Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@monib66 Moc z celého srdce gratuluji! ❤
Dnes hcg 292,7 z pátečních 63. Tak snad jsme na dobre cestě 😁😁😁 Po zjištění výsledku hcg slzy štěstí, je to neuvěřitelný 🙏 nemůžu tomu uvěřit ❤️
Ahoj holky. Mam po kontrole. Tomu neuverite. Gynekolozka mi minuly tyden vyfotila dve dutiny a rekla, ze to jsou dvojcata. Nicmene dnes mi jina dr rekla, ze mi vyfotila pouze me cysty na vajecniku. A miminko nasla tam, kde ma byt 😍 Nechapu, jak se to muze stat. Nejdriv jsem prozivala sok, ze cekame dvojcatka a ted sok, ze to neni pravda. Jinak tehotenstvi mi dle uz odpovida 5+6 (podle ovulace) misto 6+2 (podle ms). Nicmene jsem strasne stastna 😍
@janajens dekuju 🙏
@vaporetka diky za rady. Myslim, ze mam nekde mandaly 😄
@llenka_li jeste ne. Pry v tom sestem tydnu to jeste byt nemusi a navic ja byla z toho vseho tak nervozni, ze jsme videli, jak mi tepe brisni aorta a trepalo to i s plodem. Na dalsi sono jdu za 3 tydny 🙏
@tammm presne a to me strasne vydesilo!!!!! To bylo to prvni co mi proletelo hlavou.
@simi1510 dekuju jsi hodna. 😍
Snad uz teda zadne jobovky neprijdou a vse bude ok jak u me tak i u vas holky 🙏
No co to tu nevidim, za poslednich par stranek...dalsi plodna dizkuze 😍... at uz se taky pripojim 🙂)
ahoj holky, zdravim vas poprve jako vdana pani 🙂 soucasne taky hlasim 32. DC, coz je oproti minulemu cyklu dva dny zpozdeni, test jsem si delala v pondeli a negativni. Tak to asi bude jen stres kolem svatby atd, v coz doufam, protoze za posledni tyden bylo fakt hodne alkoholu a dalsich veci, kterym bych se v tehu as mela vyhnout... 😠
@mirindad taky moc gratuluju a přeju moc zdraví, je nádherný 🙂
@jade85 Moc gratuluju přeju hromadu šťastných let. A neboj i kdyby to vyšlo na mimčo by to nemělo vliv. Mě taky internista řekl že až budu těhotná tak teprv bude řešit změnu prášků na tlak že se nic nestane když dojdu až pak 😉
@yelowangel
@brambora28
diky za gratulace, holky 🙂 je to prima pocit, byt vdana 🙂
Kdyby vyslo mimco, tak by to byl docela stres, vim, ze se rika, ze ze zacatku to nevadi, ale ja jsem po tom, jak dopadlo minule tehu uz celkem paranoidni a asi by me to zbytecne stresovalo...no uvidime, zitra asi zkusim testnout 🙂
@mirindad moc gratuluji k Adámkovi 😊 je krásný. Přeju mu do života hodně štěstí a zdraví a tobě a partnerovi ať dělá jenom radost 😉
@jade85 gratuluji a přeji ať jste i nadále šťastný. Teď už jenom ten poklad v kočárku 😊 také se těším na fotku ☺

@bibianne ja doufam, ze bude tentokrat vse v poradku!!!! Dekuju 😘