icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

katmir
14. zář 2017

@simi1510 vydrzi,neboj. Koucky je kapacita.

simi1510
14. zář 2017

@katmir jj, jsem ráda, že jsem se s ním mohla seznámit a že si mě vzal do péče. I když říkal, že jsem byla taky u kapacity sledovaná (u mého doktora). Jsem koukala, že ho zná 😀

katmir
15. zář 2017

@simi1510 jaky mas vahovy odhad mimiska?

simi1510
15. zář 2017

@katmir naposledy v 21 tt dle screeningu 402 gramu, pri propusteni v 22tt cca 380 g... ale jak rika muj doktor, tak je to hra stinu

Vcera nikdo nic nerikal

katmir
15. zář 2017

To je super vaha.

kacenka0705
27. zář 2017

Ahoj holky potrebovala bych radu. Mam 4 dny po ms a uz 3 dny mam takove divne tlaky v pobrisku jako bych to mela dostat. Sem tam i zaboli. Je pravda ze ms jsem mela slabsi a trvala jen 3 dny a pak den jen spineni
Nema nekdo podobne zkusenoosti o co by se mohlo jednat? Miminko s pritelem planujeme. Nemohlo by to byt? Tt zatim negativni. Dekuji moc za odpovedi 🙂

brambora28
2. říj 2017

Krásný den holky 😉 Pro mě je teda opravdu krásný.. V pátek jdu pro léky a v dalším cyklu (začátkem příštího týdne) začínám stimulovat 🙂
Co Vy ostatní, jak se Vám vede, nějaké nové zprávy..?

dasa.77
2. říj 2017

@brambora28 konečně jsi se dočkala 😉👍, tak ať jde vše jako po másle

llenka_li
2. říj 2017

@brambora28 Ahojky, no tak sláva, taky budeš mít určitě miminko 2018 👏🏻👏🏻👏🏻 Stimulace a kdy bude odběr nebo bude stačit iui?

brambora28
2. říj 2017

@llenka_li Nene, IVF.. No odběr bude snad cca v polovině října, ale nevím, jestli bude ve stejném cyklu i transfer, ale myslím, že až při dalším - vzhledem ke genetickému vyšetření, tedy snad v polovině listopadu 🙂

simi1510
2. říj 2017

@brambora28 budu moc moc drzet palecky!!! At se dockate mimca

llenka_li
2. říj 2017

@brambora28 tak to je super, budu moc moc držet palce, ať to klapne hned na 1.pokus a čekat na pozitivní tehu test 😉🍀

yelowangel
2. říj 2017

@brambora28 To je skvělá zpráva 🙂 moc držím pěsti ať vám to hned vyjde. My už jsme přestěhovaní, na mimčo teď myšlenky moc nejsou. Nejdřív se musíme zabydlet, vyřešit věci okolo a pak možná..

kristyna771
2. říj 2017

Ahoj holky vidíte neco na tom druhem od shora ? Mam špatný foťák a jak jsem to dala k ovulacnim ať se to lépe ukáže tak tam vidím neco jen nevim jestli se mi to uz nezdá :(

jade85
2. říj 2017

@brambora28 ahoj, tak to jsou skvělý zprávy, věřím, že nejpozději v listopadu se dočkáte a tentokrát to dotáhnete až do zdárného konce 🙂

Jinak u mě to děsně letí, zitra poradna, za dva týdny druhý screening 🙂 zatím se zdá být vše ok 🙂

llenka_li
2. říj 2017

@jade85 přijde mi, ze u tebe to utika víc než u mě...

dasa.77
2. říj 2017

@kristyna771 vidím něco na všech.... 😉

katmir
2. říj 2017

Ahoj holky,

@brambora28 to je super zpráva.🙂

holky jak vám je ?
@llenka_li
@jade85
@simi1510
@dasa.77

Já jsem tento cyklus začala užívat gynex a od švagrové mám ještě Estrofen, a od ledna pokud se nám nezadaří, tak už začneme s Clostilpegytem a Pregnylem.

simi1510
2. říj 2017

@katmir zatim tuk tuk drzime, dneska 25+4, zitra test na cukrovku a ve ctvrtek kontrola po 14 dnech, tak uvidime, co bude ci nebude. Jinak mam momentalne zase pocit, jestli se mi nevrací kvasinky :-/ od te hospitalizace nejak nemam klid...

Drzim moc moc palce, at zazijes take úspěšný mesic a povede se tehu!

jade85
2. říj 2017

@katmir u mě dobrý, přibrala jsem zatím cca 2.5 kg, ale už se mi dost kulatí břicho a začíná to na mě být vidět. Jinak mi nic není, jen jsem trochu unavenější. Pohyby zatím necítím, nebo si zatím nejsem jistá, ale poslouchám občas srdíčko přes angel sounds, takže jsem v klidu 🙂

llenka_li
3. říj 2017

@katmir u nás (tukam) taky všechno v pořádku, akorát sedim na cukrovce, to je hnus teda...a v neděli jdeme do Gennetu na 4D 😊 Na jednu stranu to utika, když si řeknu, ze už jsem 25tt a na druhou moc ne 😂 Vybavicka už skoro komplet ;)

llenka_li
3. říj 2017

@katmir snad už se taky brzy dockas a přidáš se mezi nás ;) do Vánoc ✊️🍀

ka_rohli_na
3. říj 2017

Ahoj holky dnes termín ms a zatím nedorazila. Na testu možná dusík. Co myslíte,?

uwe
3. říj 2017

Prosim nekdo zkusenosti:1*zt,2*MA(minipotrat).Vzdy otehotnim a tehotenstvi se neudrzi.Zkoumali mi cyklus,to jsem si vydupala po 2hem nezdaru a jsem ok.O co dalsiho zadat lze?Co inseminace?Klaplo to nekomu?Jake dalsi zpusoby,lekarske muzem zkusit?Nejake osvedcene babske rady a pomoci?diky moc!

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na když se hodně snažím,tak tam náznak vidím. Jen teda na termín MS je to málo. A třeba jen jsi měla později ovulaci.

ka_rohli_na
3. říj 2017

@dasa.77 normálně jde vidět víc. Ale já měla při minulém tehotenstvi ducha i týden po vynechání ms. Nemam Teda ovulaci přesně uprostred. 🙂

dasa.77
3. říj 2017

@uwe Co myslíš tím MINIPOTRATEM? To jako že máš na testu ducha a pak klasicky dostaneš MS? Nevím,jestli se dá s tímto něco dělat. Je to hodně časté a někdo tím že netestuje na to ani nepřijde. Asi bych zkusila brát kys.listovou,jedla víc zdravě.Jak se říká,šla tomu naproti a pokud možno vytvořila pro miminko lepší prostředí.Můžeš zkusit i Inofolic. Troufám si říct,že inseminace nemá význam.Ta je vhodná pro ty,komu se vůbec nedaří otěhotnět.

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na No uprostřed být ani nemusí.Tady jde o to,aby LF byla dostatečně dlouhá.

ka_rohli_na
3. říj 2017

@dasa.77 je tak tomu já vůbec nerozumím. To se taky nějak počítá nebo tak? Asi budu vypadat jak nouma ale moc to s manželem neřešíme ikdyz už máme po dvou potratech. Můžeš mi to tedy nějak vysvetlit

uwe
3. říj 2017

@dasa.77 jj duch,pak nic.Ja bohuzel vzdy temer od zacatku poznam,ze tehotna jsem.Chodim na Mojzisovou rehabky,beru listovku,jim celkem ok.Toto je uz vyzkousene...Ale nekde je problem.Spis kdyby nekdo doporucil nejaky zakrok,ktery vysel,ze bych se inspirovala.Ted pujde manzel asi na spermiogram.Uz to nechci zazivat znova...😞

Strana