Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@jade85 Já jsem úplně v pohodě 😅 Ale ve čtvrtek v čekárně se asi složim! Já se snažím všelijak se odreagovat a jsem i celkem klidná, ale nemyslet na to mi prostě nejde. Včera jsem manžela ukecala, abychom si pustili nějakej napínavej film se žralokama, ty mám ráda a to mě vždycky tak vtáhne do děje, že jsem tam úplně s těma hrdinama ve vodě 😎 Bylo to hustý! Ale stejně jsem na to někde na pozadí myslela...ještě, že se aspoň můžu vykecat vám ❤ Večer jdu s maminou do kina na Holky na tahu, tak se těším 🙂
Kočky tak na testu bílo. 30. DC a ms zatím nikde. Tak nezbývá než čekat, zkusím zas v pondělí. Doufám, že teď nebudu mít standardně cykly 40 dní.
Ahoj holciny. Tak uz je i po druhe svatbe. V satech jsem vydrzela jen na obed a foceni a pak sly rychle dolu. Mne zacalo pobolivat podbrisek,tak to asi ms dorazi. 28.DC je v utery,tak pripadne kdyz to nedostanu a vyrzim, tak budu testovat v patek.
@llenka_li já ti nevím, nechce se mi to moc řešit, co se týče snažení, tak bych řekla, že máme "pokrytý" celý cyklus, ms jsem od revize měla dvakrát přesně 30. den a jednou 40. den. Takže uvidím, co teď. V červenci bych měla jít na preventivku, tak to případně ještě proberu s doktorem.
@janajens Je to tam... 🙂
@uznevimcozaheslo juuuu dekuji snad anooo
@evikkk13 miminko z toho bude, v tvém případě 😂 já uvidím, pozítří zas testnu a jestli nic a nepřijde ms do 40. DC, tak jdu k doktorovi 🙂 ale možná se to prostě ještě srovnává po té revizi. A v mém případě možná ještě po vysazení HA, jak jsem hned otěhotněla, tak ten cyklus ani nestihnul pořádně dozrát...
@jade85 Jsi mě rozesmála 😂 Hele, to je možný, jsem zapomněla, že Tobě se vlastně podařilo ihned po vysazení, že? Je možné, že tělo je ještě zmatené, nezkoušela jsi pít inofolic? Ten mi doktor doporučil potom, co jsem se před rokem rozhodla vysadit HA, aby se nastartovala ovulace a cyklus. A PS: já už pro nic do lékárny nesmim, dnes jsem si šla do Maxe, kterého mám hned naproti kanceláři, pro Ascorutin a prodávala mi ho kámoška 😨
Ahoj holky, co myslíte ? 🙂
28.5. jsem dostala měsíčky a byly celkem v normálu. 12.6. ráno mě probudila hrozná bolest u pupíku v levé straně. Šla jsem k dr, na chirurgii i na gyndu. Zjistili mi , že mám cystu na vaječníku. Ale poslali mě dom, druhý den jsem zase na kontrolu na gyndu. Bylo vše furt stejné. Na další kontrole jsem byla teď 20.6. kde mi Dr Pichla agolutin , aby cysta odešla. V sobotu -24.6. jsem měla dostat ms a furt nic. A to jsem mívala pravidelné.

@llenka_li dík! Ale víš jak, radši moc nedoufat. Dám vědět! 🙂