icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

janajens
23. srp 2017

@llenka_li a ted

llenka_li
23. srp 2017

@janajens je jasné, ze se zadarilo, drzim palce, aby se udrželo a vše bylo v pořádku až do úplného konce ;)

janajens
23. srp 2017

@llenka_li dekuji moc jsmem Stastna 😍

llenka_li
23. srp 2017

@janajens to verim, jako by to bylo včera, když jsem takhle testovala a modlila se, ať sílí a MS nepřijde..

janajens
23. srp 2017

@llenka_li no snad uz neprijde 🙏 ale na 10dpo ukazal se hezky

kaitinka
23. srp 2017

@janajens i ja gratuluji za dve // a tez preji at se udrzi a bude vse v poradku 🙂

janajens
23. srp 2017

@kaitinka dekuji zitra mozna zkusim digi rano mam 5dni do ms

kaitinka
23. srp 2017

@janajens to ja s testovanim jeste radsi pockam, MS by mela byt zitra nebo pozitri, takze si myslim ze je brzy jeste na to. Navic z jedne strany neverim tomu, ze by se konecne zadarilo, ale poslednich par dni nemam vubec chut k jidlu a dneska je to zvlastni u me.. Vzala jsem si nakladanou kukurici, kterou bezne miluji, snedla jsem pulku jen a misto toho jsem si vzala radsi babovku se sklenici studeneho mleka 😀 a pritom ja takoveto chute/nechute bezne nemam, snad jen pri MS a to jeste ne vzdy..

janajens
23. srp 2017

@kaitinka ja uz dva dny nemuzu jist AZ vecer ja udelam. I rano a necham. Si nabrat krev

kaitinka
23. srp 2017

@janajens u me to trva ted od pondeli, taky treba cely den nejsem schopna nic snist, i kdyz mam jidlo pred nosem a nebo treba mam chut si neco vzit, ale jak jak otevru lednici a vidim jidlo, chut me hned prejde a jakoby se mi zhoupne zaludek. A az vecer do sebe trosinku jidla dostanu.. 😔

janajens
23. srp 2017

@kaitinka tak to mam to same jako ty

kaitinka
23. srp 2017

@janajens A co myslis, mohla bych byt tehu, i kdyz to test jeste nepozna? Momentalne je mi spatne od zaludku a pred chvili mi podbriskem projela ostra bodava bolest a mam zase nauzeu.. :(

kaitinka
23. srp 2017

@janajens no uvidim zitra nebo pozitri, mela by se dostavit MS. Tak bud prijde nebo ne, i kdyz se modlim aby se nedostavila a nebylo to jen zpozdeni..

janajens
23. srp 2017

@kaitinka ja mam jeste pet dni do ms a ty bolesti jak píšes mam taky a testuji od 8dpo dneska jsem 10dpo

kaitinka
23. srp 2017

@janajens ja si dnes jeden test zkousela a nic, ani duch.. Ale tak u kazde zeny je to jine. U nektere je to poznat brzy jako u tebe a treba moje kamaradka to na testu videla asi az tyden po ocekavane MS, takze to moc nehrotim, ale rada bych vedela, jestli se podarilo, protoze momentalne je mi pomerne hodne spatne od zaludku a podbrisku a tohle jsem nikdy nezazila pokud jsem samozrejme nebyla nemocna.. :(

janajens
23. srp 2017

@kaitinka ano to je Pravda treba se to ukaze AZ v den ms nebo pozdeji dokud neni ms je sance ja taky nemam vyhrano

kaitinka
23. srp 2017

@janajens no uvidim jak to dopadne. Momentalne je mi docela spatne.. :(

janajens
23. srp 2017

@kaitinka me je Ted normalne snedla jsem maly jogurt za cely den uvidime vecer

kaitinka
23. srp 2017

@janajens me je ted prave nejhur z celeho dne.. Pres den jsem to mela jako na houpacce, chvilku dobre, chvilku mizerne, ale ted se uz asi hodinu citim mizerne, ne-li o neco hur..

janajens
23. srp 2017

@kaitinka tak treba to Bude tehu me treba Ted strasnou tlaci podbrisek 😖

kaitinka
23. srp 2017

@janajens Uvidim, nema to cenu ted hrotit, jen se modlit aby MS neprisla a cas od casu zkusit nejaky ten test, eventuelne pak zajit k doktorovi.. Ale ja jsem bohuzel takova, ze jsem dost nervozni, kdyz se deje neco s mym telem a ja nevim co.. 😔

dasa.77
23. srp 2017

@janajens no supééér,je to tam..... šetři testy na dálnice 😀

janajens
23. srp 2017

@dasa.77 testy mam neboj

dasa.77
23. srp 2017

@denulinka1 Ahoj. Injekce Agolutinu nijak neovlivní výsledek těhotenského testu a nemusíš se ani bát, že v případě,že by se opravdu jednalo o těhotenství, tak že to nějak ohrozí embryo.To že na UTZ nebylo nic vidět, tak to není nic zvláštního. Pozitivní test(nevím jak moc ) jsi měla až v pondělí. TJ. o 4 dny později. Ze začátku je samotný vývoj hrozně rychlý a na UTZ jde "něco vidět" až když je HCG kolem 1000 jednotek. Zvětšená děloha, nebo že se něco chystá už dřív. Ale myslím si,že s takovým výsledkem se žádná těhulka nespokojí 😉
Tak držím palce

denulinka1
23. srp 2017

@dasa.77 děkuji za uklidnění, jsem těhotná poprvé a pořád na to musím myslet. Myslis tedy ze uz to zitra na ultrazvuku pozna? Nevim jak se na testu pozna jestli je to dost nebo ne?

dasa.77
23. srp 2017

@denulinka1 když se podíváš na ducháčky holek tady,tak je to snad jasné.
Tohle je teda super dálnice!!!! Gratuluji. Myslím,že nemá smysl dělat pro ověření ještě jiný test.
Pokud je to ten z pondělka a chceš mít jistotu,že sílí, udělej si ještě jeden STEJNÉ ZNAČKY.
Jinak já sama za sebe doporučuji testy Dr. Max... těm jsem opravdu věřila 😉

denulinka1
23. srp 2017

@dasa.77 děkuji tak snad to bude vse dobre. Jj je z pondelka a bohuzel uz dalsi nemam a k dr. jdu hned zitra rano. Hlavne at je tam kde má!!!

dasa.77
23. srp 2017

@denulinka1 Pokud má dobrý UTZ, může být vidět dutinka. To jsi se objednala tak brzy? Když ještě nic neuvidí,tak ať nejsi zbytečně zklamaná.🙂

denulinka1
24. srp 2017

@dasa.77 doufam ze má dobrý UTZ. Já se chtela objednat az za 14 dní, tak jsem tam volala a sestricka mi rekla, ze po pozitivnim testu mám prijit hned. Tak snad tam nepujdu zbytecne

janajens
24. srp 2017

Tak tam asik jsme 11dpo

Strana