Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@anonimanonim Nic nevidim.Na tom prvnim vibec,na tom druhem mozna maly naznak....🙂
@uznevimcozaheslo no uvidim co z toho bude. Test je
@anonimanonim no uvidim co z toho bude. Test je jeden a fotky jedna s bleskem a druha bez blesku. Test urcite jeste zkusim. To spineni zatim ustalo. Jeste nejaky naznak byl behem dopoledne ale nemusela jsem si ani brat vlozku,nic netece.
@anonimanonim Tak super,treba to byla jen nejaka cevka....Drzim pesti!
@uznevimcozaheslo no jeste nejasam,ted rano jsem zjistila ze se to zase obevilo,tak zas budu cekat co z toho bude....
@anonimanonim Jejda,tak to me moc mrzi.Kdybys náhodnu mela bolesti bricha,okamzite jedte na pohotovost.Dej vedet,jak Ti je.Drzim vsechny pesti!
Tak jsme take v ocekavani, uz celkem dlouho 🙂 ..
Miminko nebylo planovane, v rijnu mi operovali syna a byla jsem z toho psychicky hotova, ze jsem vsem rikala DRUHE ANI ZA NIC! Pritom uz jsem tehotna byla, ale nevedela 😀
@jessuela Jo,odrikaneho chleba...🙂Gratuluji!🙂
@uznevimcozaheslo tak ms se rozjela. Nic se nedeje,jedeme dal a priste uz to snad vyjde 🙏
@uznevimcozaheslo Dekujeme, nastesti nam vyslo devcatko, kluka uz doma mame, tak uz je to konecna. Dalsi uz nechci 😀 Mamka si ze me dela srandu, ze si povime za nejaky cas, ze to urcite konecna nebude.
Tyjo holky vy jste se rozjely! Moc Vám všem gratuluji a hlavně držím pěsti 😉 My jsme právě na genetice, kde paní doktorka zjistila, že to manželovo postižení je zjistitelne, jen celá za příprava bude trvat cca 3 měsíce... Takže další čekání...
@brambora28 drzim palecky, at to zvládnete a dočkáte se pak miminka!!!
@brambora28 to čekání je hrozné, ale zase lepší, když budeš mít jistotu, ze bude mimi zdravé...to jsou skvěle zprávy, ze to lze odhalit..🙂
@brambora28 to jsou bezva zprávy. Čekání je hnus, ale o to menší nervy to pak budou 🙂
Ahoj holky, já hlásím dneska 25. DC. Žádný příznaky necítím nebo si je nepřipouštím. Zítra mám rozlučku se svobodou a v sobotu svatbu, takže přemýšlím, že bych pro jistotu zkusila testnout, abych se zbytečně nenalejvala alkoholem (mírnit se budu každopádně, ale pokud by byl pozitivní test, tak bych pití vypustila úplně). Co myslíte, 26. DC už by mohlo být něco vidět, ne? MS čekám tak 30. DC....
@jade85 zkusit můžeš já mám ms 28-29 DC výjimečně 30 DC a // jsem objevila 8 DPO a 22 DC

Ahojky, tak my už jdeme vidět skvěle 🙂🙏