icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
1. dub 2017

Holky vcera bylo tak krasne! Prisla jsem odpo z prace, sundala podpatky a sako, vzala kratasy a botasky a sly jsme se svagrovou s kocarkem. Bylo naaadherne! Daly jsme zmrzku, pocouraly v lese a malej je tak roztomilej. Za chvili mu bude rok. Fakt jsem si to uzila a zacla se tesit, az budu taky jednou na matersky. Je to zahul, ale svym zpusobem, takovej hezkej zahul ❤

jade85
1. dub 2017

Ahoj kočky, po delší době se hlásím 🙂 jak se máte? Já jsem asi tak nějak v půlce cyklu, cítím se výborně, to jaro mi dělá moc dobře. Snažíme se každý den, jsme teď strašně zamilovaný, asi to těšení na svatbu nebo co 🙂 Mám trochu cukání testovat ovulaci, ale držím se, při té frekvencí snažení nám snad nic neuteče 🙂 včera to byly přesně dva měsíce od potratu a revize, trochu to občas zabolí, ale myslím, že se mi podařilo se z toho dostat a cítím, že jsem díky tomu mnohem silnější, než dřív.

trrr
1. dub 2017

@simi1510 ahojda tak jak jsi na tom?

llenka_li
1. dub 2017

@jade85 Ahojky, moc te zdravím ;) to je super, ze se vám takhle daří, mam za tebe radost ;) držím palecky, at se brzy znovu zadari, ale důležité je, ze jste spokojeni..Také jsem v půlce cyklu..😉

llenka_li
1. dub 2017

@tammm ja uz se taky stydím do te lékárny i chodit 🙈😂😂

vjercik
1. dub 2017

@llenka_li no ja taky a to hlavne do drogerky 🙂 🙂 🙂
Ted uz radeji delam objednavky ve vetsim na netu 🙂

llenka_li
1. dub 2017

@vjercik i ja uz posledni objednávku udělala pres net 😄

vjercik
1. dub 2017

@llenka_li nooo jooo, jsme blazni, ja uz stridala drogerky a lekarny 🙂 🙂 🙂
Ale net je lepsi a o pulku levnejsi🙂

tammm
1. dub 2017

@llenka_li dnes jsem zavedla Utrogestan,snad neuškodí,pokud se folici teprv snaží prasknout.Ale dle klídečku v břichu už asi vnoci praskli.
Je zajímavé,že všude jsem četla jak holky bolí po Pregnylu břicho a u mě nic.

llenka_li
1. dub 2017

@tammm bud rada ;) treba jeste začne, ale snad ne a kdy budeme testovat? 😄

simi1510
1. dub 2017

@trrr Ahojky, dneska jsem 7 dpo, tak uvidime kolem středy co z toho bude nebo ne. Zatim to vypadalo nadějné dle teploty i spineni v 4 dpo.

A co ty? Jak je?

trrr
1. dub 2017

@simi1510 u me vse dobre tak koukej dat vedet zda ti to dopadlo hodne stesti😉

tammm
1. dub 2017

@llenka_li nebudu testovat,ms ma byt 18.4.,tak si počkam.Pregnyl děla duchy,tak se nebudu stresovat.

simi1510
1. dub 2017

@trrr Děkuju, dám vědět 🙂 Byla bych ráda, kdyby to vyšlo. Ale nevím no... dneska je nějaký klid po pěšině mi přijde :-/

trrr
1. dub 2017

@simi1510 neboj nech to osudu 😉

evikkk13
2. dub 2017

Holky, dneska mam zkazenou naladu 😔 Vcera jsme byli s manzelem plesat tam, kde jsme v zari meli svatebni hostinu a party. Sla jsem zaplatit kartou a majitel mel terminal vedle, tak jsme spolu sli vedle a on povida:"Co se vam to stalo?" Nechapala jsem, tak povidam, ze nic. Pak se me vyptaval, jak nam to od svatby klape a proc uz jdeme tak brzy domu a kdyz jsme prisli k tomu terminalu, jeste tam stal cisnik, znamej a ten povida:"Jsi tehotna nebo ne?" Tak jsem rekla, ze ne, ze tak asi jen vypadam. Jako...ja vim, ze nejsem zadna hubenina, ale tohle bylo docela trapny. Pripadam si porad stejne, jen jsem asi vic pod drobnohledem, kdyz UZ je to pul roku od svatby. Tuhle se i ptal nekdo moji mamky, kdo me ani nezna, jestli kdyz jsme se brali, tak uz cekame miminko. A minule zas sousedka, ze by to chtelo nejak zpecetit to manzelstvi. Obcas mam chut na ty lidi zarvat, at se proberou, ze je to trochu soukroma vec! 😠

llenka_li
2. dub 2017

@evikkk13 tyhle kecy znám, drz se, at si vsichni políbí 🙄 jako by neměli nic jineho na praci, nez resit ostatní..😏

simi1510
2. dub 2017

@evikkk13 Já nevím, co to je s lidmi... Jejich hnusná chování, starání se do toho, do čeho jim nic není, netaktnost atp.

Je vážně lepší to přejít, nebo v tu chvíli jim říct něco, aby jim zklaplo.

A zkus na to nemyslet, vždy se objeví někde nějaký ten blbec, co chce zkazit náladu.

Drž se!

evikkk13
2. dub 2017

@llenka_li @simi1510 Diky za podporu holky, fakt me to rozhodilo...nejen, ze teda vypadam jako tehotna, ale i to, ze lidem vubec nedochazi, co muze zenska prozivat a vsichni jen tak hazi takove otazky jako kdy uz a planujete a jak to vypada a vy nechcete deti? Uuuuuf...😖

simi1510
2. dub 2017

@evikkk13 tak hlavně je to o těch dvou, co jsou spolu. A je jedno, zda jsou svoji nebo jsou manželé. Pokud si řeknou, teď si užijeme ještě sami dvou, tak si užívají, pokud chtějí našetřit peníze, aby mohli dát dítěti vše, tak budou nejdřív šetřit, pokud si řeknou, potřebuji ještě toto, tak dítě za x let, je to jejich domluva. Nikdo neví ani, co si třeba ti dva prošli, co je potkalo, ...

Třeba přítelův táta pak hned, jestli se snažíme dál i po tom, co nás potkalo... zatím co dle jeho mámy si máme užívat života, nehnat se do dítětě atp.

vjercik
2. dub 2017

@evikkk13 jejda to znam taky...
Po svatbe a hned na to svat.cesta. vsichni cekali ze budu tehu, jooo byla jsem ale potratila. Takze to byla parada kdyz se me kazdy ptal a ja zatim byla po revizi...ale nikdo na me nic nepoznal, navenek jsem silna...
Normalne to prechazej a brzy tehu budes.
Ja mam sice normalni postavu,ale vse mi jde do bricha,takze taky vypadam jak tehule 🙂 🙂 🙂
Po prvni revizi jsem pribrala 5kg bo jsem se cpala kys.listovou.pak jsem ji omezila a kila sla dolu ale v brichu mi to zustava vzdycky.
Drz se 🙂

jade85
2. dub 2017

@evikkk13 co je sakra nějakýmu číšníkovi po tom, jak vypadáš, kdy ses vdala a kdy budeš mít dítě??😖 to mě teda rozčílilo za tebe. Co si to dovoluje?

evikkk13
2. dub 2017

@vjercik Jojo, taky jsem to nikde moc nerozhlasovala, ze jsem po revizi, jen nejblizsi rodina to vi - rodice a sourozenci. Babickam jsme to nerikali, zbytecne by z toho nespaly, ale uz jsem od revize nekolikrat celila jejich utokum, ze buduju karieru a pak uz mi to treba nepujde, at se zamyslim. Nekdy je to fakt tezky.
@jade85 Diky za reakci, normalne jsi me rozesmala! No vzdyt presne, co je mu sakra do toho? 😂 Jinak jsem rada, ze se citis lepe! To jaro je uzasna vec, ze? 🙂 My jsme v 1.snazicim cyklu od revize, ale denne to teda nezvladame, klobouk dolu 😝

jade85
3. dub 2017

@evikkk13 díky 🙂 no hele ono to není jen snažením o miminko, máme teď prostě takový období - před svatbou, jaro, nový bydlení... 🙂

Holky, jinak dneska mi začalo oficiálně hrabat - jsem 20. DC, akné jak puberťák, citlivý prsa - ano, hned se začínám pozorovat a něco v tom vidět. Ach jo 🙂

evikkk13
3. dub 2017

@jade85 Já jsem tak ráda, že to píšeš! Dodržela jsem po revizi 3M pauzu a to na doporučení lékaře, ale hlavně jsem si od toho chtěla dát trochu odstup (hned po revizi jsem totiž visela na netu a četla všechno možný, až mi z toho hrabalo a 6 týdnů se mi zdálo jako nekonečná doba). Teď jsem v 1.cyklu bez ochrany, jsem 28DC (cyklus mívám od revize 33) a odstup byl k ničemu, už ho zase nemám 😅 Během posledních dnů pořád vnímám, jak mě dloube v podbřišku, píchá mě jakoby u vaječníku a prostě se až moc sleduju a říkám si CO KDYBY? Díky bohu, že je pondělí a jsem v práci a mám před sebou dost náročný týden, takže přijdu na jiné myšlenky 😀 Beztak jsou to leda zaražené větry 😂😂😂

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13 tak sup testik...;) 10DPO uz určo budes a budes mit jasno. Jinak moc držím palecky...🙂

@jade85 i tobe moc moc držím palecky 🙂

Ja jsem dnes 17 DC a asi 3DPO, ale sex v den ovu nebyl. Byl den pred a den po 🙄 tak uvidime. Těším se na vaše testiky..

jade85
3. dub 2017

@evikkk13
@llenka_li holky, díky! Teď mi ještě cestou do práce strašně smrděli všichni v metru a zvedal se mi žaludek. To už si ale stoprocentně namlouvám. Test si dovolím až tak za dva týdny, pokud mezi tím nepřijde ms. Dřív ani náhodou! Ale je to utrpení 😀

vjercik
3. dub 2017

Ahojki holky, hlasim 8dc 🙂
Prosim vas mam takovy dotaz. Uvazujeme s manzelem ze pojedeme do termalu velke losiny, mame poukaz tak at ho vyuzijeme. Chceme tam jet asi tyden po moji ovulaci, nevim zda je to vhodne ☹ abych se nejak neprehrala, nebo co ja vim...
Diky za rady 🙂 a preji krasny pracovni tyden🌷

evikkk13
3. dub 2017

@llenka_li To néééé, já jsem se zařekla, že testovat dopředu nebudu, až když nedorazí...minule dorazila, // stejně byly a co z toho? 9 dnů v nemocnici 🙄 A kdy jsem měla ovu nevím, ale minulý měsíc byla tak 21 DC, takže žádný spěch, mám jí asi pozdě no 😅

A myslím, že den před a den po je úúúúplně v pohodě! Spermie něco vydrží 🙂

llenka_li
3. dub 2017

@evikkk13
@jade85
Vy jste dobry, holky, chtela bych mit vaši trpělivost 🙂
Ale jinak @jade85 pachy jsou u me 1.priznak tehu, vadí mi jeste dřív, nez me začnou bolet prsa..
Takze holky, moooc držím palce ;) a az to nevydržíte dejte vedet ;)

Strana