy235 taky jsem nad tím uvažovala ale co jsem tak četla trvá to cca 3 dny a ne 7 a to mám pocit že dnešek nebude poslední den ☹ no su zvědavá dávám tomu čas do pondělí...

markethy235
15. únor 2017

@yelowangel prave, je to zvlastni. A snad je to zalezitost jen tohoto cyklu a pokud se ted nezadarilo, tak priste uz se to nebude opakovat.

markethy235
15. únor 2017

@brambora28 jak to vypada u tebe? Uz to odeznelo?

brambora28
15. únor 2017

@markethy235 Ahoj, v sobotu jsem byla na odběrech, HCG myslím 75, na UTZ ok, akorát cysta se opět naplnila.. Takže Dr. říkala stále bez sportu, sexu... A kdyby něco, tak přijít.. Včera jsem byla jen na odběrech, HCG 43, a prý už na kontrolu chodit nemusím, až po menstruaci ke svému Dr.. Tak doufám, že se do té doby nic nestane, a že to brzo dostanu... Ty máš aktuálně, že?

llenka_li
15. únor 2017

Hlásím dnes 1DC 👏🏻👏🏻☺ bez jednoho dne 5.tydnu od laparo a revize..

katmir
15. únor 2017

@llenka_li
Super.😉

janey007
15. únor 2017

@llenka_li Skvělé, dobré zprávy 🙂

brambora28
15. únor 2017

@llenka_li Tyjo já asi taky dnes... Začala jsem krvácet, tak si říkám jsou 3 možnosti.. 1)praskla cysta, 2)opět další komplikace po potratu, 3)menzes.. No začalo mě trošku bolet břicho, ale nebylo to úplně jak při MS, navíc už ani nevím jak to menstruacni krvácení vypadá.. tak uvidíme, co se z toho vyvrbi.. snad je to opravdu menzes...

Strana