Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ale moc díky, uvidíme 😁
Krasny prodlouzeny vikend. Ja se bojim pondelka,jedu na kontrolu na gyn. Mnohem vic me boli briso a uz me to stve.
Tak nezapomente seridit kostata s nebourat 😝
Mě bolela leva strana a velký folikul 2,1 jsem měla včera na pravé 🙂
Holky,píchla jsem si Pregnyl a dnes to při sexu bolí,jako by mě do něčeho nabodával.Myslíte že je to před ovu nebo už po? Můžu být tak 29 h po injekci.
Ahoj holky, tak jsem tu chvíli nebyla a koukám, že se tu vesele testuje a ovuluje 😎
@vjercik potichu gratuluju a držím palce, ať to klapne 🙂
U mě nic nového, jsem teď tak nějak v půlce cyklu, ovulaci nehlídám, ale snažíme se, co to jde, akorát teda začátkem týdne jsem byla tři dny na služebce, tak snad jsme to neprošvihli 🙂 ale tenhle cyklus už tak neřeším, nedělám si takové naděje jako ten minulý. Zítra je mi 32 a přesně za 2 týdny se vdáááávááám 😀
Ja mam svatbu presne za 7 tydnu. 😉
Holky, preju vse nejlepsi k narozkam a to svatbovani vam skoro zavidim. Ja se leta nechtela vdavat a nakonec to bylo tak super, ze bych si to klidne zopakovala 🙂 Jsem 27DC, minuly mesic od 23DC dost bolesti, tentokrat klidek. Mam pred sebou tu napinavou cast cyklu 😂 Dorazil mi postou lubrikacni gel, ktery je prijemny pro spermie, tak ho v kvetnu ozkousime 😈
@michaelak30
@jade85 vše nej nej holky 😘
@tammm jeee dekuju ti mooooc 🙂 moc si mě potěšila 🙂
@michaelak30 dle čípku a hlenu bych měla mít ovu,tak to by byl ten nejkrasněhší dárek 🙂 ale ve čtvrtek jsem si píchala Pregnyl,tak uvidíme co z toho bude.
Pěkny narozeninovy večer 😉
A hlavně jsem ti úplně zapomněla napsat že ti přeji taky všechno nejlepší k narozeninám, promin :( 🙂 také věřím, že se vám zadaři a budete mít krásný dáreček 🙂 určitě dej vědět. Budu na tebe myslet 🙂
Ahoj holciny.
Jedu z kontroly. Deloha je cista. 👍 tak mam radost.
Navic jeden bonus. Jsem 9.DC a delozni sliznici mam 8 mm,ne moc nacechranou,ale pry to docela ujde a na levem vajecniku 1 folikl 20.7 mm. Tak se pry mame snazit. Pokud to nevyjde,tak 22.5.jdu na laparku,aby se vyresily ty bolesti. Ted jedem do Prahy a rychle budeme hledat rozkvetlou tresen. 😉🙂

@bibianne ano, ale ten strach je strasny ☹ snazim se byt v klidu, ale zkusenosti jsou spatne.
Testik je do minutky pekne zbarveny, ale znepokojuje me ze druha carka nenabiha hned, ale az za par sekund.
Ale uz to asi moc pozoruju. Dnes jsem 4+3.
Psala jsem pro jistotu doktorce ohledne tech leku a uvidime co mi pisne.