Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Teprve ma. Ted jsem 26.dc,ale ovu byla o dva dny pozdeji. Tak jsem 10-11.dpo
Vim,ze testovat se nema,ale ja uz mam tolik priznaku,ze jsem si rikala,ze to musi byt.
Tak uvidime...moc se neraduju,ted mam prvni metu,at tam jsou dalnice.
Ahoj holky. Mam takovy problem. Mam 2 dny zpozdeni a od soboty me pichalo tak divne na levem vajicniku a bolelo to tak cele odpoledne. Takovy zvlastni tlak jak kdyby mi tam neco tlacilo a vcera to same ale jen kdyz jsem dlouho stala a hybala se pak to trochu polevilo. Dneska jen obcas pres den pichne i na pravem vajecniku ale jinak pohoda. Nevite o co by se mohlo jednat? Jestli nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji za odpoved 🙂
@kacenka0705 Nemůžeš být těhotná? Já měla něco podobného....
@uznevimcozaheslo vazne? A za jak dlouho sis delala test? Ja se bojim ze je na test brzy a bylo by jen zklamani
@kacenka0705 Ja si ho delalala 10 nebo 11 DPO a byla tam slaba carka.Ale samozrejme je idealni delat si ho nejdrive den po vynechani MS.
@uznevimcozaheslo jsem 10dpo. A jake jsi mela ty priznaky? Nebo spise co podobneho jsi mela jako ja? 🙂
Lehke bodani v podbrisku na preskacku leva a prava strana a bolest prsou.
@uznevimcozaheslo prsa me bolela minuly tyden par dni ted uz nic... a jak dlouho te tam pichalo u me dnes o hodne lepsi... ale podbrisek mam nafouklej jako papinak 😁 a obcas sem tam pichne jedna a druha strana ale vcera a predevcirem to bolelo dost na te leve strane ze jsem si musela vzdy sednout nebo lehnout
@kacenka0705 To delalo a dela mne. Vesmes priznak podobny premenstruacnimu... neprestavalo to a MS nikde, chtelam jsem to "rozhybat" na kole a behem ale nerozhybala 🙂
@petronelle a jsi nakonec tehu? 🙂
@kacenka0705 Jo a jeste me tak tyden pred ocekavanou MS bolelo bricho,jako kdybych to mela driv dostat.
@kacenka0705 ano, jsem 😀
Holky,dekuji moc.😉
Holky, já byla včera na kontrole, vše OK. I přesto, že mě v sobotu začlo bolet břicho a bolí stále, prý je na té straně malý folikul a mám si zobnout ibalgin nebo paralen na noc, když to bude neúnosné. Dostala jsem žádanku do CAR a informaci, že ne, že by se o mě doktor nechtěl starat, ale myslí si, že kdybych měla zase v budoucnu pozitivní test, že bych měla být v péči poradny pro riziková těhotenství v nemocnici. Tak teď jen vymýšlím, ke komu se do CAR objednat, zda lékař či lékařka. Lékaře už jsem 2x viděla, je to zástupce primáře a je moc milý. Lékařku neznám, ale prý je také úžasná, empatická a navíc ta vede tu rizikovou poradnu. Nechám si to ještě projít hlavou a do pátku se chci objednat, pak razím na 2 týdny na dovču.
Holky u me nic moc noveho, nevolnosti a unava oproti minulymu tydnu trochu lepsi, asi uz si telo zvyklo a kdyz mu davam dost cukru a spanku, tak celkem funguje 🙂 Ale dneska jsem se teda priznala v praci, jen svoji primy nadrizeny, zaprve protoze si delala starosti o moje zdravi a mne se nechtelo ji lhat a taky se probiraly nejaky plany na sluzebky a dalsi aktivity, tak mi prislo fer naznacit, jak to se mnou bude. Vzala to celkem dobre, tak doufam, ze se ji to nerozlezi a nebude me chtit vysoupnout z toho projektu, na kterym ted pracuju a chtela bych ho dotahnout do konce 🙂

Ve stredu az patek. Neni to uplne videt,ale posilam