Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Tak holky. Dnes je den ocekavane MS, ale ta zatim nikde.. Vcerejsi pocity a bolesti stale pretrvavaji, tak snad nejde o zpozdeni a MS se nedostavi.. 🙏
@dasa.77 tak na UTZ uz bylo krasne videt. Jsem ve 4 tydnu a kdyz bude vse v poradku tak za 14 dni pro prukazku 😊
@denulinka1 no tak vidíš..... konečně dnes jedna dobrá zpráva. Gratuluji
Tak zpravy od Dr zvetsena sliznice 20mm ktera svedci stopro tehu krev prý Ani brat nemusi je to jasne na noc MI napsala za Vader utrogestan dve kulicky a 19.9kontrola
Tak holky ,vzhledem k tomu ze jsem po revizi v lednu mela MS uplne rozhazenou tak dnes uz 40 DC a na testu slabe + tak uvidim jeste rano a po kontrole u Mudr.snad mrcha uz neprijde....
Nejhorsi je ze uz tyden zvracim a ktome sucheho peciva do sebe nic nedostanu,nemate nekdo nejake rady co je dobre jist pri nevolnostech?
Holky, tak se k vám přidávám.. Můj příběh najdete dole na mém profilu a nechci se tady o tom moc dlouho rozepisovat 🙂 Zkrátka samovolný potrat v listopadu, pak asi biochemické a od března snažení, čili jedeme šestý měsíc.. 😔 Sobě jsem nakoupila čaj dle báby Radnické (ale už ho nepiju - nedá se to), beru Drmek a kapu Jeřáb ptačí, manžel Selzink a Kotvičník - budu říkat "obě" těhotenství byly na první šup. Předtím jsem na to dost myslela, vlastně oba dva, prožívali jsme to a na miminko se těšili a zadařilo se hned, takže já říkám, že u mě platí: co je v hlavě, to se splní.. Po tom únoru jsme tomu jaksi začali nechávat volný průběh, já vždy po akci hned na záchod, žádný nohy nahoru a dlouhý ležení a prostě jsme to nějak vypustili, no a co z toho je, prd. Takže zastánce toho "nemyslet na to", prostě nejsem 🙂
Ale teď už k samotnému snažení, které jsme snad vypilovali hezky díky vitamínům (pokud to nevyjde, tak koupím Macu, Fertipronu a další balení Jeřábu). Po milování 10minut nohy nahoře a snažím se celou noc už nejít na záchod a pokud, tak za pár hodin 🙂 Jo a ještě! Používáme gel Conceive Plus 🙂 🙂
Ovšem ještě k mému cyklu, po tom potratu to bylo celkem v normě 33-35 dní (nikdy jsem neměla idylických 28), ale minulý měsíc jsem měla zpoždění a bylo to 41dc, prostě hnus 🤐 Věřím ale tomu, že to byl takový výkyv - třeba anovulační cyklus.... Takže teď vlastně vůbec nevím kdy ms očekávat (takže nevím ani kdy byla ovu, samozřejmě), mohla bych to dostat na 33dc 2.září, nebo na těch hrůzostrašných 41dc až 11.září a nebo mě teď napadla věc, všechny ty vitamíny jsou takové, že zkracují rapidně cyklus a že se jim to kupodivu povedlo a měla bych to dostat už třeba zítra, protože dnes jsem 27dc.
A aby toho nebylo málo 😀 Tak už dva dny mě neskutečně bolí prsa - ne bradavky, ale jakoby zboku z podpaží, jsem šíleně unavená, včera jsme byli na procházce a pak jsem doma padla a to ani nemluvím o čůrání, nad ránem hned 2x a často tlak v podbřišku....... Takže doost podobné tomu prvnímu těhotenství, ale tam to bylo právě tak 1-2 před ms 🙂
Omlouvám se za velký příspěvek, ale musela jsem to vypsat 😘
@janajens Krasna carka,to uz je tutovka....🙂
@uznevimcozaheslo dekuji 😍
@janajens Toho bych se nebala,ze dorazi.Takovouhle dalnici jsi jeste nemela....😉
@uznevimcozaheslo dekuji taky myslim ze uz nedorazi testík mluvila jasne 😍
@janajens Parada!
@uznevimcozaheslo dekuji 😍

@denulinka1 tak jak jsi dopadla?