icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
28. čer 2017

@llenka_li na utz se doktorce nezdálo srdíčko a ještě něco, ale takový ty klasický ukazatele jako projasnění šíje a nosní kustka naprosto v normě. Krev taky špatná, šílená hodnota papp-a. Každopádně nebyl to Down, ale triploidie, což znamená všechny chromozomy třikrát. Jediná světlá stránka je, že tahle vvv vzniká vždycky náhodně, není to dědičný a nemělo by se to opakovat. Takže snad!

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 takže už na utz dr něco poznal a krev už to pak jen potvrdila? A bylo nějaké další vyšetření nebo jen na základě těchto dvou věci to vyhodnotí?

Jako až teď vidím, jak to muselo být strašně strasne, protože to mimi už je docela velké 🙄😏

Každopádně pryč od špatných témat, to já jen teď sjizdim všechno, co se screeningu tyče, ať jsem připravena 🙂)

To, ze se to nebude opakovat, je úplně jasné 🙂)) teď už to bude krásné zdravé jarnatko 🙂))

jade85
28. čer 2017

@llenka_li no já jsem s tím srovnaná, klidně ti to řeknu do detailů, ale nechci tě zbytečně děsit. V podstatě 24.1. byl screening - už na základě utz se doktorka tvářila dost tragicky. Den na to měla výsledky krve, který to potvrzovaly, ale dělala mi odběr choriových klků (podobný jako plodovka, jen se to dá udělat dřív), 26.1. jsem to měla potvrzený. Jeste někdy mezi tím byla konzultace s genetičkou. Ale ty se na nic takovýho nepřipravuj, nemá smysl se s tím stresovat předem, stejně už je o všem rozhodnuto 🙂

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 nestresuju se, jsem přesvědčena, ze to bude v pořádku, musí...🙂 spis jsem taková zvědavá. Je proste divny, ze to mimi, když je až takhle nemocný, tak ze neodejde samo a to tělo to nechá dojít až takhle daleko...

To byla rychlost teda, no muselo to být peklo..jeste, ze už je to všechno pryč..a teď to bude už lepší, každopádně až pujdes na screening, budou to nervy poradny 🙂 Ještě, ze jste takový plodný par ;)

jade85
28. čer 2017

@llenka_li jo, to jsem brala jako největší zradu svýho těla - jakto, že to nepoznalo a neukončilo samo.

No screening je ještě pro mě strašně daleko, teď ještě aby bylo embryjko v děloze, aby bouchalo srdíčko... 🙂

jade85
28. čer 2017

Tyjo tak teď koukám na kalkulačku a není to březen/duben, ale únor/březen 🙂

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 Jj, to jsme teď nedávno probiraly s @evikkk13 ty mety...1.najit //, 2., ať sílí, 3. Ať je v děloze, 4. Srdíčko, 5.screening 😂😂😂 není to jen tak takový 1.trimestr...😉
Já jsem si myslela, ze to bude o něco dřív 🙂)

jade85
28. čer 2017

@llenka_li haha, přesně 🙂 no já zrovna uvažuju, na kdy se objednat k doktorovi, půjdu tam stejně, pže mi to vychází na každoroční prevenci, ale dneska jsem podle ms 4+6, počítám, že ovulaci jsem měla později, takže objednat se třeba na termín za 3 týdny, aby už bylo vše vidět, i kdyby to odpovídalo nižšímu týdnu (což předpokládám)?

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 Jj, za ty 3tydny to bude ideální...to už bude vidět embryjko, i když to bude mladší jako ze mladší je to určitě...myslím, ze dnes jsi tak 10-12dpo..

simi1510
28. čer 2017

@jade85 drzim moc moc moc moc palecky!!!!!

jade85
28. čer 2017

@simi1510 děkuju 🙂 věřím, že to tentokrát bude dobrý. Jsem mnohem klidnější, než minulý těhu a to jsem tenkrát ani netušila, co se může stát 🙂 🙏

simi1510
28. čer 2017

@jade85 ja si myslim, ze to vnitřně clovek pozna... ja mam dobry pocit v sobe a doted to bylo tuk tuk v poradku, uvidime co v patek a pak v utery screening... ale srdicko boucha, tak to je hlavní.

Hlavne v klidu a opatrne na sebe 😉

jade85
28. čer 2017

@simi1510 držím palce na screening 🙂 Tomu dobrýmu pocitu věř 🙂

Jojo, budu se snažit být opatrná, čeká mě teda za týden cesta letadlem, ale to se snad zvládne, bude to jen krátký... 🙂 No a dneska se to jako druhý člověk v reálu dozví moje trenérka, dead lifty asi vynecháme 😀

katmir
28. čer 2017

@jade85 moc gratuluju. To je super.👍
Ja vcera test bily,tak uvidime v patek,pokud do te doby neprijde ms. Citim trochu prsa,jinak nic,ale to mam i pred ms.

evikkk13
28. čer 2017

@jade85 Bombáááá, gratuluju!!! Mám velikou radost 😝

jade85
28. čer 2017

@katmir děkuju a držím palce 🙂 jak vidíš, čárka může naskočit rychle 🙂
@evikkk13 Díky moc za veškerou tu snažící podporu...teď se můžu přidat do klubu podpory před kontrolama 😅

evikkk13
28. čer 2017

@jade85 No to je presny 😂 Mne uz se to krati a zacinam chytat nerva 🙄 Ja vim, ze to neovlivnim, ale tak moc si preju, at je to tentokrat ok 🙏

simi1510
28. čer 2017

@evikkk13 uz zitra vid? Drzim moc palce!!!

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 já dneska to srdíčko zase nenašla, takže zitra kontrola ukáže 🙈😄

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li já měla co dělat ho najít, ale našla... já nevím, co to je... ale to moje mímo se mi nějak stále stěhuje 😀

stastnatehu
28. čer 2017

Ahojky🙂 vsem tehulkam preji hodne stesti a at nejsou zadne komplikace, drzim vsem palecky. ja se strasne na miminko tesim🙂

llenka_li
28. čer 2017

@simi1510 hledala jsem asi 10 minut a nic, tak jsem to vzdala...;) buď zkusím ještě večer nebo už to nechám na zítřek 🙂

jade85
28. čer 2017

@simi1510
@llenka_li holky to už takhle brzo se dá slyšet srdíčko přes angel sounds? Nebo jak hledáte srdíčko? 🙂

evikkk13
28. čer 2017

@simi1510 Jo, zítra odpo 🙄 Děkuju moc!

evikkk13
28. čer 2017

@llenka_li Buď v klidu, jen hraje s mámou na schovku 😉

simi1510
28. čer 2017

@jade85 jj přes angelsounds... já ho našla poprvé v tom 11 + 1 nebo tak nějak, den před tím mi to vůbec nešlo a před tím jsem ho vůbec neměla 🙂

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li bude to v pohodě, třeba trénuje potápění zádíčkama k tobě 😀

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 já našla poprvé 9+6 ;))) ale někdy je to dřina 😄

llenka_li
28. čer 2017

@evikkk13
@simi1510 snad jo 🙂 já jdu ráno hned v půl 8 naštěstí, tak budu mít zase na chvíli klid, a potom hned v pondělí a to už budu 12tt, tak snad...😉

simi1510
28. čer 2017

@llenka_li nebojjjjj 😉 já jsem zvědavá co v pátek 🙂 a snad to v to úterý dopadne dobře... bojím se toho trošku ☹

Strana