icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
8. srp 2017

@simi1510 tak pokud na to ty finance jsou, tak každopádně...🙂

simi1510
8. srp 2017

@llenka_li minule jsem si tu četla rok starý příběh, kdy paní na přechodě, ač se rozhlížela jak se rozhlížela, srazilo auto a odhodilo i kočárek... A že jen díky tomu, že vybrali dražší, než si dělal legraci chlap, že stačí za pár korun, tak dítě bylo v pořádku. Že snad i byl částečně z pevné konstrukce, která to vydržela... Tak jsem si řekla, že jsou věci, kde se nevyplatí úplně nějak šetřit,... v oblečení lze šetřit na začátku, když roste, tak koupit použité, v second handu, levnější, ve slevách,.... atp. 🙂

barushe_27
8. srp 2017

Ty blaho tak to je složitější než jsem si myslela, musím se podívát, ale pochybuji že to tam budu mít, a da se to teda ještě zpětné nechat namontovat? U mě na prvním místě bezpečí pro dítě je to hlavní, to je věc na které se u mě nešetří..

llenka_li
9. srp 2017

@barushe_27 zpětné bohužel ne, ono to ale neni vidět, je to v sedacce, jen na potahu sedadla bývá mala značka...

llenka_li
9. srp 2017

A je to celkem věda, takové autosedačky, no 😄

barunka1408
10. srp 2017

Ahojky jsme tu nová a hned s panikařícím dotazem 🙂 jsem v 5tt - váček byl v uterý potvrzen Dr. (nebyla jsme si jistá zda už jsem nebyla těhotná v minulém cyklu, proto si mě vzala tak brzo) a za dva týdny mám dorazit na srdíčko. Cca před týdnem mi přišly bolesti jako před MS takže jsem nejdřív neměla ani podezření že jsme těhotná. A od včera najednou už nic. Za pozitivní i ty negativní zkušenosti děkuji 🙂

jade85
22. srp 2017

Ahoj holky, je tady nějaké podezřelé ticho, jak se vám daří? Já dneska po 5 týdnech na kontrole, mimčo krásně roste, 51 mm, odpovídáme 11+5. Za týden screening, mám strach, ale současně dobrý pocit 🙂

janajens
22. srp 2017

Dnes 8-9dpo do ms jestee 7dni

janajens
22. srp 2017
barushe_27
22. srp 2017

Neco pídí Duška tam vidím, ale možná je to ještě brzicko, testovala bych až třeba dva dny před menzesen jako já, byla jsem nedočkava a nebo až po termínu menstruace... Přikládám foto prvního testu dva dny před očekávanou...

janajens
22. srp 2017

@barushe_27 je videt krasne snad se taky takove dockam

simi1510
22. srp 2017

@jade85 Jeeeeeeeeeeee, to je krása! Držím palečky, určitě to dopadne dobře tentokrát! Smůlu sis už taky musela vybrat. Nás čeká příští týden druhý screening, stále ani nevíme, co se nám v bříšku ukrývá... Ale máme se dobře a zítra jsme v půlce těhotenství... letí to jak blázen

llenka_li
22. srp 2017

@jade85 to je krásný medvidek...😊 Skvěle zprávy, jen tak ;) a na screening drzim palečky 🍀🍀🍀

llenka_li
22. srp 2017

@janajens měla jsem 9dp stejného ducha..

janajens
22. srp 2017

@llenka_li opravdu dekuji tak snad rano Bude silnejsi dekuji

janajens
22. srp 2017

@llenka_li koukala jsem mela jsi I dost silnejsiho nez ja ale dekuji snad bude taky silit

llenka_li
22. srp 2017

@janajens Max by neudělal takového hezkého ducha 9dp jen tak, si myslím. Takže by silit měl. Cemio test by ti ukazal čárku ještě hezčí...myslím, ze tentokrat jsi se dockala, ale musí každý den silit....

janajens
22. srp 2017

@llenka_li to neni max ale z nemeckeho internetu Cortez ale podobny jako max no pozname rano uz Ted ze bojim dekuji

llenka_li
22. srp 2017

@janajens nee, tohle je 9dp ráno...

llenka_li
22. srp 2017

@janajens drzim palce ;)

dasa.77
22. srp 2017

@jade85 krásná fotka ....vše bude na 1 s * uvidíš. 😉

dasa.77
22. srp 2017

@janajens ahoj,na prvních dvou fotkách něco málo vidím. Tak ať hezky sílí

dasa.77
22. srp 2017

@simi1510 tak když koukám na Tvé tt pod příspěvky,tak to letí neskutečně

* holčička 😉

janajens
22. srp 2017

@dasa.77 dekuji moc budu doufaf

janajens
22. srp 2017

@llenka_li juu tak o neco slabsi mam ha dekuji uvidime dalsi dny

janajens
22. srp 2017

@llenka_li muj je takto 9dpo

janajens
22. srp 2017

@llenka_li do peti minut

llenka_li
22. srp 2017

@janajens to klapne ;)

janajens
22. srp 2017

@llenka_li snad bude silit ruzove to je sice malinko ale je zadna riska konecne 😂

jade85
22. srp 2017

@simi1510 děkuju 🙂 mám z toho vážně dobrý pocit, zatím je vše, jak má, tak snad i ten screening. Držím palce, ať se vám na druhém screeningu už mimčo pořádně ukáže 🙂
@llenka_li děkuju za palečky, doufám, že u tebe taky vše ok 🙂

Strana