icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
9. zář 2016

@bajuliss jeeeee, mas uplne nadherne brisko 😍

markethy235
9. zář 2016

@lenulinka10 ukazkove 😃 verim, ze na konci cyklu bude spozdeni a takhle krasne pozitivni testik bude jiz tehotensky 😉

lenulinka10
9. zář 2016

@markethy235 dekuji😘 jsi zlata,kezby to tak bylo 😉 uvidime co z toho bude 😊

markethy235
9. zář 2016

@lenulinka10 neni zac 😉 dnesni je opravdu ukazkove pozitivni, takze verim a drzim palce, ze to vyjde 😉

lenulinka10
9. zář 2016

@markethy235 pro jistotu si to pritel rozmyslel a chtel to pojistit i dnes 😀 takze mame pojisteno i ze vcera to bylo obden. A dnes no.. Tak snad to nicemu neublizi 😀 ja drzim palecky i tobe 👍😘

markethy235
9. zář 2016

@lenulinka10 dekuji 😘 mne zitra konci MS, ale pristi tyden mam odpoledni, vetsinou kdyz prijdu z prace tak pritel uz spi, takze z toho cely tyden nic moc nebude 😞 ale my si to vynahradime pri dovce 💕

lenulinka10
9. zář 2016

@markethy235 tak si to vynahradite pri dovce a tam se mimisek urco povede. 😘 my meli dovcu ted,tak nam to take pekne vyslo 😉

markethy235
9. zář 2016

@lenulinka10 tak to je super 😃 to vyjde urcite 😉 beres nejake vitaminy? Ja Femibion, ale jak nejsem na pravidelne brani leku zvykla, tak na nej zapominam 😂

lenulinka10
9. zář 2016

@markethy235 jojo beru Superfolin 1. Doporucil mi ho lekar 🙂 beru kazdy den 😉

markethy235
9. zář 2016

@lenulinka10 ja jsem na tohle hrozna no 😂 jak jsem nebrala HA nebo jine veci na pravidelne bazi, tak nemam disciplinu 😂

bajuliss
9. zář 2016

@mirindad ja mela celkem brzo....asi i proto ze jsem jeste brala utrogestan ( na udrzeni...ne ze bych to nejak potrebovala, ale moje dr to pise kazde tehulce ze zacatku - pro jistotu) no po dobrani mi asi za 2-3 dny zmizelo brisko...no ale za par dni zas vykouklo a prijde mi o dost vetsi...pry to takto po nem dela 🙂 ale jinak asi ten + - 9 tt slo neco maaaalo videt 🙂 ( jo a mela jsem i nafoukly zaludek, protoze jsem sezrala, na co jsem prisla 😂)
No a jako ze zacatku pohledy tech lidi, kdyz jsem se nekde valela u more.....uplne slo videt, ze premysli, jestli jsem tlusta nebo tehotna 😂😂 taxem vzdycky pohladila brisko, aby to bylo jasne 😂😂😂

mirindad
autor
9. zář 2016

@bajuliss ja budu asi na rizikovem 😢 takze urcite taky chci neco na udrzeni a doufam ze do prvni prohlidky vydrzim 💜 .. Ja se citim hrozne nafoukla 😁 kdybych v zrcadle nevidela ploche bricho tak si reknu podle pocitu ze uz jsem becka 😁😁

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad jeeej :-\ proc myslis ? ☹ preju, abys nebyla a bylo to ok 😉 kdyztak kdyby ti nic nenapsali, tak ti muzu poslat...nam jeste skoro dve krabicky 😉
No ja ze zacatku byla siiiiiilene nafoukla 😀

bibianne
10. zář 2016

@vjercik ja krvacela jen po te revizi,doktorka rekla,ze to se jako ms pocitat neda :-\ Mam dnes 16po revizi,tak doufam,ze prijde ms do 14dni. Prijde mi,ze se ty dny hrozne tahnou 🙂 prohlidku jsem mela taky,ze uz muzu vsechno normalne,pritel mel hlavni starost,jestli uz se spolu muzeme zase milovat 😀 asi bych se zacala snazit taky po ms,co ted bude..jestli prijde :-\

bibianne
10. zář 2016

@bajuliss ja se na ten utrogestan ptala ted na prohlidce a rikala mi,ze jakmile bych zjistila,ze jsem tehu,tak to mam zacit brat. Skoda,ze mi to jako tvoje dr nenapsala hned to poprve ☹ a jak se vubec citis,mamčo? 🙂 🙂 doufam,ze jde vsechno jak po masle 🙂

monib66
10. zář 2016

Já beru Femibion hned,jak se mi ms zpozdila o 3 dny. Dělala jsem test v ponďělí jen duchy a ve středu už // 🙂 13.9 jdu k doktorovi potvrdit ultrazvukem. Je to mé druhé těhotenství, první bylo minulý rok v listopadu,ale nezečalo bít mimi srdíčko ☹ Teď mám strach,aby se to neopakovalo. Už se těším až bude po prvním trimestru a vše bude v pořádku 🙂

bajuliss
10. zář 2016

@bibianne ahoj 🙂 moc te obdivuju, jak vsechno zvladas...preji ti moc moc stesticka, aby se co nejdriv znovu zadarilo 🍀🍀🍀
Jinak ja se mam celkem dobre 🙂 akorat me zacinaji obcas zlobit stydke kosti ....obcas me v nich hrozne picha...takovy divny pocit, jako by me nekdo do tech kosti dloubal nozem....ale pry je to proto, jak se ted roztahuji....ale prijde mi to nejak brzoooo...
Jinak kontrolu mam v patek tak uz zase malinko stresuju ale hrozne se tesiiim 😍😍
A dnes jsem 15+4 a uz po vecerech kdyz si lehnu pozoruju, jestli ucitim pohyby...nektere holky uz je slabounce citi...tak pozoruju a pozoruju 😀

bajuliss
10. zář 2016

@monib66 ahooj 🙂 preji aby se zadarilo, tantokrat to urco vyjde 😉 🍀🍀

monib66
10. zář 2016

@bajuliss Děkuji moc 🙂

mirindad
autor
10. zář 2016

@bajuliss jak se lecim se stitnou zlazou, tak uz me upozornovali pred otehotnenim, ze bude zazrak ze vubec otehotnenim, ze se snizenou funkci to jde tezko...a pak kdyz uz, tak je riziko potratu... Bohuzel to nachazim i na internetu 😢 ale miminko si nas vybralo, tak s nama pekne vydrzi 💜

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad ja myslim, ze pokud se to povedlo tak brzo, ikdyz to melo byt slozitejsi, tak mimi k vam chce a zustane !! 🍀😍
Pro povzbuzeni pridavam pribeh moji kamaradky:
Ma problemy se stitnou zlazou - byla i na operaci, je hodne az moc "vychrtla" (175cm a 45kg), celkem dost kouri, je vegetarianka - maso nemuze ani citit, a dotoho je tak na pul veganka- zadne mleko(jen nejake sojove a ryzove), zadne vajicka atd.... No a jednou za mnou prisla s tim, ze byla na gynde na obycejnou prevencku, a ze ji doktorka rekla: gratuluji maminko jste v 21tt !! Tak ji poslala na ruzne vysetreni (protoze nestihla nt screening nic) a vsechno v naprostem poradku...
Nemela zadne priznaky, ze zacatku dokonce mela menstruaci ale takovou hooodne slabsi, ale kamoska simyslela ze to je stopro kvuli nizke vaze a urco i diky te stitne zlaze...
Ma rodit koncem listopadu a uz citi pohyby, uz ma trochu prsa ( z AA na skoro B) a vypoukle brisko 🙂
Ale bere to dobre, miluje deti a bere to tak, ze se gyhnula tim prvotrimestralnim strachum, jestli je vse ok, jestli tuka srdicko atd 🙂

bibianne
10. zář 2016

@bajuliss dekujuuu,jsi zlata 🙂 snazim se to zvladat,vsichni mi mic pomahaji,tak chci byt v pohode,aby se to zahojilo a brzy jsem te zacala v tom tehulkovani dohanet. Jj,cekani na prohlidku je stresujici,ale rikej si,ze az tam budes,tak pak budes mit zase 14klid a pak misto stresovani pred dalsi prohlidkou uz se ti zacne mimulko hlasit samo 🙂 co myslus,ze budete mit? 🙂 🙂

bajuliss
10. zář 2016

@bibianne je to moc super, kdyz to takto beres...myslim, ze to mimi to vyciti, jak moc si ho prejete a snazite, tak proto na podruhe to vyjde 😉
Nooo pohlaviii.... Procitam snad na netu vsechno okolo tehu, taxem se dostala i ke clankum "jak poznat pohlavi podle babskych rad" ne, ze bych jim verila, ale tak precetla jsem si je....
No a mam chute na sladke a ovoce (holcicka) na kluka jsou na slane a kysele....mela jsem spicate brisko(holcicka) ted uz je tak "normalni".....podle dnu poceti (holcicka)
Na kontrole - vypada to na kluka
😂😂😂😂 takze asi tak 🙂 ale je nam jedno, co to bude, hlavne ze mimi bude v poradku 🙂 tak uvidime v patek na kontrole, jestlito uz pujde videt lip....na minule kontrole, kdyz dr chtela kouknout na pohlavi, taxe mimi chytilo rucickama za hlavicku a schovalo loktikama vsechno 😀 😂 takovy muj maly tajnustkaaaar \ tajnustkaaaarka 😀 😂 ale v jeden moment na chvilku nam mimi ukazalo vse ale byla to tak sekunda, takze dr rikala, ze teda spis kluk. 🙂 tajnustkaar💜 ....uz ho vidim v budoucnu, jak mi bude tajit holky 😂😂😂

mirindad
autor
10. zář 2016

@bajuliss dekuju moc 💜 jsi zlaticko 💜 hned me to zvedlo naladu 💜 😘

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad jsem rada ze te tesim 😘💜

mirindad
autor
10. zář 2016

@bajuliss treba na sebe nekdy narazime aj s prckama 💜😁

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad no budou to partaaaci 😍😍

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad jinak hele, ty shopingmaniacko...
dnes jsem byla v lidlu, a maji tam tehu teplaky jen za 169,- ja koupila hned dvoje 😀 tmave modre a cerne 😀 jsou hodne pohodlne 🙂 a hlavne ted jsem podobne videla i v H&Mku a staly 599,- coz mi prijde az moc...samozdrejme ted ti jeste nebudou, ale do budoucna se hodi 🙂 me jsou taky kolem briska jeste volne, ale to doroste 😉 jinak tam maji i hodne obleceni pro mimi z bio bavlny...pekne, v takovych neutralnich barvach 🙂 tak kdybys naaaahodou sla kolem Lidlu 😉
(Ps: na ty stehna nekoukej...nejak mi v tehu nakynuly 😱😂 )

mirindad
autor
10. zář 2016

@bajuliss jeee ty si zlatucka, v pondeli mam cestu do mesta, takze urcite se tam vydam 😘 h&m je predrazene no 😁 a jake stehna prosimte, ja jsem si hlavne vsimla tveho roztomileho kukucu 😱😁💋

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad Nooo...nevim jestli jeste v pondeli budou....zda se mi, ze v pondeli zacina nova akce :-\ ...nooo v tom obliceji jsem taky dobra " dýýýýňa " 😂

Strana