Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Dekuju holky 🙂 Fotecku ze screeningu nemam, nenabidli nam ji a ja jsem na to v ty radosti ani nepomyslela 🙂
Ještě se mi klepou ruce a nemůžu tomu uvěřit 😇 Dojeli jsme s manželem po nákupu s tím, že prostě test zkusíme spolu dohromady, takže je dělaný teď v 6.. No a žádný stín, dušík 🙏 Jsem teprve 29dc (minulý měsíc jsem to měla šílených 41, předminulý klasických 33), takže vlastně vůbec nevím, kdy to mám dostat, ale jelikož jsem začla pít čaj dle báby Radnické, užívat drmek a jeřáb ptačí tak si říkám, že to vitamínky dokázaly, zkrátili cyklus na 28 a já jakoby meškám..... No jsem hotová ❤ Nemůžu tomu po šesti měsících uvěřit a hlavně po tom samovolném potratu v 7tt a nechci na to ani myslet! 👶
@katerinaf27 Potichu gratuluji
@katerinaf27 Krasna carka a velka gratulace 🙂 Tento mesic je to fakt masova akce s tim tehotenstvim :D
@apple_tree Děkuju moc! ❤ Vážně? No ze srandy jsem se dívala na diskuzi dubňátek, že budu taky třeba přispívat a ejhle... To bude hodně miminek 👏
@apple_tree to je jako leden 2018 😀 taky nás je... abychom se vůbec do těch porodnic vešly 😀
@apple_tree právě jsem chtěla napsat to samé,co @simi1510
Co si já tak vybavuji,tak nejvíc holek se sešlo asi opravdu na leden 2018
@katerinaf27 pěkný testík, myslíš že stíháš termín ještě v dubnu? Tak šup tam
@dasa.77 Díky! Ukazuje to duben / květen, tak uvidíme 🙂
@katerinaf27 Pokud jsi 29.DC (dnes teda už 30.) tak jsi 4+0 podle poslední MS A to už asi nestihneš.Jedině že by se prďolkovi chtělo dřív na svět, a nebo jak píšeš, zkrátil se cyklus. Ale to bys tu ovulaci musela mít HNED po MS.😉
Držím palce
@dasa.77 Já jsem v takové euforii, že ani přes únavu nemůžu spát 😍 MS jsem měla právě 1.srpna no 🙂 Ukazuje mi to tohle rozmezí 24. 04. 2018 až 22. 05. 2018 , takže možná květňátko 🙂 Ovulace byla asi těsně po MS, jinak si teď teprve 29dc neumím vysvětli takové // 🙂
@katerinaf27 Tak znamenal by to 1 den po termínu a to klidně být může 😉 Taky jsem ze začátku nemohla spát.
@dasa.77 Pokud to bylinky dokázaly takhle srazit ten cyklus, tak jo 🙂 Už jsem psala i na web kde jsem je koupila, co si o tom myslí 🙂 Jsem dneska prostě plná pocitů a je mi jasný, že zaklapnu noťas a dvě hodiny se budu převalovat z toho 3x za noc na záchod 😂
@katerinaf27 ja mela posledni ms taky 1.8 jako ty
Ahoj holky,obcas sem k vam nahlidnu a pripomenu si moje zacatky,ta podpora tady je skvela a hodne my pomohla. My uz jsme dosli do cilove rovinky a moc vam vsem tehulkam a snazilkam preju,abyste mely krasna a zdrava miminka,k

@jade85 dekuji doufam dneska termin ms a vcera positivni digi 2-3tak doufam ze Bude vse v poradku a bublinka se ukaze a Bude srdicko koukam te miminko pekne napinave u Nas to reknou AZ pozdeji prý u druheho screeningu jako u male takze ja budu cekat daleko dele nebo premluvim Dr at MI to pak rekne