Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky. Carka na testu uz skoro neni,takze cekam,kdy dorazi cervena.
Zitra se poradim se svagrovou,co dal? Da se tomu nejak zabranit? Treba Utrogestanem?
Ahoj holky. U me 1.dc
Svagrova to bude resit az po prip.tretim biochemku. Urcite by pak poslala manzela na spermiogram,mne asi nasadila Utrogestan,ale uvidime.
Jeste rikala,ze doopravdy dodrzet styk ob den,my ho mame temer denne,tak nemusi byt dost vyzrale. Priste pry testovat az po tydnu zpozdeni,ale to asi nedam.
@katmir tak pokud jde otehotnet, jak to vypada, tak spermiogram bych neviděla jako to nejdůezitejsi... spis prave to, aby se podpořilo uhnizdeni a udržení mimi...
Nepamatuji si to, ale hormonální profil ti delali? Nebo to, jak jsi na tom s progesteronem? Vim, ze tady nebo v jiném tématu, byla holcina, ktera mela biochemka a stalo za tim predevsim to, ze mela malo progesteronu a ze kdyby na to prisli lekari driv, nemusela jich mit tolik atp
Ahoj holky. Ráda bych Vás informovala jak jsme (ne)pokročili v CARu.. Asi před týdnem mi volala sestřička z Reprofitu, že mají výsledky z genetiky, a doktorka (genetička) zpracovala kompletní zprávu, jak jsme domluvení s doktorem.. No a jelikož doktor čekal právě na tu zprávu, tak nejsme domluvení nijak, tak říkám, jestli mě objedná na konzultaci.. Nejbližší termín je 21. 8., což znamená, že mi uteče další cyklus, navíc jsme s ním nemluvili v podstatě od té první návštěvy, takže jsme ani nekonzultovali výsledky spermiogramu ani hormonálního profilu.. Tak jsem mu psala email, že máme výsledky a jsme objednaní na 21. 8., a že bychom byli rádi, kdyby měl čas i dřív. On měl totiž do včerejška dovolenou, takže k emailu se předpokládám dostane až tak za 14 dní, takže to stejně vyjde až na toho 21. Každopádně jsem zvědavá, co se všechno dozvíme a jak to bude pokračovat dál.. Mám teď kolem sebe fakt spoustu dětí a těhotných a dostávám se trošku do stavu, že bych z toho všeho nejraději utekla, protože si úplně neumím představit čekat třeba další rok (když třeba nebude žádné embryo ok, když se neuchytí atd.). Navíc v práci už je to vyloženě čekání, kdy odejdu na mateřskou, takže ani tady tomu neuteču...
No snad se Vám ostatním vede lépe 🙂
@brambora28 srpen je za chvili, to utece jak nic, aspon ze se neco deje a jde to dopredu, drzim pesti at za zadari na prvni dobrou😇
@brambora28 Držím moc moc palce, schůzku máte za chvíli, tak ať se dozvíte nějaké dobré zprávy a ať se můžete začít snažit co nejdříve
@vjercik Děkuji. Nojo, uteče, ale na výsledky jsme čekaly 3 měsíce. Jen na výsledky z genetiky.. teď se budou teprve konzultovat, domlouvat protokol, následně odběr, potom oplodnění a opět čekat několik týdnů na výsledky genetiky embrya, a poté teprve transfer, takže opravdu běh na dlouhou trať...
@simi1510 Děkuji, pak dám vědět, jak jsme dopadli..
@brambora28 ty brdo, to je fakt masakr ☹ ale uz jste hodne daleko 🙂
Segru ceka neco podobneho, jeji chlap je neplodny, takze budou brat spermie od darce...
@brambora28 Chapu, clovek by uz nejradeji necekal na nic a musi, ze? Drzim palce, at to utece a at uz je pak procesi rychlejsi. My jsme ted na dovolene, ale minuly tyden jsem dostala doporuceni do CAR a jsem objednana na 1.konzultaci v pulce rijna. Pak pocitam nejake testy, vysledky...no, ze bych byla znovu tehu do konce roku, s tim uz jsem se rozloucila. A je to tezky...
Ahoj holky mam zpozdeni. Delala jsem si tt. Mohu ho povazovat za pozitivni?
@kacenka0705 určitě je pozitivní, náznak druhé čárky vidím i z fotky, zkus znova za dva dny hned ráno, mělo by to být vidět jasněji 🙂
@kacenka0705 Taky myslím,že je to jasné. 😉
@dasa.77 ale je to clear blue a citlivostt pry 50
@kacenka0705 tím líp.... popravdě takový test vidím prvně
Máš po termínu MS, takže klidně může ukázat i ten s citlivostí 50 (já nevím,že vůbec existuje)
@brambora28 vypada kouzelné 🙂 a at přinese stesti!
@brambora28 no to je krasavec...a jak se mazlí 🙂 taky bych chtěla kočičku, ale bohužel mám na ně alergii jak prase, takže moc nepřichází v úvahu ☹
Já vlastně testík ani nedělala. Nijak zvlášť jsme se nesnažili, spíš jsme to nechávali na náhodě, navíc jsem mívala nepravidelné MS po vysazení anti, takže jsme toto nehrotili. A pak jsem přecházela k jinému mudr, který je blíž no a zrovna jsem odešla s tím, že jsem v 6tt. SIce jsem miminko moc moc chtěla, ale jendoduše jsem se nechtěla stresovat tím, že se snažíme a nejde to a tak... no a ono se to povedlo asi 5 měsíců po vysazení 🙂 Těď ještě aby to byl klučina budu uplně nejvíc šťastná 🙂 Jinak držím palečky ať všechno vychází, jak má a co nejdřív 🙂

@mirindad Krasnej chlapik 🙂 😍