icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka To já taky, každý měsíc jinak ale ten kalendář mi to krásně vypočítá ( myslím ovulaci apod.)

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Kdyz to mas kazdy mesic jinak tak jaky si tam dala cislo u delky cyklu?

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Tam si zadáš každý měsíc jak máš menstruaci (od kdy do kdy) normálně do kalendáře a ono ti to vypočítá plodné dny, ovulaci apod.

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Samo ti to spočítá délku cyklu..zapisuji si to tam už rok. A asi 4krát jsem zkoušela i ovulační testy a opravdu mi to vyšlo na den přesně i podle doktorky.

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Je to tenhle kalendar?

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Ano, je to on 😉 tak třeba ti to taky usnadní aspoň trošku..

destovakapka
8. zář 2016

@kamila6220 Tak jsem si to nainstalovala ale ovulaci mi to pise na jiny den,nez jsem ji pravdepodobne mela.

kamila6220
8. zář 2016

@destovakapka Ono to chce aspoň 3 měsíce poctivě zapisovat. Pak se mi to všechno srovnalo. Samozřejmě, že testy jsou spolehlivější než nějaká aplikace

misina01
9. zář 2016

Ahoj, holky, všem snažilkám moc doporučuji bylinky 🙂 neměla jsem ovulaci po vysazení antikoncepce, MS jsem dostala až po 66 dnech od vysazení díky píchnuté vyvolávačce 🙂 pak mi doktor dal duphaston a nic. Začala jsem tedy brát sama bylinky, jeřáb ptačí a inofolic a po 2 baleních se cyklus krásně srovnal, naskočila první ovulace a je z ní miminko. Teď už jsem 10+5 🙂 takže to nevzdávejte! 🙂 a hlavně souložte ne jen plánovaně podle ovulace, protože mně ji potvrdily testy, měřená bazální teplota, kalendář. A miminko je stejně o 5 dní starší podle UTZ 😀 takže já tomu plánovanému sexu na ovulaci už moc nevěřím 🙂 všem držím palce! 🙂 ať jsou brzy //

bajuliss
9. zář 2016

@misina01 jeeee😍😍 takove krasne tapinkyy ....
My jsme tomu taky dali volny prubeh (teda krome meho "svickovani po") a ted jsem 15+4 🙂

bajuliss
9. zář 2016

A mame tady patecni kviiiiz pro @mirindad :
1) kdopak bydli za par zatackama ???
2) kdo se dnes nachazel 3 km od tebe ???
Po zodpovezeni obou otazek a dobrych odpovedi muzes ziskat 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 tolik stesticka pro zdrave a krasne tehulkovaaaaaani 😍😍
(Promin, tehulkam obcas hrabe 😂 )

mirindad
autor
9. zář 2016

@bajuliss tooo si delas srandu 😘 1) jaaaa 2) tyyyy 😁😁😁 no vidis jak me umis zvednout naladu💋 beru vsechny ctyrlistky😁😁

bajuliss
9. zář 2016

@mirindad jooooo, ctyrlistky jsou vsechny tveeeee !!! 😀
Sem dnes jela ze Slovenska...a ted ty cedule : breclav 24, breclav 12, pak odbocka na breclav, a pak se cesta rozdvojovala a na te druhe : breclav 3....
A ja na pritele: heeeeeeej !!!!
A on : coo ??
A ja : nic, to bys nepochopil 😀 (a smich)
On: ach jo, zase ta tva tehotenska demence ! 😀 (smich)
Ja: noooo...tak neco 😀

(Tehu demence je u nas- tehu nalady, obcasna dezorientace, naval chuti na cokoli atd..)

mirindad
autor
9. zář 2016

@bajuliss ja bych byla uplne to same 😁😁😁😁😁 ceka me navsteva stryce, ktereho mam ve Zline..tak zase budu bliz k tobe..jestli zrovna budes doma😁😁😘💋

bajuliss
9. zář 2016

@mirindad Nooo....tak tyden doma budu 😀 aspon do patecni kontrolyyy 😍😍
Ale tyjooo...pred chvili jsem se fotila....a nooo...uz to asi dlouho neutajim 😀
Dnes 15+4

mirindad
autor
9. zář 2016

@bajuliss paneboze to je krasne 💋 to ja neco uvidim az za mesic tak no 😢😁💋

bajuliss
9. zář 2016

@mirindad dockas se :-* ja treba citim, ze je vetsi....ale nikdy by me nenapadlo,ze az tak....a dnes, co jsem se fotila...cumim na tu fotku, jakoze coooooo??? Twakovy balvanek ? 😀 tak stojim pred zrcardlem a koukam....a normalne fakt tam je !! 😍 😀

mirindad
autor
9. zář 2016

@bajuliss uz se taky tesiiiim 💜💜💜 a kdy jsi uz tak videla aspon malinky rozdil? 😊😊😊

lenulinka10
9. zář 2016

@mirindad tak dnes je to jasne 😍 tak snad to nase snazeni na to bude stacit,aby se zadarilo... Bylo v utery,ctvrtek a jeste bude zitra 🙂 pak uz jen doufat 😘

lenulinka10
9. zář 2016
mirindad
autor
9. zář 2016

@lenulinka10 ja verim tomu, ze to vyjde 💋 uvidis, ze za mesic uz budes na to snazeni jen vzpominat a sahat si s radosti na brisko ze tam mas vetrelce 😍

lenulinka10
9. zář 2016

@mirindad jeee 😍no kez by... Byla bych moc stastna 🙂 a co jakpak je tobe? 😉

maky91
9. zář 2016

@lenulinka10 to jsou těhu testy?

lenulinka10
9. zář 2016

@maky91 nene ovulacni 😉

mirindad
autor
9. zář 2016

@lenulinka10 ja jsem v pohode 😊 poboliva me brisko.. Ale jinak nezvracim,nevolnosti zadne takze si myslim, ze to na me prijde az pozdejc 😁

lenulinka10
9. zář 2016

@mirindad tak to je dobre 😉 a nebo ti bude dobre cele tehotenstvi 🙂 to by bylo nejlepsi ne? 😉

mirindad
autor
9. zář 2016

@lenulinka10 uprimne me to celkem aj znepokojuje ze se se mnou nic nedeje 😁😢 za tyden v patek prvni prohlidka tak snad vsechno ok 💜

lenulinka10
9. zář 2016

@mirindad budu drzet palecky,aby bylo vse v poradku 👍😘 na jednu stranku bud rada,ze ti neni spatne 🙂

mirindad
autor
9. zář 2016

@lenulinka10 dekujii 😘jooo zatim uzivam vsech jidel co me chutna😁😁😁 doufam, ze me neprestane chutnat cokolada.. Mam celkem zasoby na zachvaty hladu😁😁

lenulinka10
9. zář 2016

@mirindad tak to ma byt 😉 aspon si miminko taky pochutna 😀

Strana