Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@yelowangel ahoj, můžeme se určitě domluvit 🙂 Ale asi raději kafčo ve Vyškově, pac v Drnovicích nic není a ráda bych tě pozvala k nám, ale děláme pergolu, nahazujeme dílnu a máme všude asi hrozný bordel (vlastně sama nevím jak to tam vypadá, když jsme na dovce 😀 ). Ale ráda tě poznám osobně, klidně i s prckem 😉
Holky rekli Vam na gynde do kdy nebo kdy si mate zajit v tehotenstvi na zubni a k obvodni doktorce?Me doktorka rekla ze si tam mam zajit ale vic mi k tomu nerekla.
@brambora28 Taky tě ráda poznám osobně 🙂 ale prcka preventivně radši necháme chlapům protože to co předvádí poslední dobou...asi by ses zařekla že na dítě je ještě času dost...ne jako fakt je hroznej, není s ním žádná rozumná domluva. A to ještě před měsícem to byl tak zlatej kluk. Snad ho to brzy přejde...Třeba včera jsem s ním byla na nákupu, trubka jsem zapoměla vzít ten velkej koš a do toho ho posadit (kočár už jsme vyřadili z provozu protože z něj vystupuje za jízdy) a ještě že jsem ho měla na takovejch těch vodících kšírách, když jsem ho pustila utíkal, vztekal se, furt na tom visel jak loutka aby se neválel po zemi..nervičky to nevydržely a u pečiva dostal na zadek. A stejně to nepomohlo. Mám od něj spálený prsty jak jsem ho držela. Venku vyrazil jak raketa když jsem ho pustila a absolutně se nechytal kam má jít a šel si kam chtěl takže řev, vztek, boj...no komedie pro široký okolí..
@destovakapka Mě doktorka řekla že někdy v průběhu. K praktický jsem si zašla hned druhej den a na zubní jsem se normálně objednala na prohlídku. Ono to nikam nespěchá, spíš je to o tom aby ten praktickej doktor o těhotenství věděl a nepsal pak antibiotika co nesmíš a pokud se léčíš s cukrovnkou, vysokým tlakem, štítnou žlázou atd. a bereš dlouhodobě nějaký léky, aby to v ty průkazce při prorodu bylo. Sice hlásíš dopředu když chodíš na kontroly ale klidně se na poslední chvíli můžeš rozhodnout rodit jinde a s bolestma jim toho moc neřekneš. A to zubní vůbec nehroť zuby se v těhoteství kazí tak stačí zajít tak v půlce aby ti řekla jestli zuby jsou v pohodě a pak po porodu ať radši mrkne.
@yelowangel Tak aspoň byla sranda 😀 Ne, jasný, já to chápu 😉 Tak až se to bude blížit, písmene se a domluvíme se na kafčo 🙂
@brambora28 Dobře. Pošlu ti zprávu s číslem 🙂
Ahoj holky, dneska jsem cvičně udělala ještě testík, dálnice tam vyskočila pomalu ještě dřív než jsem ho namočila, takže hcg určitě v pořádku. 🙂 Snad poprvé si v pátek přeju, aby už bylo po víkendu a já se dočkala ultrazvuku 🙏 Jinak jsem ve stavu permanentní kocoviny, nějak to nabírá čím dál tím větší grády 😝
Mám dnes 31 den cyklu, obvykle mám 28 jak hodinky, je to můj nejdelší cyklus od té doby co nezobu HA. Už čtyři dny mě neskutečně bolí prsa a čekám kdy příjde, semtam bodne v podbříšku tak by tomu vše nasvědčovalo a sále nic. Napadlo mě změřit si teplotu protože v ústech cítím jakoby horkost a mám zvýšenou 37,3-4. Na test nemám odvahu, zas bych byla akorát zklamaná, po těch dvou letech ani nedoufám a nechci si dělat ani drobné naděje i když ten červíček hlodá. Fakt mě štve, že zas akorát budu smutná... Hlava umí dělat taky svoje
@satinem hihi, asi jo, měla jsem štěstí 🙂 ale jak říkáš, hlavně že je dneska už cesta i pro ty, kterým to přirozeně nejde. Tak 4+5 už by mohlo něco málo být vidět!
@evikkk13 hezky ti to vození jde. Za rok touhle dobou už budeš jezdit se svým vlastním třeba 🙂
@llenka_li dík, no uvidím, dopoledne před tím máme pracovní brunch, tak mě to aspoň trochu rozptýlí snad 🙂 já na první utz vzpomínky špatný nemám, vyšilovat asi budu až u screeningu 🙂
U mě víkend v klidu, včera jsem byla akční, nejdřív trénink a pak na chalupě u tchýně, dneska jsem byla v posteli do 12 a odpo jen tak zlehka poklízím a užívám si klídek s manželem 🙂
Kočky, užívejte neděli 🙂
Holky, myslete na mě, za 2 hoďky jdu na to. Jsem si myslela, jak budu v klidu, ale nejsem vůbec.
@jade85 Jojo, vození by mi šlo a děsně mě to baví a moc se na to těším, ale za rok to asi nebude. Vždyť jen do října máme mít pauzovné a taky se ještě bude čekat na nějaký výstup z konzultace v CAR, tak uvidíme...Každopádně moc držím palce, myslím na Tebe od rána!!! Tfuj, tfuj tfuj! 🙏

@jade85 tak to je fakt super...taky bych se chtěla začít trochu hýbat, ale nějak tu nic na Kladne nemame 😏 A pouštět se do něčeho sama, když už delší dobu nic nedělám...to se bojím..