Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Přeji krásný den. Patřím mezi snažilky a ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti a názory na těhu příznaky. Tento týden mám očekávanou MS, ale zatím nic. Místo toho me o víkendu pobolíval lehce podbřišek při námaze a občas mi v něm píchlo. Teď mám už asi dva tři dny citlivější prsa a hlavně bradavky, v podbřišku stálý divný tlak a hlavně mám pořád pocit, ze se mi chce zvracet. A už asi týden mám střídavě jakoby zácpu a průjem.. Zkoušela jsem si dnes jeden test, ale nic se neukázalo. Je možné, že se jedná o těhu příznaky a je jen prostě brzy, aby se mi na testu ukázaly dvě čárky?
@moncicakhj na tretim vidim krasne drzim at nedorazi
@llenka_li Tak ja mela vzdy MS pravidelne, odhadla jsem temer na den presne, kdy bude dalsi MS a asi jen 4x se mi stalo, ze se mi to opozdilo, ale to se mi opozdilo vlivem stresu. Ale ted uz je to asi rok zpatky,kdy jsem mela naposled opozdenou MS. Ted ji ocekavam zitra, nejpozdeji pozitri, pokud se zase jen nezpozdi..
Ahojky maminky, těhulky, snažilky mám takovou otázečku. Minulý týden ve čtvrtek jsem byla na preventivní prohlídce a při té příležitosti jsme řešili i mé dlouhé cykly. Píchla mi vyvolávačku s tím že to do 5-10dnů dostanu. Cítila jsem se divně, tak jsem si v pondělí dělala TT a byl pozitivní. Tak se chci zeptat jestli nemohla ta injekce nějak ovlivnit výsledek testu? Je možné že na ultrazvuku nebylo ještě nic vidět? Nemáte s tím některá zkušenosti? Děkuji za každičkou odpověď. Denisa

@dasa.77 děkuju moc 🙂