Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@michaelak30 a muzu se zeptat kdy jsi mela naposled MS? 🙂
@monnna 18.2 ale pouze 2 dny..
@michaelak30 aha, tak to joo.. já naposled 5.2 🙂
@llenka_li paráda gratuluji 😇
Ahoj kočky, tak je to tady: včera poslední den šestinedělí, dneska 1. DC 😀 jsem nadšená, že cyklus funguje, v podstatě je to můj první úplně bez HA po spoustě let 🙂 😍👏 je mi teda blbě jak psovi, jedu pozdě do práce, ale co už 🙂
Holky, tak já to dnes dostala.......
@brambora28 to me mrzi, ale na druhou stranu mas krasny cyklus na den přesně, což je skvěle po tom všem 🙂)) ;) hurá na dalsi snažení a budu držet palecky..
@jade85 jinak velká gratulace k 1.MS....tímto je vše zle za tebou 🌸
@llenka_li Díky 🙂 Přesně tak to cítím...
@brambora28 Nic si z toho nedělej, buď ráda, že po tom všem dorazila ms normálně. 😘
@brambora28 🍀 🌹 neklesat na mysli, držím pěsti....
@brambora28 jejda, tak dalsi mesic uz to musi vyjit 🙂
No a ja uz asi pocituji, ze to brzy prijde. 28den je v pondeli, tak uvidime zda se telo dobre nastartuje 🙂
A pak hura na snazeni 🙂
@brambora28 vyjde to priste uz urcite! Mozna je lepsi se od všeho, co by tehu pripominalo, vzdálit...
@llenka_li no ja to poznala na testech ze je to spatny... nesilil a pak uz slabnul. Byla jsem vynervovana a nakonec jsem zacala krvacet a odeslo to s ms v 6tt.
Drzim pesti at je to v poho, prece jen mas cas na nejakou poradnou carku 🙂 tu ja mela az 13dpo vyraznejsi.
Dnes mas termin ms? A jak dlouhe cykly? Promin,mozna si to psala, ale je nas tu moc 🙂
Ahoj poslední dobou se moc nehlásím...moc gratulu všem co našli // a holky co máte 1. MS vám držím pěsti, berte to tak že vaše tělo už je v pořádku a funguje tak jak má takže příště už to vyjde.
@llenka_li hrozně držím palce čárky jsou sice slaboulinké ale jsou tam
@brambora28 děláš dobře, zaměř se na podnikání a uvidíš půjde to...a pak napiš kde kavárnu máš zastavili bysme se 🙂 jak to vůbec pokračuje? Máš už vybraný místo? Nebo nějaký plán jak to všechno uvíst do chodu?
@brambora28 ja bych taky rada neco nasadila ale dr.rikala ze nee, ze neni potreba, ze ted nemuzu revizi brat nejak vazne. Ale ja bych rada pak neco na udrzeni.... ach joo, tak budu resit az budu tehu.
Drz se 🙂

@monnna byla ale je jeste brzy aby neco videla