Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@90moni90 moooc gratuluji😙 a kolik jsi tt ze uz to bylo videt.
@ivankaaa888
Skoro konec sesteho tydne 😲 Mam tam dva jejich domecky 👶👶
@katmir
Dekuju ti moc. 🙏
@evikkk13
Dekuju tiii. 😘
Holky, ted aby se vse vyvijelo jak ma 🙏
@90moni90 to je krasny...moc ti to preju.A jak se cejtis?Je ti zle?Ja jsem dnes 5+3 a na ko kdu v pondeli...snad to neni brzo.
@katmir
Dekuju, jsi moc zlata ❤ Moc dekuju za podporu!!!!!!
@ivankaaa888
No ja jsem minule utery mela sileny prujem. Ten odeznel a jsem akorat nafoukla. A zacinaji me bolet prsa, hlavne po sundani podprsenky. Jinak asi jeste jedine co se mi deje je, ze chodim spat kolem osmi a budim se nekolikrat za noc uplne vyspana. Ja myslim, ze ti pujde videt. Oni si mysli, ze jsou ty miminka mladsi, jelikoz jsem mela o 5 dni posunutou ovulaci. Ale pry az se ukazou, tak mi to prepocitaji.
Těhulky a snažilky, strávila jsem s Vámi celé těhu, tak bych se s Vámi ráda podělila o radostnou zprávu. Po 9 měsících, dva dny před termínem se rozhodl náš chlapeček přijít na svět 😍 Jmenuje se František a váží 3 710g a měří 50cm. Porod byl velmi náročný, ale po prvním dotyku je vše zapomenuto. Přeji všem těhulkám zdravá a donošená miminka, snažilkám ať brzy najdou // 😉
@monib66 hrozně moc gratuluju a přeju moc zdraví
Frantisek, krasny chlapecek a krasny jmeno ❤ Moc gratuluju!
@yelowangel
@simi1510
@evikkk13 děkuji holky 🙂 Je to zlatíčko uspinkané 🙂
Gratulujuu 😍 je nádherný 😍 tak hlavně at jste zdravý ☺☺
Moc gratuluji. Je nadherny. A moc ti to slusi,mamino 🙂
@monib66 ten je krasny 😊 moc gratuluji a preji hodne zdravi. Mimochodem i po narocnem porodu te to s nim v naruci slusi, je videt jak jsi stastna 😊
@llenka_li to vypada hodne dobre 😊

@90moni90 juuuu, gratulujiii 🙂 a prirozene uplne?