icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
23. čer 2017

@llenka_li dík! Ale víš jak, radši moc nedoufat. Dám vědět! 🙂

jade85
23. čer 2017

@evikkk13 já vím, jen jsem tě tak zlobila 🙂 držím palce a hlavně se zkus trochu uklidnit, ať se má miminko u tebe hezky 🙂

evikkk13
23. čer 2017

@jade85 Já jsem úplně v pohodě 😅 Ale ve čtvrtek v čekárně se asi složim! Já se snažím všelijak se odreagovat a jsem i celkem klidná, ale nemyslet na to mi prostě nejde. Včera jsem manžela ukecala, abychom si pustili nějakej napínavej film se žralokama, ty mám ráda a to mě vždycky tak vtáhne do děje, že jsem tam úplně s těma hrdinama ve vodě 😎 Bylo to hustý! Ale stejně jsem na to někde na pozadí myslela...ještě, že se aspoň můžu vykecat vám ❤ Večer jdu s maminou do kina na Holky na tahu, tak se těším 🙂

llenka_li
23. čer 2017

@evikkk13 s téma více ovulkama už jsem ti to taky psala ;)

simi1510
23. čer 2017

@evikkk13 uzij si to 🙂

jade85
23. čer 2017

@evikkk13 to zní jako prima program 🙂 já už mám vyzvednutej balíček s testama, zítra ráno vypukne hon na hcg 😀 😝

simi1510
23. čer 2017

@jade85 tak ať je to úspěšný hon 😀

evikkk13
23. čer 2017

@jade85 Tak drzim palce a vis jak, hlavne v klidu 😎😂

jade85
23. čer 2017

@evikkk13 haha 😅😅😅😈

katmir
23. čer 2017

@jade85 taky preji uspesny hon 😉

@evikkk13 ja mam nejradeji stare dobre celisti. Krasny vecer s mamcou.

evikkk13
23. čer 2017

@katmir Dekuji 😉 Celisti jsou dobry, vcera jsme koukali na 47 metres down, husi kuze normalne 😉

jade85
24. čer 2017

Kočky tak na testu bílo. 30. DC a ms zatím nikde. Tak nezbývá než čekat, zkusím zas v pondělí. Doufám, že teď nebudu mít standardně cykly 40 dní.

evikkk13
24. čer 2017

@jade85 To Te tak napina schvalne, aby byla nejaka sranda 😉

jade85
24. čer 2017

@evikkk13 už jsem zažila první pozitivní test 38. DC a ms 40. DC, takže v následujícím týdnu se může stát úplně cokoliv, to bude srandy 😀

katmir
25. čer 2017

Ahoj holciny. Tak uz je i po druhe svatbe. V satech jsem vydrzela jen na obed a foceni a pak sly rychle dolu. Mne zacalo pobolivat podbrisek,tak to asi ms dorazi. 28.DC je v utery,tak pripadne kdyz to nedostanu a vyrzim, tak budu testovat v patek.

jade85
26. čer 2017

@katmir tak gratulace i k druhé svatbě 🙂 hlavně že se to vydařilo 🙂

Já dneska 32. DC, na testu nic, příznaky bůhví, asi je to spíš PMS. Už to vidím, že zas vyplácám 5 testů, abych slavně dostala ms po 40 dnech 😝

llenka_li
26. čer 2017

@jade85 nechtěla bys zkusit ty ovu testy, hlavně kvůli délce cyklu, protože lf budeš mít vždycky stejnou, pravděpodobně něco jako 12-14dnu, takže budeš vědět, kdy od té ovulky MS čekat. Pokud mas cykly okolo 40 dnů, ovulaci budeš mít až tak 25.-30.DC...

jade85
26. čer 2017

@llenka_li já ti nevím, nechce se mi to moc řešit, co se týče snažení, tak bych řekla, že máme "pokrytý" celý cyklus, ms jsem od revize měla dvakrát přesně 30. den a jednou 40. den. Takže uvidím, co teď. V červenci bych měla jít na preventivku, tak to případně ještě proberu s doktorem.

janajens
26. čer 2017

Holky dneska 8dpo

uznevimcozaheslo
26. čer 2017

@janajens Je to tam... 🙂

janajens
26. čer 2017

@uznevimcozaheslo juuuu dekuji snad anooo

llenka_li
26. čer 2017

@jade85 já vím, no. Tak uvidis, co to udělá tentokrat...je divné, ze by se ti cykly jen tak najednou protahly...

jade85
26. čer 2017

@llenka_li je to divný. Ten minulý cyklus jsem to přikládala stresu kolem svatby atd, ale teď moc nevidím žádný podobný důvod. Trochu se bojím, jestli to zas není nějaká cysta nebo něco takovýho ☹ uvidím, no. Třeba se zadařilo a za pár dní budu mít pozitivní test, kdoví 🙂

evikkk13
26. čer 2017

@jade85 Mně to od revize taky trochu lítalo, předtím standard 29DC a pak 34DC, 33DC, 33DC, 27DC, 31DC a posledně jsem 29DC začala krvácet, tak už jsem myslela, že se to rovná a krvácela jsem jen ten půlden a pak už nic a teď čekám, co z toho bude nebo nebude.

jade85
26. čer 2017

@evikkk13 miminko z toho bude, v tvém případě 😂 já uvidím, pozítří zas testnu a jestli nic a nepřijde ms do 40. DC, tak jdu k doktorovi 🙂 ale možná se to prostě ještě srovnává po té revizi. A v mém případě možná ještě po vysazení HA, jak jsem hned otěhotněla, tak ten cyklus ani nestihnul pořádně dozrát...

evikkk13
26. čer 2017

@jade85 Jsi mě rozesmála 😂 Hele, to je možný, jsem zapomněla, že Tobě se vlastně podařilo ihned po vysazení, že? Je možné, že tělo je ještě zmatené, nezkoušela jsi pít inofolic? Ten mi doktor doporučil potom, co jsem se před rokem rozhodla vysadit HA, aby se nastartovala ovulace a cyklus. A PS: já už pro nic do lékárny nesmim, dnes jsem si šla do Maxe, kterého mám hned naproti kanceláři, pro Ascorutin a prodávala mi ho kámoška 😨

simi1510
26. čer 2017

@evikkk13 a jak jsi vubec na tom ty? Kdy mas dalšího doktora?

jade85
26. čer 2017

@evikkk13 no pila jsem po vysazení HA Nosifol (stejná účinná látka), teď po revizi taky, ale už ne tak intenzivně, cca obden a v první půlce cyklu. Jsem flákač na všechny prášky co se nedají jen normálně spolknout. Možná bych zas měla přitvrdit 😀

tyna20
26. čer 2017

Ahoj holky, co myslíte ? 🙂
28.5. jsem dostala měsíčky a byly celkem v normálu. 12.6. ráno mě probudila hrozná bolest u pupíku v levé straně. Šla jsem k dr, na chirurgii i na gyndu. Zjistili mi , že mám cystu na vaječníku. Ale poslali mě dom, druhý den jsem zase na kontrolu na gyndu. Bylo vše furt stejné. Na další kontrole jsem byla teď 20.6. kde mi Dr Pichla agolutin , aby cysta odešla. V sobotu -24.6. jsem měla dostat ms a furt nic. A to jsem mívala pravidelné.

janajens
26. čer 2017

@tyna20 gratuluji

Strana