icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
13. kvě 2017

@bibianne ja doufam, ze bude tentokrat vse v poradku!!!! Dekuju 😘

monib66
13. kvě 2017

Děkuji moc 😉 Jsem dokonale šťastná! Malinký krásně spinká a teď už jen pořádně papat.
@magda001
@katmir
@llenka_li
@markethy235
@bibianne

llenka_li
13. kvě 2017

@monib66 to je hezky ❤️

brambora28
13. kvě 2017

@monib66 Moc z celého srdce gratuluji! ❤

llenka_li
15. kvě 2017

Dnes hcg 292,7 z pátečních 63. Tak snad jsme na dobre cestě 😁😁😁 Po zjištění výsledku hcg slzy štěstí, je to neuvěřitelný 🙏 nemůžu tomu uvěřit ❤️

evikkk13
15. kvě 2017

@llenka_li Dvojcata 😂 Moc gratuluju! 😉

llenka_li
15. kvě 2017

@evikkk13 to neee, to by to skakalo ještě víc...🙂 ale je to krásný, když to vyroste jak má, po té zkušenosti v lednu, kdy to vůbec nelezlo a bylo to zklamání za zklamáním 🙂))

90moni90
16. kvě 2017

Cauky holky. Dneska jdu na kontrolu. Az na 15:45 a strasne se mnou cloumaly nervy. Tak jsem se pred par minutama sebrala a sla do lekarny pro test. A vypada dobre.
Mate nejaky recept jak se zbavit stresu a strachu? 🙏

90moni90
16. kvě 2017

Ahoj holky. Mam po kontrole. Tomu neuverite. Gynekolozka mi minuly tyden vyfotila dve dutiny a rekla, ze to jsou dvojcata. Nicmene dnes mi jina dr rekla, ze mi vyfotila pouze me cysty na vajecniku. A miminko nasla tam, kde ma byt 😍 Nechapu, jak se to muze stat. Nejdriv jsem prozivala sok, ze cekame dvojcatka a ted sok, ze to neni pravda. Jinak tehotenstvi mi dle uz odpovida 5+6 (podle ovulace) misto 6+2 (podle ms). Nicmene jsem strasne stastna 😍

janajens
16. kvě 2017

@90moni90 tomu verim ze to byl sok gratuluji moc hlavne at je male zdrava a roste jak ma

vaporetka
16. kvě 2017

@90moni90 ja jsem proti stresu zacala vic cvicit jogu, vymalovavat antistresove omalovanky a siju bavlnene pytlicky na bylinky...o vikendu zahradnicim. A mooooooooooc to pomaha!

llenka_li
16. kvě 2017

@90moni90 srdíčko ještě nebylo? A kdy další KO? Jinak velká gratulace 🙂

tammm
16. kvě 2017

@90moni90 ty brdo,tak hlavněže nenašla jen dvě cysty a bylo tam i mimi,to by bolelo ☹ moc gratuluji.

simi1510
16. kvě 2017

@90moni90 tak gratuluji!

90moni90
16. kvě 2017

@janajens dekuju 🙏
@vaporetka diky za rady. Myslim, ze mam nekde mandaly 😄
@llenka_li jeste ne. Pry v tom sestem tydnu to jeste byt nemusi a navic ja byla z toho vseho tak nervozni, ze jsme videli, jak mi tepe brisni aorta a trepalo to i s plodem. Na dalsi sono jdu za 3 tydny 🙏
@tammm presne a to me strasne vydesilo!!!!! To bylo to prvni co mi proletelo hlavou.
@simi1510 dekuju jsi hodna. 😍
Snad uz teda zadne jobovky neprijdou a vse bude ok jak u me tak i u vas holky 🙏

levana33
16. kvě 2017

No co to tu nevidim, za poslednich par stranek...dalsi plodna dizkuze 😍... at uz se taky pripojim 🙂)

mirindad
autor
17. kvě 2017

Tak to mame za sebou tety 😍 Adámek, 3770g a 52cm... Bohuzel prisel na svet akutnim CS, ale jsme oba v poradku :-*

katmir
17. kvě 2017

@mirindad moc gratuluju. Je nadherny. Hlavne,ze jste oba v poradku.

evikkk13
17. kvě 2017

@mirindad No to je fesak! Moc gratuluju! Holky, to jsou snad prvni miminka v nasi diskuzi 👶❤

jade85
17. kvě 2017

@mirindad gratulace, je nádherný 😍

llenka_li
17. kvě 2017

@mirindad veliká gratulace...;))

90moni90
17. kvě 2017

@mirindad gratuluju 👶

jade85
17. kvě 2017

ahoj holky, zdravim vas poprve jako vdana pani 🙂 soucasne taky hlasim 32. DC, coz je oproti minulemu cyklu dva dny zpozdeni, test jsem si delala v pondeli a negativni. Tak to asi bude jen stres kolem svatby atd, v coz doufam, protoze za posledni tyden bylo fakt hodne alkoholu a dalsich veci, kterym bych se v tehu as mela vyhnout... 😠

brambora28
17. kvě 2017

@mirindad Moc gratuluji, a přeji Vám všem hlavně spoustu zdraví, protože to největší štěstíčko už máte 🙂

@jade85 Moc gratuluji a těším se na fotečku 🙂

yelowangel
17. kvě 2017

@mirindad taky moc gratuluju a přeju moc zdraví, je nádherný 🙂

yelowangel
17. kvě 2017

@jade85 Moc gratuluju přeju hromadu šťastných let. A neboj i kdyby to vyšlo na mimčo by to nemělo vliv. Mě taky internista řekl že až budu těhotná tak teprv bude řešit změnu prášků na tlak že se nic nestane když dojdu až pak 😉

jade85
17. kvě 2017

@yelowangel
@brambora28
diky za gratulace, holky 🙂 je to prima pocit, byt vdana 🙂
Kdyby vyslo mimco, tak by to byl docela stres, vim, ze se rika, ze ze zacatku to nevadi, ale ja jsem po tom, jak dopadlo minule tehu uz celkem paranoidni a asi by me to zbytecne stresovalo...no uvidime, zitra asi zkusim testnout 🙂

markethy235
17. kvě 2017

@mirindad moc gratuluji k Adámkovi 😊 je krásný. Přeju mu do života hodně štěstí a zdraví a tobě a partnerovi ať dělá jenom radost 😉

markethy235
17. kvě 2017

@jade85 gratuluji a přeji ať jste i nadále šťastný. Teď už jenom ten poklad v kočárku 😊 také se těším na fotku ☺

simi1510
17. kvě 2017

@jade85 gratuluji a hodně štěstí v manželství! Ať je to manželství plné radosti, spokojenosti a lásky a žádné šmouhy 😉

Strana