Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@kacenka0705 Bohužel, nic nevidím... ☹
Ahoj holky. Na dnesnim testu uplne ten samy vysledek jako v pondeli. Dosla jsem si na krev a hCG jen 6. Norma je 0-5,tak si myslim,ze u me asi opet biochemicke. Uvidime,dam tomu jeste cas,ale ...
@kacenka0705 bohuzel na tom testiku vubec nic nevidim. Muze se ukazat klidne pozdeji, zalezi, kdy jsi mela ovulaci...
@jade85 Do CAR půjdu rovnou se poradit, musím se objednat a tam budeme konzultovat, co teď - asi zda to ještě jednou máme risknout a nebo zda mi udělají nějaká vyšetření a jaká. A pak, pokud bych měla znovu pozitivní test, tak bych se měla hlásit dle mého dr. v té rizikové poradně, ale že to už se asi domluvíme v CAR. A kdyby to tak prý podle CAR nemělo být, tak ať přijdu k němu a domluvíme se, co dál, jak to bude vypadat, že by mě tam kdyžtak odeslal on, protože si myslí, že by to tak bylo lepší...nevím, v čem je péče v rizikové poradně jiná, ale zřejmě je asi častější. Nevíte někdo, jestli to znamená automaticky neschopenku, pokud někdo patří do rizikové poradny? To nevím, jestli je úplně ideální...ale je to ještě daleko, takže teď objednat do CAR.
Volala jsem svagrove a do pondelka mam zakaz testovani,ze je jeste brzy. Tak to asi nevydrzim,ale uz nebudu silet denne,nechci mit mimi nervaka. Priznaky trvaji,tak snad tam je a udrzi se. Dekuji za podporu.
@evikkk13 tak to zní dobře, že tě vyšetří a v dalším těhu budeš víc pod kontrolou. I když zkušenost nemám, tak neschopenku ti podle mě automaticky nedají, kdybys byla v rizikový poradne třeba kvůli hrozícímu potratu, tak jo, ale ve vašem případě to asi není práce, co těhu ohrožuje, ne?
@kacenka0705 nějaký náznak tam vidím
Tak já se budu muset asi objednat na gyndu. Poslední MS jsem dostala asi o týden pozdějc (9 - 16.7.), test byl negativní a navíc byla slabší a bez bolestí a nafouknutýho břicha. A teď jsem zjistila že krvácím zas 😒 Ještě jsem si říkala že mě to břicho bolí jak kdybych to dostala ale že mám ještě 14 dní čas...Nevím co to moje tělo vyvádí...
@katmir Já si taky kolikrát říkala,že nebudu testovat a stejně jsem to málo kdy dodržela .... 😀
Taky vím,že testy je dobré dělat co dva dny,aby byl vidět rozdíl,ale testovala jsem i tak denně. 😀
Jen je to jak píšeš, TY TĚHU PŘÍZNAKY. Pak se pořád sledujeme,hodně dělají nervy a nejistota a možná si i některé příznaky vsugerujeme.
Určitě Ti nějaká "dovolená" pomůže, abys přišla na jiné myšlenky. Držím palce,ať MS nedorazí minimálně 9 měsíců
@jade85 Tak jsem vyfásla termín v půlce října 🙄 Já docela doufám, že to neznamená automaticky neschopenku, protože bych docela ráda pracovala. Moje práce to rozhodně neohrožuje, že by byla nějak fyzicky náročná, ale jaký dopad může mít ten stres, to netuším...Myslím, že každý, kdo zastává manažerskou pozici a vede tým lidí, navíc obchodní tým, kde je velký tlak na výsledky, ví, o čem mluvím. A to nekomentuju to, že se musím neustále podřizovat potřebám zákazníků, takže si občas během 12h směny nedám ani nic k jídlu a na wc si dojdu jednou...Já si moc nepřipouštím, že by tohle mělo nějaký zásadní dopad, ale samozřejmě ho to asi mít může.
@evikkk13 uff, v pulce rijna teprve prvni vysetreni tam? A budete se snazit jeste predtim, nebo zatim ne? Jinak s tou praci je to asi lepsi, nez tahat nekde zbozi ve skladu, nebo stat 12 hodin u pasu v tovarne, ale zase ten stres bez moznosti se v klidu najist a dojit si na zachod urcite taky dobry neni. Myslim, ze bude zalezet na tobe, jak se budes citit. Ono casto je to tak, ze i manazerky v tehotenstvi automaticky zvolni a tolik tomu tlaku nepodlehaji...
@jade85 Ano, teprve 1.vyšetření a určitě se do té doby snažit nebudeme, to bych tam nemusela ani chodit. Do konce září mám zákaz kvůli obnovení sliznice, ale i tak počítám, že pokud mě pošlou na nějaké vyšetření, bude asi vhodné počkat na výsledky a ne to zkoušet zase naslepo....kdybych to chtěla potřetí zkusit naslepo, nemusela jsem se objednávat, že 🙄 Mno nic...trochu depka, teď v červenci jsem mohla mít 1.termín porodu. Podruhé mi to vycházelo na únor. To zřejmě nebudu ještě ani těhu...A každopádně jak říkám, fyzicky namáhavou práci rozhodně nemám a vím, že lékaři nechávají běžně doma na PN prodavačky, skladnice, číšnice atd. a to naprosto chápu, ale já o PN zrovna nestojím, mnohem raději bych byla v poho a chodila celou dobu do práce, protože i když je to někdy nářez, mě to prostě baví a čas tu rychle utíká 😉 Ale ptala jsem se právě proto, zda to automaticky znamená PN, protože kdyby mi byla doporučena lékařem, budu se cítit dost mezi ozubenými koly, ale zřejmě bych ji přijala, protože pro zdárný konec už úplně cokoliv....
@evikkk13 to uplne chapu. Drzim palce, at to co nejrychleji utece! Ja mela mit termin porodu asi za 10 dni 😢 Ted uz se teda soustredim na to nove, ale taky to na me obcas padne.
Jinak jak rikas - ridila bych se taky doporucenim lekare, myslim, ze automaticky te na PN neposle, pokud te posle, tak urcite vysvetli proc...

@jade85 to je fajn. U me to tak super nebude. Nemuzou mi odpustit neschopenku,kterou jsem mela v kvetnu. Ja jsem byla dneska jak prastena,si rikam zda to neni trochu brzy,abych byla uplne hotova,ale rano jsem citila i zaludek...ja nastesti muzu jit na rizikac hned,ale penize jsou blbe.