icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

tammm
24. kvě 2017

@kacenka0705 nic nevidím,zkus za 4 dny

jade85
24. kvě 2017

@evikkk13 neee, jsem ráno zapomněla udělat test 🙂 asi to nechám na příští týden 🙂 cítím, že se trochu něco děje, takže by ms mohla brzo přijít...

kacenka0705
24. kvě 2017

Ahoj holky tak jsem dnes testovala znovu jsem 11dpo a mam ducha na testu. Jinak jsem ted 3 dny mirne svetloulince hnede az pruhene spinila a ms by mela prijit v patek uz od pondelka me boli v podbrisku a je mi blbe. Zaludek mam na vode a zveda se mi pres den.Vidite ji taky?

vaporetka
24. kvě 2017

@kacenka0705 nejlepsi je delat test rano, kdy je nejvic latek v moci.

jade85
25. kvě 2017

@evikkk13
@llenka_li tak jsem to dneska dostala. 10 dní zpoždění, ale asi prostě tělo reagovalo na cestování a pak stres kolem svatby 🙂 je to třetí ms od potratu/revize, takže věřím, že tenhle cyklus už by se mohlo zadařit...bylo by to hezké, hned po svatbě 🙂

llenka_li
25. kvě 2017

@jade85 budu ti držet palečky 🙂)) Určitě už se povede. Já jsem našla dvě čárky přesně 4mesice od zákroku a co jsem tak četla, tahle doba je hodně častá..;)

jade85
25. kvě 2017

@llenka_li děkuju, no bylo by to super 🙂

evikkk13
25. kvě 2017

@jade85 No vidis, super 🙂 Ja mela zakrok 28/11, chranili jsme se do brezna, takze jedem 3.snazici cyklus 😎 Drzim palce!

zdenca3
26. kvě 2017

Vsechny Vas zdravim. 🙂 chtela bych se take pridat do teto skupiny. Jsem ve 23.tydnu tehotenstvi a cekame holcicku 😍 snazilkam bych chtela hlavne poprat hodne stesti a hlavne vydrz. 🙂 Ta je vzdycky potreba. My se o miminko snazili rok a prislo se na to, ze nemohu prirozene otehotnet. Proto jsme museli zacit jezdit do Prahy do IVF centra. Bylo to dlouhe, vycerpavajici a financne narocne obdobi, ale nakonec se zadarilo. 🙂 takze vzdycky to chce jen tu trpělivost a ono se nakonec zadari. 😉

evikkk13
31. kvě 2017

Tak co devcata? Zadne nove prispevky? Vsichni se poflakujete nekde venku,ze? 😎

llenka_li
1. čer 2017

@evikkk13 Ahojky, dneska mě čeká první kontrola, mám z toho nervy na pochodu..🙈 Tady jsou všichni tak nějak v půlce cyklu, ne, takže snažit snažit a snažit 😉

jade85
1. čer 2017

@evikkk13 jooo, kdyby venku...v práci 🙂 a jinak 7. DC, takže se trenujeme ve snažení i když na zásah je ještě brzo 😀 začala jsem zas pravidelně pít nosifol a tenhle měsíc prostě chci, aby se zadařilo...! Už mi z toho začíná trochu hrabat 🙂

@llenka_li moc držím palce a myslím na tebe, pak dej vědět 🙂 chceme srdíčko! 🙂

llenka_li
1. čer 2017

@jade85 Joo, to já bych si srdíčko taky moc přála..🙂) snad bude všechno v pořádku. Strach je velikej. Naposledy jsem takhle z ordinace jela rovnou do nemocnice..

A vám drzim palce, ať se taky už zadari 🙂 jen pěkné trénujte 🙂)

katmir
1. čer 2017

Ahoj holky,
já včera 1.dc, tak uvidíme, jak to bude probíhat dál. Švagrová říkala, že si tělo může myslet, že jsem v šestinedělí, a nebo bude ovu v normální době, tak 12.dc si začnu dělat ovu testy a uvidíme. Já jsem taky začala pít zase Inofilic.
@llenka_li neboj, já věřím, že bude všechno v pořádku.
@jade85 musíš věřit. Je těžké na to nemyslet, to je úplná blbost, myslet můžeme, ale musíme být v dobré pohodě, a dobré rovnováze.
Také věřím, že by se nám mohlo zadařit. Teď stěhování, za 16 dní svatba, tak teď bude víc věcí na rozptýlení. 😉

evikkk13
1. čer 2017

@llenka_li Huraaaa, dej vedet, moc drzim palce! Ja nejsem v pulce, ja jsem 29 DC 😋

evikkk13
1. čer 2017

@jade85 Ja taky prace a prace, ale zitra jedeme na vikend ke znamym na Moravu, tak se moc tesim 🙂 A nenech si hrabat. Je to tezky, ja vim...zkus si to uzivat 😝

jade85
1. čer 2017

@katmir a jak se těšíš na svatbu? 🙂 Já jsem ráda, že už ji máme za sebou, bylo to dost náročný, i když jsem si to samozřejmě užila 🙂

jade85
1. čer 2017

@evikkk13 mně hrabe hlavně v kombinaci s tou prací, už mě to prostě nebaví a nedává mi to smysl, chci být doma a starat se o miminko a ne si hrát na konzultantku, snažit se o povýšení a dělat jak mě to strašně zajímá 😀

markethy235
1. čer 2017

Ahoj holky, po delsi dobe jsem si rekla, ze vam zase napisu. Obcas mezi vas nakouknu abych byla trochu v obraze, ale uz sem moc nechodim. U nas je noveho to, ze pred 14 dny jsem byla na prvnim pokusu IUI, ktery tedy nevysel. Spermiogram vysel opet stejne, ja potvrzeny pekny folikul a stejne nic. Ted bychom chteli dalsi pokus hned v cervnu a potom az na podzim.
Holky, mejte se zase na nejakou dobu pekne a prijemne snazeni 😉

evikkk13
1. čer 2017

@markethy235 Diky za zpravu, budu na Tebe myslet!

katmir
2. čer 2017

@jade85 tesim,ale je to narocne uz ted. Ale je za nemi pecei a rozvoz kolacku a stehovani. Jeste tenhle vikend bude hodne narocny a pak uz pomalu vypustim. Pristi tden jeste musim dodelat jmenovky a jdu na barvu.

@markethy235 drzim palecky

jade85
2. čer 2017

@markethy235 držím palce na další pokus 🙂 ať to vyjde! 😘

evikkk13
2. čer 2017

@jade85 Jak ja Ti rozumim - reditelka bankovni pobocky zarazena mezi talenty a pridelenym koucem, ktery me ma pripravit na vedeni vice pobocek 😀 Nemuzu teda rict, ze mi to nedava smysl, me to bavi a naplnuje, ale osobni cil mam jinde a mam ho postaveny vys. V praci si na nic nehraju, protoze nevim, kdy to prijde...ale tesim se na to 😉

pawlinka21
2. čer 2017

Holky prosím, která z vás měla nidační krvácení? Jsem 8 DPO, MS bych měla mít, až v pondělí. Odpo tmavá krev, pak nic, pak trochu růžová, pak zase nic a teď mix, tak nevím. Ale teplota mi dnes klesla na 36,6 takže by přišla MS o 3 dny dříve? Na těhu testu "duch neduch" pořád jsem to musela nějak štelovat, tak kdo se v tom má vyznat 🙂

uznevimcozaheslo
3. čer 2017

@pawlinka21 Ja ho nemela,ale pokud by to byla nidace,hcg v krvi byt jeste nemuze,takze v tuto chvili je tt nepodstatny.Nidace je pry 2-4 dny pred ocekavanou MS.Takze podle me je to nidace.A,teplota pry muze klesnout a pak se zase uvysit.Pokud se nezvysi,pak bych to videla na MS.Drzim pesti.

anonimanonim
4. čer 2017

Ahojky,chtela jsem se zeptat.dovolenou si nechci zkazit ms a tak si chci nechat predepsat prasky na oddaleni,ale snazime se o miminko a i ta dovolena se tomu nabizi a nevim jestli to nejak ovlivni nebo ne? Dekuji moc...

katmir
7. čer 2017

Holky, tady to nějak nežije. 😢
@anonimanonim já jsem teď měla na oddálení Norethisteron kvůli operaci,po vysazení 10 dní krvácení- docela silné, ale jinak víc nemůžu posoudit. Taky se snažíme, tak uvidím, zda ovulka bude nebo nebude. Já bych kvůli dovolené asi cyklus nerozhazovala, ale nevím, jak své dny máš. To si musíš rozmyslet sama.

jade85
7. čer 2017

Ahoj holky, já nepíšu, jsem 13. DC, takže tenhle týden se megasnažíme do toho v práci vrcholí sezóna, takže stíhám jen práci a sex 😀

llenka_li
7. čer 2017

@jade85 to je hezky, moc drzim palečky ✊️✊️ Ať už to klapne 🙂

simi1510
7. čer 2017

@jade85 drzim moc moc palce!!!

Strana