Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@jade85 Hrozně moc ti gratuluju. Určitě bude tentokrát všechno v pořádku
@yelowangel dekuji, verim, ze jo 🙂
@simi1510 jojo, to mi povidej, kazdopadne verim, ze po tom prvnim trimestru uz je ta pravdepodobnost, ze se neco pokazi, preci jen mensi, tak doufam, ze si pak aspon trochu oddychnu 🙂
Ahoj holky.Tak jsem se těšila na 1 screening a teda sklamal mě.Pan doktor nám ukázal nosní kůstku,pak dvě nožičky to jsem vyděla jenom čárku,že nožičky má překřížené,pak nám pouštěl srdíčko to teda tlouklo rychle jak o závod 🙂 pak nám ukazoval 2 ručičky ale zas jsem vyděla nějakou čárku,že to i ručičky mělo překřižené,pak nám ukazoval kolínka a do třetice to taky má mimčo překřížené.Vůbec jsme nevyděli že by se tam hýbalo nebo třeba tam mávalo ručičky.Jsme prcka ani celýho nevyděli na ultrazvuku.Jenom bylo vydět obryz hlavičky.Když se manžel ptal jestli jde vydět pohlaví co to je,tak pan doktor říkal že to jde strašně blbě vydět na tom ultrazvuku.Ještě mě hrozně tlačil na podbříšek aby ten ultrazvuk vůbec byl vydět.Screening je negativní.Říkal že na downův syndrom to je 1:900.Podle ultrazvuku jsem dneska 12+5tt ale podle PM 12+6tt.Říkal že termín porodu u něj mi vychází na 23.1.2018 a u paní doktorky že mám 25.1.2018 že to není tak velký rozdil 2 dny že v nemocnici budou brát 26.1.2018.Doporučuje mi ve 20tt k němu přijít na 2 screening.Fotku jsem nedostala,neřekl mi výsledky krve jak to dopadlo.Ze zprávy jsem zístila že prcek vyrostl z 3 cm z posledního ultrazvuku 29.6.na 62,90mm.Po prohlídce jsme šli na oběd.Dali jsme si meníčko.Vybrala jsem si polívku kulajdu a svíčkovou.Kulajda polívka koprová,to mi nechutnalo a svíčkovou taky neměli dobrou,byla hodně cítit zeleninou.Takže dneska den blbec.Za to na pojištovně mě potěšily že mi bylo řečeno že mám nárok na příspěvek 1500kč a tak mi celý screening proplatí,platila jsem 1400kč.
@destovakapka promin, ale fakt nechapu, jak muzes byt zklamana z negativniho screeningu?? Je to vysetreni, ktere ma ukazat, jestli je miminko v poradku, ne aby si rodice prohlidli miminko na ultrazvuku jako v kine! Pohlavi ve 13tt doktori s urcitosti rict v drtive vetsine pripadu jeste nemuzou, to je uplne normalni. To s tim obedem snad radsi nekomentuju. Bud rada, ze cekas zdravy miminko a neres a blbosti.
@jade85 Myslela jsem den blbec ten obed.
@destovakapka Pises, ze te zklamal screening. A den blbec, protoze kulajda chutna po kopru a svickova po zelenine? 😀 Nic, nechci byt hnusna, radsi to dal neresme.
@jade85 SVÍČKOVOU JSEM JEDLA TEDA LEPŠÍ!JA DOMA NEVARIM A NEVEDELA JSEM ZE KULAJDA JE KOPROVA POLIVKA.
@destovakapka no já vím že s tebou cvičí hormony a chuť a vůně se mění ale asi jste věděli do jakýho podniku jdete a nenapadlo tě zeptat se co je to za polívku? 🙂 Jako víš co když vím že tam nejsou dobrý ohlasy tak tam nelezu. A co se týče to screeningu to fakt nechápu. My jsme taky nevěděli jestli budeme mít kluka nebo holku, taky nám to řekli až za dalších 14 dní a to že tlačí na břicho...bohužel mimčo je ještě malý a aby vůbec něco bylo vidět zatlačit musí. Tuková tkáń bohužel zhoršuje jasnost obrazu a musí se zatlačit aby se trochu rozestoupila. A tím nemyslím že musíš mít nutně sto kilo, tuk na břiše máme všichni jenom záleží na tom jak velká ta vrstva je. Buď ráda že je mimčo zdraví a neřeš blbosti. Nejpozdějc po porodu se dozvíte co budete mít a bude vám to v tu chvíli úplně jedno 😉
@jade85 jéje, tady mi to píše, ze jsi urazela, provokovala, haha 😁 Těžko vysvětlis něco člověku, kery za sebou nemá žádnou špatnou zkušenost...a možná ani neví, jak to taky dnes mohlo dopadnout...
To je paradicka, ze si můžeš takhle s tou praci alespoň částečně vyhovět ;) za dva měsíce bude zase dobre ;)
@llenka_li jo, jo, použila jsem opravdu vulgární slovíčko blbost, které jsem ani neadresovala na nikoho konkrétního. Já se tady snažím být maximálně hodná, tolerantní a otevřená, ale když si někdo neváží zdravého miminka, zvlášť v diskuzi, kde se holky svěřujou s potratama, zamklými těhu a bůhví čím ještě, tak se fakt neznám. 😈
Já ten příspěvek četla na FB a ejhle, on je od nás 😀 tak která z Vás ho tam dala..? 😀 Jak říká @jade85 kulajda po kopru a svíčková po zelenině to zabila 😀 Sklamal, vydet atd. taky stojí za to.. To se snad nedá ani nijak rozumně komentovat holky.. Raději dobrou noc 🙂
Nojo, už jsem ti zjistila, Elza co 😀 Že se nestydíš 😀
@brambora28 kde prosím tebe na fb si na to narazila? 😀 jsem říkala, že je to tady snad ve všech skupinách/forech, ale že i na fb? 😀
@simi1510
@brambora28
Taky jsem to viděla na FB, ve skupině, co si dělá srandu z "mamynek" 🙂
Ahoj holky. Jsem 10-11.dpo a na testu maly dusik,uplne se bojim testovat dal. Je to sotva videt,tak uvidime

@katmir Diky 🙂 Na screening me objednali az 29.8. Do ty doby musim myslet na neco jinyho 🙂