Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li minule jsem si tu četla rok starý příběh, kdy paní na přechodě, ač se rozhlížela jak se rozhlížela, srazilo auto a odhodilo i kočárek... A že jen díky tomu, že vybrali dražší, než si dělal legraci chlap, že stačí za pár korun, tak dítě bylo v pořádku. Že snad i byl částečně z pevné konstrukce, která to vydržela... Tak jsem si řekla, že jsou věci, kde se nevyplatí úplně nějak šetřit,... v oblečení lze šetřit na začátku, když roste, tak koupit použité, v second handu, levnější, ve slevách,.... atp. 🙂
Ty blaho tak to je složitější než jsem si myslela, musím se podívát, ale pochybuji že to tam budu mít, a da se to teda ještě zpětné nechat namontovat? U mě na prvním místě bezpečí pro dítě je to hlavní, to je věc na které se u mě nešetří..
@barushe_27 zpětné bohužel ne, ono to ale neni vidět, je to v sedacce, jen na potahu sedadla bývá mala značka...
A je to celkem věda, takové autosedačky, no 😄
Ahojky jsme tu nová a hned s panikařícím dotazem 🙂 jsem v 5tt - váček byl v uterý potvrzen Dr. (nebyla jsme si jistá zda už jsem nebyla těhotná v minulém cyklu, proto si mě vzala tak brzo) a za dva týdny mám dorazit na srdíčko. Cca před týdnem mi přišly bolesti jako před MS takže jsem nejdřív neměla ani podezření že jsme těhotná. A od včera najednou už nic. Za pozitivní i ty negativní zkušenosti děkuji 🙂
@barushe_27 je videt krasne snad se taky takove dockam

@simi1510 tak pokud na to ty finance jsou, tak každopádně...🙂