icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

simi1510
3. říj 2017

@uwe nechat si napsat od Ovulace do ms progesteron, a v pripade ducha na testu ho neprestat brat. Slouží k udržení tehotenstvi. Pokud je toho malo, tak to nemusi delat dobrotu
Po pripadne roce nezdaru se muze par poslat do centra, kde vysetri oba na genetiku, imunologii atp

Rikas ze ty jsi ok, a co chlap a spermiogram?

Jinak bych brala vitaminy na podporu s kyselinou listovou, pripadne od ms do ovu kontryhel na zlepšení sliznice pro uchyceni vajicka.

simi1510
3. říj 2017

Jinak my cukrovku nemame, Juchu 🙂 test jsme museli absolvovat, glukomer keca a ta hodnota ze zacatku tehu byla asi tim, ze jsem ujížděla na zacatku na sladkem a slane nemohla ani videt

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na LF= luteální fáze. Je to doba od proběhlé ovulace po menstruaci. Měla by být aspoň těch 10 dní. Maximální délka se udává 16 dní. Takže pokud na sobě ovulaci poznáš,zkus se zaměřit na to,zda je u Tebe LF dostatečně dlouhá. 😉 A jinak jak už tady zmínila simi1510 , kontryhel na sliznici (děložní výstelku) a utrogestan na prodloužení LF a udržení těhu

ka_rohli_na
3. říj 2017

@dasa.77 tak asi by měla být dostanete dlouhá když už se dvakrát povedlo otěhotnět a problém byl jinde. ZT bylo v 111tt a s v 9tt. Pokud sem dobře pochopila měla by ta fáze byt stále stejne dlouhá. A když to počítám od ovulace tak to je snad pokaždé 12 nebo 13 dní. I teď když jsem se dívala do kalenáře. Takže to znamená ze bych měla být 12 dpo možná?

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na pokud máš mít MS dnes,tak jsi dnes asi 13 DPO. Když by Ms dorazila,tak LF trvala 12dní (do včera)

ka_rohli_na
3. říj 2017

@dasa.77 asi jo,ale když nevím kdy přesně ovu byla těžko říct. Tady možná lepší foto po přiblížení.

ka_rohli_na
3. říj 2017

@ka_rohli_na a takto vypadaly testy při prvním. A teda týden po vynechání.

uwe
3. říj 2017

@simi1510 utrogestan jsem ted brala na udrzeni,ostatne jako vzdycky jak nastanou komplikace.Zjistim,jestli muzu brat od ovulace,super.Manzela ted nazenu na testy,uz se snazime 1,5r...Mame 1 dite,tak to asi vsichni doktori moc neresi.Zkusim se domluvit na nejake klinice...Ma tu tady za sebou nekdo take nekolik "potratu"?A nakonec se podarilo udrzet tehotenstvi?

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na To co bylo týden po vynechání už není žádný duch 😉, ale regulérní čárka. Pokud to byly testy Max,tak často ukazují slabší čárku než jiné testy.
Na tom přiblíženém a ztmaveném testu to vidím stejně jako na původní fotce. Ale vím,že v začátcích se to hůř fotí.

dasa.77
3. říj 2017

@uwe je nás víc než si myslíš 😉

ka_rohli_na
3. říj 2017

@dasa.77 myslela jsem spíš ten první ruzovy ze byl týden po vynechání. 🙂 no uvidíme necháme tomu čas 🙂

dasa.77
3. říj 2017

@ka_rohli_na Jo takhle... Tak já myslela,že to bylo od termínu MS a ten nejsilnější týden po vynechání. Pak si teda myslím,že máš ovulaci později

ka_rohli_na
4. říj 2017

@dasa.77 TAK dneska ráno to vypadá bych řekla lépe 🙂 jsem otravná viďte. Měly by tam to zakazat :D

kytimyti
4. říj 2017

Ahoj holky,jsem tu nova a hned si jdu pro radu.Snazime se rok,dle ovulacnich testu ovulace probiha.Piju kontryhelovy caj,zobu listovku a vitamin E.Vcera jsem byla u nove gynekolozky,potvrdila mi ovulaci i ultrazvukem,pry uplne ucebnicova a doporucila koupit Nosifol.Pristi tyden jsem objednana na endokrinologii se SZ,zda vse v poradku a pokud ano,mam prijit a nabere mi hormonalni profil.Co rikate na ten Nosifol?Dekuji

dasa.77
4. říj 2017

@ka_rohli_na ahoj, můžeš to prosím vytáhnout z toho plastu a vyfotit? Ono to půjde lépe vidět..... já takhle nic nevidím ☹ Teda něco málo asi ano,ale hlavně stín. Ten plastový rámeček překáží a bez toho to bude určitě lépe vidět.
Jinak doporučuji nasadit utrogestan,pokud máš

uznevimcozaheslo
4. říj 2017

@ka_rohli_na ja tedy carku vidim krasne....🙂

ka_rohli_na
4. říj 2017

@dasa.77 vytaženo a udělat teď z odpolední ještě jeden 🙂

barushe_27
4. říj 2017

@ka_rohli_na to je krásná carka, at jen sili

dasa.77
4. říj 2017

@ka_rohli_na to už je jiná ...takže miminko 2018 je tady 👍

ka_rohli_na
4. říj 2017

@dasa.77 to nevím u nás jsou první 3 měsíce moc rizikové. O první jsem přišla v 10 tt a o dtuhé v 8tt. Ale pevně věřím ze teď už bude vše jak má být

ka_rohli_na
5. říj 2017

@dasa.77 a teď už snad i sil 🙂

janajens
5. říj 2017

@ka_rohli_na drzim pesticky

dasa.77
5. říj 2017

@ka_rohli_na JASNĚ ŽE SÍLÍ!!!! To už i ten včerejší fialový

ka_rohli_na
6. říj 2017

Holky jdu se i k vám pochlubit. Řekla bych ze ukázkove sílí 🙂 kdy se objednat k lékaři?

dasa.77
6. říj 2017

@ka_rohli_na Máš ten utrogestan nebo ne? Zavolala bych si aspoň o recept a jinak na UTZ stačí nejdřív za 2 týdny 😉

ka_rohli_na
6. říj 2017

@dasa.77 mám ; )

dasa.77
6. říj 2017

@ka_rohli_na Tak bych nespěchala.Prostě věř,že je to v pořádku a společně to zvládnete

ka_rohli_na
7. říj 2017

Věřím ze je všechno ok 🙂 testy sílí a příšerně mě začaly bolet bradavky:D

dasa.77
7. říj 2017

@ka_rohli_na super!!!! jen tak dál,tentokrát to určitě dopadne!!!!❤

kacenka0705
11. říj 2017

Ahooj potrebuju radu. Vidite neco? 🙂

Strana