Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@kacenka0705 nejlepsi je delat test rano, kdy je nejvic latek v moci.
Vsechny Vas zdravim. 🙂 chtela bych se take pridat do teto skupiny. Jsem ve 23.tydnu tehotenstvi a cekame holcicku 😍 snazilkam bych chtela hlavne poprat hodne stesti a hlavne vydrz. 🙂 Ta je vzdycky potreba. My se o miminko snazili rok a prislo se na to, ze nemohu prirozene otehotnet. Proto jsme museli zacit jezdit do Prahy do IVF centra. Bylo to dlouhe, vycerpavajici a financne narocne obdobi, ale nakonec se zadarilo. 🙂 takze vzdycky to chce jen tu trpělivost a ono se nakonec zadari. 😉
Tak co devcata? Zadne nove prispevky? Vsichni se poflakujete nekde venku,ze? 😎
@evikkk13 jooo, kdyby venku...v práci 🙂 a jinak 7. DC, takže se trenujeme ve snažení i když na zásah je ještě brzo 😀 začala jsem zas pravidelně pít nosifol a tenhle měsíc prostě chci, aby se zadařilo...! Už mi z toho začíná trochu hrabat 🙂
@llenka_li moc držím palce a myslím na tebe, pak dej vědět 🙂 chceme srdíčko! 🙂
Ahoj holky,
já včera 1.dc, tak uvidíme, jak to bude probíhat dál. Švagrová říkala, že si tělo může myslet, že jsem v šestinedělí, a nebo bude ovu v normální době, tak 12.dc si začnu dělat ovu testy a uvidíme. Já jsem taky začala pít zase Inofilic.
@llenka_li neboj, já věřím, že bude všechno v pořádku.
@jade85 musíš věřit. Je těžké na to nemyslet, to je úplná blbost, myslet můžeme, ale musíme být v dobré pohodě, a dobré rovnováze.
Také věřím, že by se nám mohlo zadařit. Teď stěhování, za 16 dní svatba, tak teď bude víc věcí na rozptýlení. 😉
Ahoj holky, po delsi dobe jsem si rekla, ze vam zase napisu. Obcas mezi vas nakouknu abych byla trochu v obraze, ale uz sem moc nechodim. U nas je noveho to, ze pred 14 dny jsem byla na prvnim pokusu IUI, ktery tedy nevysel. Spermiogram vysel opet stejne, ja potvrzeny pekny folikul a stejne nic. Ted bychom chteli dalsi pokus hned v cervnu a potom az na podzim.
Holky, mejte se zase na nejakou dobu pekne a prijemne snazeni 😉
@markethy235 Diky za zpravu, budu na Tebe myslet!
@jade85 tesim,ale je to narocne uz ted. Ale je za nemi pecei a rozvoz kolacku a stehovani. Jeste tenhle vikend bude hodne narocny a pak uz pomalu vypustim. Pristi tden jeste musim dodelat jmenovky a jdu na barvu.
@markethy235 drzim palecky
@markethy235 držím palce na další pokus 🙂 ať to vyjde! 😘
@jade85 Jak ja Ti rozumim - reditelka bankovni pobocky zarazena mezi talenty a pridelenym koucem, ktery me ma pripravit na vedeni vice pobocek 😀 Nemuzu teda rict, ze mi to nedava smysl, me to bavi a naplnuje, ale osobni cil mam jinde a mam ho postaveny vys. V praci si na nic nehraju, protoze nevim, kdy to prijde...ale tesim se na to 😉
Holky prosím, která z vás měla nidační krvácení? Jsem 8 DPO, MS bych měla mít, až v pondělí. Odpo tmavá krev, pak nic, pak trochu růžová, pak zase nic a teď mix, tak nevím. Ale teplota mi dnes klesla na 36,6 takže by přišla MS o 3 dny dříve? Na těhu testu "duch neduch" pořád jsem to musela nějak štelovat, tak kdo se v tom má vyznat 🙂
@pawlinka21 Ja ho nemela,ale pokud by to byla nidace,hcg v krvi byt jeste nemuze,takze v tuto chvili je tt nepodstatny.Nidace je pry 2-4 dny pred ocekavanou MS.Takze podle me je to nidace.A,teplota pry muze klesnout a pak se zase uvysit.Pokud se nezvysi,pak bych to videla na MS.Drzim pesti.
Ahojky,chtela jsem se zeptat.dovolenou si nechci zkazit ms a tak si chci nechat predepsat prasky na oddaleni,ale snazime se o miminko a i ta dovolena se tomu nabizi a nevim jestli to nejak ovlivni nebo ne? Dekuji moc...
Holky, tady to nějak nežije. 😢
@anonimanonim já jsem teď měla na oddálení Norethisteron kvůli operaci,po vysazení 10 dní krvácení- docela silné, ale jinak víc nemůžu posoudit. Taky se snažíme, tak uvidím, zda ovulka bude nebo nebude. Já bych kvůli dovolené asi cyklus nerozhazovala, ale nevím, jak své dny máš. To si musíš rozmyslet sama.
Ahoj holky, já nepíšu, jsem 13. DC, takže tenhle týden se megasnažíme do toho v práci vrcholí sezóna, takže stíhám jen práci a sex 😀

@kacenka0705 nic nevidím,zkus za 4 dny