icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
13. zář 2016

@bajuliss tak to už by mohlo být,myslím,že manžel se spíš bojí,že to zase nedopadne,je hrozný cíťa

medulinek
13. zář 2016

@tornadolu ten utroš je na tohle ošemetný,já když ho vysazuju,tak 3 dny noc,pak třeba 2-3 dny špiním,pak zase dva dny nic a pak se to teprve rozjede. A už ho máš vysazený a jsi kolik dpo?

tornadolu
13. zář 2016

@medulinek ja ho vysadila 6.9.a nela jsem jen kapku krve a v pátek taky jen kapku krve nic víc intimku jen chvilku a od té doby čekám na MS a nic

tornadolu
13. zář 2016

@medulinek 6.9.a 9.9.kapka krve

levana33
13. zář 2016

Ahojky..je tu nekdo kdo mel uplne cisty test 14 dpo a mel pri tom den spozdeni?

levana33
13. zář 2016

Uz jsem to ted dostala..no hura a sup na dalsi pokusy :D

bajuliss
13. zář 2016

@tornadolu ja brala utrogestan az v tehu, a po dobrani jsem ani nespinila nic, ale vim, ze nektere holky ze skupiny trochu spinili. Akorat dr riikala, ze pokud bych po dobrani spinila, mam si zas vzit dalsi a zavolat ji, ze uz mi rekne, jak pokracovat dal. Ale je to jina situace, takze nemuzu poradit ....
@levana33 neboj...priste to urcite vyjde 😉 drzim paleckyy 🍀🍀

bajuliss
13. zář 2016

(16+1) By me zajimalo, co v tom brise dela 😂😂🚼😍
Dnes lezim v polosede na zadech...a najednou na prave strane mi bricho zmizelo a na leve takova boule 😂😂 nj....dr rikala ze to bude divoch 😀 😍💜
Ale zajimave je, ze necitim, kdyz se hybe...ale za to videt to jde dobre 😀 😍

tornadolu
13. zář 2016

@bajuliss počkám 2dny a pak test

tornadolu
13. zář 2016

@bajuliss a pak to jisti doktor

tornadolu
13. zář 2016

Zítra jdu kopovat ten by mel ukázat ne nejlepší?akorad je lepší ráno bo večer testovat?

bajuliss
13. zář 2016

@tornadolu no rika se, ze je lepsi testovat rano (moc je "cerstva" ) ale kldine se muze testovat i behem dne, janprvni pozitivni testik mela nekdy v podvecer 😉

monib66
13. zář 2016

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda některá z Vás neví,zda na těhotenství má nějaký negativní vliv lokální znecitlivění. Zítra jdu k zubařce a jelikož jsem se dnes doktora zapomněla zeptat, obracím se na Vás.Jsem na začátku 6.týdne. Všem moc děkuji za odpovědi 😉

medulinek
13. zář 2016

Rekni to zubařce,mají i znecitlivění,které těhule normálně můžou 🙂

monib66
13. zář 2016

@medulinek děkuji 🙂

markethy235
14. zář 2016

Tak mne za par dni zacina ovu. Ovsem tentokrat se za ni tolik nepozenem. Je toho na nas nejak moc, v nedeli jsme volali tchanovi rychlou a nevypada to vubec dobre 😞 do toho ja v praci zacinam pomalu finisovat a pripadne mi, ze dve blbky mi to zacinaji davat nalezite sezrat. Jo, lezim jim uz delsi dobu v zaludku, ac jsem jim nikdy nic neudelala, jeste jim pokazde vse nalezite vysvetluji, i pres to, ze je to uplne zbytecne, nebot toho moc nechapou. Jo, lidska blbost a zavist delaji hold sve...

bajuliss
14. zář 2016

@markethy235 jee to je mi lito :-\ snad tchanovi bude jen lip a lip....
A s tema dvema kozama si nelam hlavu...jen zavidi ze odchazis a ony tam budou muset kysnout dal...ja bych se na ne usmivala dvakrat tolik, at ai treba puknou :-P 😎
Hele, treba kdyz tolik nebudete myslet na tu ovulku, tak to pujde samo 😉 hlavne nezapomenout svickovat !!!! 🍀😋

bajuliss
14. zář 2016

@medulinek testujes dnes ?? Fotecku foteckuuu 😍 ja vim, ja jsem hrozna zvedacka 😂

markethy235
14. zář 2016

@bajuliss ja nevim no, pry je to snad na LDNku 😞
Vis, oni se mi snazily vystipat snad od unora a pritom jsou jeste o pozici pode mnou. A ja blbka jim vzdycky jeste poradila, zvedla telefon atd. A taky ze se smeju, jak to mam za par, ze jeste 14 dni a potom si vybiram dovcu mam jeste ted 25 dni.. At si devcatka trhnou 😂😂
Svickovat se samozrejme bude. Rikala jsem, ze vyzkousim i podlozeni panve, o tom jsem take cetla 😃 jen proste kaslu na ovu a honbu za ni, stejne mi v utery rano jede na sluzebku.

markethy235
14. zář 2016

@medulinek chci take videt foteckuuuuu 😃 s duchem 😉

brambora28
14. zář 2016

Ahoj holky, rozhodla jsem se Vám sem napsat, protože mi prozatím tato skupina připadá jako nejsympatičtější..🙂 Ve snažilkách se kolikrát udělají skupinky třeba 4 lidí, kteří píšou milon příspěvků denně o tom, co právě dělají, a člověk se v tom absolutně nevyzná a hlavně nemá ani chuť jim něco psát a narušovat jejich chatování.. A v těch skupinkách ala "ukaž svůj test" jsou miliony ovu testů, miliony těhu testů, a když někdo otěhotní, je to vlastně dobře, ale taky špatně, protože ty ostatní se přece snaží UŽ 3 měsíce a nic, a dělá jim zle dívat se na ty těhotný :D Tady se mi líbí, že se navzájem podporujete, a i když na své dvě čárky stále čekáte, dokážete se radovat s rostoucího bříška jiných holek, to se mi líbí 🙂
Jinak já snažilka od června, 4. 6. jsme měli svatbu. Tento měsíc jsem poprvé zkoušela testovat ovu 🙂
Bohužel má manžel určitý typ postižení, takže i když se nám zadaří, tak musíme vše hlídat, protože jeho postižení je genetické ☹
Tak přeji všem hodně štěstí a těším se na vaše testíky i bříška 🙂

brambora28
14. zář 2016

Jo a zapomněla jsem nejen na lovce duchů, ale taky na snažilky vidící čárku na úplně bílém testu.. To si kolikrát říkám vocaď pocaď... Neřeknu, když se někdo snaží fakt dlouho, ale po měsíci dávat čistě bílej test a hledat tam za každou cenu čárku....

markethy235
14. zář 2016

@brambora28 ahoj a vitej 😃 predne gratuluji k svatbe, koukala jsem na tvuj profil, jestli tam nemas nejakou fotecku a razem jsem musela projet cele album. Jednim slovem BOMBA 😃 meli jste nadhernou svatbu a strasne vam to obema sluselo 😃 krasne misto a celkove pusobite oba jako velmi sympaticky par 😃
Take mam rada tuhle skupinku, prave diky tomu, ze se zde opravdu neresi kraviny co kdo varil a delal, ale je zde spise podpora. Aspon ja ji od holek citim 😃
Preji hodne stesti ve snazeni a doufam, ze nam brzy ukazes pozitivni testik 😃

brambora28
14. zář 2016

@markethy235 Moc děkuji, svatba byla opravdu taková, jak ji vidíš na fotkách 🙂 Máme asi 900 fotek (od dvou fotografů), a asi 860 z nich jsou momentky - na ty statický portrétovky nějak nebyla nálada a ani čas 😀 Byla to fakt nádhera 🙂
Já taky přeji brzo dvě čárky.. 🙂
Já momentálně trošku nechápu moje ovu testy.. první 3 vypadaly pozitivní, ale testovala jsem brzo - 9, 10, 11 DC, pak jsem testovala jinou značku, a na těch už je slabounká čárečka - spíš duch.. cyklus mám většinou 28, 29 dní, co znamená, že ovu by měla být teď někdy.. Tak uvidíme no, třeba se ještě vybarví :D

mirindad
autor
14. zář 2016

Vy jste se rozjeli holky :* musim si to sup sup vsechno preciiiist 😁😊

mirindad
autor
14. zář 2016

@bajuliss jezis ja ti zavidim, ze uz ti tam ten rostak tancuje 😁💋
@markethy235 ovu muzes mit i jiny den nez v pulce cyklu... Klidne ji muzes mit jak se tvuj vrati ze skuzebky 💋
@brambora28 vitej v tehle v skupince a preju hodne stesticka 💋 jsi ve spravne skupince, jsem rada ze se sem opravdu dostali normalni devcata😊💜

mirindad
autor
14. zář 2016

Holky ja dneska zacala 7tt ! Jsem uz bez priznaku, zadne bolesti bricha, ani prsou... Muzu jist co chci! V patek kontrola, tak doufam, ze je vsechno v poradku 💜😊

markethy235
14. zář 2016

@brambora28 opravdu nadhera, musela jsem kouknout znovu 😉 presne takovou bychom ji chteli take, venku, na krasnem miste, zenichuv oblek, tve saty, kvety ve vlasech, zkratka asi jsem nasla dokonalou inspiraci. I vas dort byl skvely. Nelibi se mi ty dorty potazene marcipanem a vsechny temer stejne, jak chutove, tak vzhledove. Mnozstvi fotek se vubec nedivim, vzhledem k tomu, ze obcas take fotim, tohle se muselo fotit uplne samo 😍
K tve ovu, mozna se testik jeste vybarvi, nekde jsem cetla, ze slabonce pozitivni ho ma spousta holek behem cyklu, tak nevim. Testujes tento mesic poprve? Ja na sobe ovu poznam, takze jsem se jen jeden mesic ujistila testem, zda je tomu opravdu tak. A po ovu byl zase pekne snehove bily, ale kazda to hold mame jinak 😃

markethy235
14. zář 2016

@mirindad ty jooo, uz 7tt, parada 😘 strasne to utika, tak si toho opravdu uzivej, hlavne ze nemas zadne komplikace. A v patek nam prines jen same krasne zpravy a doufam ze i foto z utz 😍

mirindad
autor
14. zář 2016

@markethy235 jsi zlaticko💋

Strana