icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
7. čer 2017

@jade85 Pripojuji se - minuly mesic jsme pouzili poprve conceive gel 😉 Urcite to byla souhra vice nahod, ale rozhodne s nim nic nezkazite a je moc prijemny 😇

katmir
7. čer 2017

Gelik uz mam doma. Cekam jenom na ovulaci. 😉

llenka_li
7. čer 2017

@jade85 v jedné skupince je nás fakt halda, co hned napoprvé s gelem a bylo ;) drzim palečky, ať se přidáš do party spokojených, ale urco nebudete mít problém, když to poprvé klaplo hned...🙂

llenka_li
7. čer 2017

@jade85 já měla tubu, ne aplikatory a používali jsme jako každý jiný gel..;)

simi1510
7. čer 2017

@evikkk13 tak ty taky, jo? 😀 nás ale je 😀 chodící reklamy na ten gel 😀

llenka_li
7. čer 2017

@evikkk13 hned od první vteřiny spojení spermie s vajíčkem je jasno, jak to dopadne, takže obrázkem určitě nic nezkazis..;) co testik dnes večer?

evikkk13
7. čer 2017

@llenka_li Chtela jsem Ti poslat, ale dnes mi to na konikovi nejak nefunguje...Rekla bych, ze nic noveho. Zda se mi, ze Cemio trosku sili a Max ani moc ne. Kdyz je prilozim k pondelnim, temer nastejno, ale fakt je, ze jsou zaschnute. Kdyz se divam na pondelni a dnesni foto, trochu rozdil vidim. Porad verim!!! 🙏🙂

llenka_li
8. čer 2017

@evikkk13 věř, bude to dobre, musí 🙂)

jade85
11. čer 2017

Ahoj holky, zdravím po víkendu 🙂 jak se daří? Novinky od nás - conceive gel mám doma od pátku a ani jsme na něj nesáhli, prostě nějak na něj v zápalu vášně ani jednou nedošlo 😀 teď už to řešit nebudu, jsem za půlkou cyklu a ovulace už nejspíš proběhla, ale jsme domluvený, že pokud se nezařadilo, tak příští cyklus to zkusíme 🙂

brixi007
13. čer 2017

Ahojky holky , minuly tyden jsem tady davala foto pozitivniho testu , v nedeli jsem bohuzel zacala lehce krvacet ;( vcera jsem byla na gynde, doktor mi udelal sono a zjistil, ze v deloze je mala tecka , pry je to uplny zacatek ... Napsal me utrogestan na polykani 3x jednu tbl denne a pry mam prijit za 14 dni a uvidime co bude dal .... Jsem z toho uplne na nervy , to krvaceni me hodne znervoznuje , bricho me stale boli jako bych to mela kazdym dnem dostat a prsa me neboli uz skoro vubec ;( kez by clovek vedel co se uvnitr deje ... Drzte mi palecky 👍🏻

brixi007
13. čer 2017

Jo a dneska odpoledne jedu k lecitelovi , tak jsem zvedava co mi rekne ;) potom napisu dojmy a pojmy 😊

jade85
13. čer 2017

@brixi007 držím moc palce, ať to dobře dopadne. Takhle ze začátku člověk nikdy neví, no... Ale na léčitele pozor, ber to s rezervou a nenech tam půlku výplaty 😀

tesinka
13. čer 2017

@brixi007 Ahoj, hele, klid, já špinila na začátku, ani jsem nevěděla, že jem těhu, pak v 8tt krvácení, hrozil potrat, dostala jsem utrogenstan a ascorutin a prcek to zvládnul. Ty bolesti jsou normální a chvilku trvat budou.

tesinka
13. čer 2017

@jade85 třeba gel nebude ani potřeba 😉

evikkk13
13. čer 2017

@brixi007 Držím palečky moc!!

evikkk13
13. čer 2017

Holky, já chytla minulý týden nerva, že test sílí strašně malinko nebo vůbec a někdy možná i světlá, takže jsem si došla v pátek na krev - hcg 51,9. Víkend byl poměrně dlouhý a v pondělí hcg 140,2 - zatím je to tedy malinko, ale růstovou tendenci to má dobrou, tak se mi trochu ulevilo. Včera jsem byla poprvé na endokrinologii kvůli tomu zánětu štítné žlázy a hned jsem hlásila, že jsem opět na začátku, tak doktor říkal, že je dobře, že jsem tam takhle brzy a hned mi nasadil malou dávku léků a koncem srpna další kontrola. No..a teď zbývá sebrat odvahu a objednat se na gyndu 🙄 ještě jsem nechtěla, ale endokrinolog říkal, že bych moc otálet neměla a napsal mi pro gyndaře zprávu.

jade85
13. čer 2017

@evikkk13 to jsou dobrý zprávy! Tak se aspoň objednej! Řekni, kdy jsi měla poslední ms a jaký máš teď hodnoty hcg a oni tě určitě objednaj tak, aby už bylo něco vidět 🙂 s tou endokrinologií to byl dobrý krok, taky zobu preventivně kvůli těhotenství malý dávky euthyroxu 🙂

evikkk13
13. čer 2017

@jade85 Obávám se, že pokud řeknu, že jsem 5+5 od poslední MS a hodnota hcg je jaká je, začnou plašit a vyplašej i mě 😕 Pořád věřím, že to bude ok, prostě mám od revize všelijak dlouhý cykly a celkem pozdě ovu. Chystám se zítra nebo pozítří zajít ještě jednou na krev...tak teď jen tápu, jestli čekat a nebo volat 😀 Minule mi ta hysterie a týden a půl v nemocnici docela stačilo. Endokrinolog ale říkal, že by to těhotenství mělo být od začátku hlídané. Jooo, páni doktoři 🙄

jade85
13. čer 2017

@evikkk13 no po tvé předchozí zkušenosti​ naprosto chápu. Zas jako v tom prvním trimestru toho doktoři stejně moc neuhlídaj...Takže pokud by tě ten tvůj spíš víc vynervoval, než uklidnil, tak ještě klidně počkej 🙂

evikkk13
13. čer 2017

@jade85 Mno, takže jak jsem předpokládala. Nakonec jsem zavolala na základě doporučení endokrinologa na gyndu a chtěla se objednat nejdřív za 2 týdny, ale sestřička řekla, že podle poslední MS jsem 5+5 a že ta hodnota je teda hodně divná, že je to hrozně málo a objednala mě za týden, že už něco musí být vidět. Takže chytám nerva a v úterý nic určitě vidět nebude a bude to zase zábavná hra "najdi si své embryo"...🙄 Mno...tak hlavně, že tentokrát už jsem na to připravená a vím co čekat, takže uvidíme. Držte mi palce prosím! Nikoho nezajímá, že cyklus nemám 28 dnů, ale víc a že ovulaci nemám 14DC, ale o týden později...tak kdyby tam byla aspoň vidět tečka v děloze, tak snad hrotit nebudou a kontrola se zopakuje, ale jestli tam nebude nic 😵

jade85
13. čer 2017

@evikkk13 já nevím, proč to tak hrotí ☹ uvidíš příští týden, v 6+4 podle ms byl u mě vidět gestační váček jenom, taky jsem měla pozdější ovu a za další dva týdny už normálně srdíčko. To bude dobrýýý...

evikkk13
13. čer 2017

@jade85 Že jo vííííď? Musíííí 😝 Koukám se zpětně do svých záznamů a minule jsem v 6+4 podle MS ( a to jsem mezitím teda ještě měla i tu další, akorát byla slabší a až týden po ní mě začaly bolet prsa a udělala jsem test) skončila v nemocnici s krvácením - HCG 700 a na utz nic, trvalo to týden a půl, kdy HCG lezlo strašně pomalinku a pak začalo klesat a na UTZ nebyl vidět ani váček, ani nic prostě...brrr 😖

llenka_li
13. čer 2017

@evikkk13 uz by ze zkušenosti měli vědět, ze ne všechny ženy ovuluji 14DC, tak snad k tomu prihledne i tvůj dr...u mě byl teda dr úplně v klidu, suše řekl, přijďte za 14dnu a uvidíme...třeba už tam srdíčko bude. Za to mě malem odvezli 😂

evikkk13
13. čer 2017

@llenka_li Se ti nedivim, je to napinavy jak ta nejlepsi detektivka na svete 😂 Ale tak, ovlivnit to prakticky nemuzes a uplne nezkuseny "snazilky" uz taky nejsme ze jo, takze nas jen tak nejaky doktor nevydesi 😎

llenka_li
13. čer 2017

@evikkk13 no pravé, to si říkám furt. Stejně s tím nic neudělám, karty jsou dávno rozdane, ta přece se nebudu utapet ve strachu 🙂

simi1510
13. čer 2017

@evikkk13 drzim palce a nedej se! Nastesti muj doktor soudí dle toho co vidi a ne dle počtu dni od ms atp 🙂

evikkk13
13. čer 2017

@simi1510 Tak já nechci doktorovi křivdit, mluvila jsem se sestrou...no ale sama jsem napnutá, co bude nebo nebude. Minule jsem k němu ani nedošla, skončila jsem rovnou v nemocnici a na to mě nezapomněla sestřička taky upozornit - že už jsem zkušená ženská, takže kdybych špinila, nikam nevolat a jet rovnou na pohotovost. A co Ty Simčo, jak se vám dvěma daří? 🙂

simi1510
13. čer 2017

@evikkk13 kdyz oni ty sestry obcas taky mluví rychleji nez mysli atp. Mne vcera ta od doktora taky naštvala... vynadala mi ze mam širokou pánev, ze jestli jsem dobre curala, ze tam mam bílkoviny a ze vysoký tlak (ldyz jsem k nim musela dojit urcitou cestu, po schodech, nervni... a vzdy u doktoru je vysoký)... a kdyby to bylo fakt tak spatne at s tim neco delaji, ze? Nehlede ze snad široká pánev je spravne...

Mimi vcera odpovídalo 9+0, dle ms 9+4, ale snad to bude stale ok 🙂 mame uz i tehu prukazku 🙂

Drzim moc palce, at to dopadne dobre a zadne spatne zprávy!

evikkk13
13. čer 2017

@simi1510 To je krásný, jen tak dál! No...prostě doktoři a sestřičky 🙂 Ale někdy jsou miliónový, mně třeba dneska sestřička řekla do telefonu, tak nashle, papa, čáu 😂😂

evikkk13
14. čer 2017

Minule pondeli 1-2, dnes posun na 2-3....at roste, at roste! 🙏

Strana