Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@kacenka0705 úplně jen nepatrně.... ovšem takhle vypadal můj test a byl negativní- pokud je to mamatest,počkala bych na lepšího ducha.
@dasa.77 ano je to mamatest.. me prave nikdy nedelal falesne duchy ani rysky... urcite vydrzim... kdy myslis ze bych mohla zase testovat?
@kacenka0705 Mě ano,bylo to teda až po limitu,ale bylo. A ještě jsem zkoušela test "moje lekárna" a taky žádná kvalita. Někdy se dokonce rozpil.
Za dva dny.Pak budeš mít jasno,když bude čárka sílit.
Ahojky děvčátka, pokud je tu někdo, kdo se o miminko snaží a chtěl by vitamíny, které jsem brala pro podporu otěhotnění.
Mám polovinu platicka Femibionu 1 a půlku lahvičky Gynex, na ceně se dohodneme.
Snad nevadí, že jsem to sem vložila, ale už jsem v osmém měsíci a doma mi to zbytečně leží 🙂.
Ahoj holky, tak jsem se nechala inspirovat @brambora28 a rozhodla se, že se Vám taky po krátké pauze ozvu. Druhá revize byla 30.6., začátkem tohoto měsíce 1.návštěva v CAR, kde jsem zjistila, že mě čeká stěr z čípku, hormonální profil, folikulometrie, hysteroskopie, genetika, imunologie, hematologie. Genetika a imunologie i s manželem. Aktuálně: Stěr z čípku OK, folikulometrie špatné - žádný dominantní folikul (což je zvláštní, když jsem 2x otěhotněla) a velmi nízká sliznice (zřejmě následek 2 revizí, už téměř ani nemenstruuju, jen velmi lehce špiním). Ve čtvrtek jdu na hysteroskopii, aby vzaly vzorek sliznice a omrkli to vevnitř, příští měsíc hormonální profil, na genetice jsme byli dnes, takže máme napsané všemožné odběry a vyjádření genetičky, že spíš to typuje na imunologii. Výsledky z genetiky cca za 2-3 měsíce. Na imunologii jdeme na odběry zítra, výsledky začátkem prosince. A v půlce listopadu navštívím hematologii. V půlce prosince konzultace s mým Dr. v CAR nad všemi výsledky a dohoda, co dál. Aktuálně se samozřejmě nesnažíme, po hysteroskopii opět šestinedělí a v půlce prosince snad začneme řešit problémy, na které se přijde. Psychicky celkem OK, spíš je to mazec dokázat všechno to obíhání doktorů skloubit s mojí a manželovou prací, ale holt...priorita je jasná 🙂 Doktor je fajn, sice jsem čekala na termín 1.konzultace, ale řekla bych, že od té doby to běží, někdy až moc svižně, už zase nemám žíly, kde by mi mohli brát v pohodě krev, tak jsem zvědavá na zítra a jak mně ve čtvrtek napíchnou na sále. Pozitivnímu přístupu zdar! 😝
@evikkk13 ahoj, to je super, že jsi takhle pozitivní a přeju, ať to vydrží až do samého konce 😉 a je super, že to vzali takhle zodpovědně a chtějí udělat všechna vyšetření 🙂
U nás opět, aby to náhodou nebylo konečně vše v pořádku, nastal problém... Druhý den stimulace přišly neskutečné bolesti jako v lednu když mi praskla cysta, ale měla jsem je i později během roku.. takže přerušili stimulaci s dělali mi všechna možná vyšetření, poslali i na chirdu a ejhle, vše je v pořádku..
Mám trošku podezření na endometriózu, protože to už fakt není normální.. zítra jsem měla jít na kontrolní UTZ při stimulaci, tak mi doktor napsal ať dojdu a dořešíme co a jak...
Takže opět se to zastavilo a jsme tam kde jsme byli...
Přeji, at jde vše hladce a brzy zjistíte kde by mohl být problém 🙂
@evikkk13
@brambora28
holky držím vám palečky.
My už jsme to taky rozjeli. Švagrová mi dala Estrofem, na lepší dozrávání vajiček+ ještě Gynex. A min.týden v neděli folikulometrie 11.DC a bylo to tam. Ovulka byla min.pondělí.,tak uvidíme. Ve středu čeká manžela spermiogram. Ještě jsem dostala Prednison, abych neměla protilátky proti embryjku a spermíkům. A Pokud vyjde těhu, tak budu brát Utrogestan.
Jinak příznaků už mám mnoho, dnes jsem 7.dpo, ale jsem v klidu, už nejsem žádný začátečník, tak si počkám na zpoždění. 😉
@brambora28 Musim rict, ze me celkem prekvapilo, ze hned i genetika, imuno atd., ale Dr. rekl, ze kdyz mam pozitivni protilatky proti stitne zlaze, muzu je mit i proti cemukoliv jinemu - spermiim, embryu atd., takze to vezmem komplet. Jsem vlastne rada, ze se to resi a snad neco zmuzeme s tou sliznici. Teda, ty si to uzivas, jako vzdy! Ale ja jsem mela taky na krajicku, kdyz jsem prosvihla 2DC hormonalni profil, protoze jsem myslela, ze jen spinim po tom steru z cipku...ne, to byla ma slavna menstruace, takze holt dalsi cyklus. Mesic sem, mesic tam, to uz je detail. A na chirurgii by endometriozu neodhalili? Nebo delali ti hysteroskopii? Jeste Ti povim, ze jsem ted kvuli genetice zjistovala zdravotni rodinnou anamnezu a zjistila jsem, ze moje mamka mela krecovy zily na deloze! Nikdy jsem o tom neslysela, ale proste hrozny bolesti, taky trpela na cysty, prislo se na to pri laparoskopii a spravila to HA, po nasazeni bez bolesti, takze proste hormony. Krecaky na deloze....co vsechno je jeste mozny? 😵
@katmir Super, moc držím palce 😉
@evikkk13 No, já právě když brala HA (začala jsem ji brát právě kvůli neskutečným menstruačním bolestem), tak ty příznaky celkově všeho se taky mírnili (menstruační bolesti, cysty byly a praskaly ale já jen zašpinila bez bolesti..) a co neberu HA (cca 4 roky), tak se to zase vše vrací a projevuje víc a víc.. no a po potratu je to snad nejhorší.. Na chirdě ne, to se právě dělá laparoskopicky nebo ta hysteroskopie, tak jsem zvědavá, co dnes řekne Dr. v CARu.. Právě, že tyhle možnosti jako něco skrytýho, co nejde vidět na UTZ nikdo neřešil, přitom jsem mu říkala, že se to táhne dlouho.. no spíš všichni doufali, že otěhotním a tím se to vše zklidní a upraví.. takže to ani nějak extra nezkoumali...
Holky, dočkáme se všechny, věřím tomu 🙂
@brambora28
@katmir
@evikkk13
Holky, moc na vas myslim a verim, ze se vam brzo zadari. Hlavne pevny nervy na vsechny ty doktory a vysetreni, vysledek bude stat urcite za to.
Ja mam dneska moc stastny den. Byli jsme na druhem screeningu, vse je naprosto v poradku a cekame zdraveho chlapecka. Verim, ze je to i proto, ze prvni miminko, o ktere jsme prisli, na nej dava pozor 🙂
@jade85 strašně moc gratuluju k chlapečkovi 😊👏🏻 Jakpak se bude jmenovat? Všechno je to takové hezčí a opravdovejsi, když víš, co nosis za pohlavi, vid? Cestu jsi neměla úplně hezkou, ale jsem rada, ze to takhle dobre dopadlo...
Teď už jen
@evikkk13
@brambora28
@katmir
Holky drzim moc moc palce, ať je i pro vás přelom roku ten zlomovy a všechny objevíte vytouzene dvě čárky se šťastným koncem na podzim 😉 Nebo třeba už ke konci léta 🍀🙏
Ahoj holky, jsem neskutecne stastna a potrebuju se o tom s nekym podelit, dneska jsem si delala test a poprve za svuj zivot jsem videla ty dve nadherne // 🙂 snazime se pres 3.5 roku!Jsem hrozne moc stastna, ale zaroven se bojim, prece jenom prvni 3 mesice jsem nejrizikovejsi, tak moc rada bych to vykricela do sveta, ale bojim se, ze se neco pokadi a nedopadne to, meli jste taky takovy pocity? Moc vam dekuju za jakekoliv reakce 🙂 😍
@brambora28 No a jak jsi dopadla včera? Co navrhuje teď Dr. za postup? Já nastupuju zítra v 7 ráno - za poslední rok už potřetí na příjem. Mám pocit, že některý sestřičky už mi budou tykat 😅 Každopádně mi včera nabrali imunologii, dnes genetiku a teď už jen čekat na výsledky. A v půlce listopadu mám ještě hematologii, až do včerejška jsem měla pocit, že je to vyšetření jen tak pro formu, ale z předoperačních vyšetření vylezlo, že mám zvýšené trombocyty, tak jsem trochu znejistěla 😒 Holky, holky, je to mazec, ale dáme to!!!
@jade85 Kluk jak buk, moc gratuluju!! Poděl se o fotku bříška a chlapečka 🙂
@makuli09 Ahoj, tak především, raduj se a hoď se do klidu! 🙂🙂🙂 Máš pravdu, že 2 čárky jsou teprve ten první krůček, ale teď už to prostě neovlivníš. Teda neměla bys pít alkohol, kouřit, kofein zlehka, nepřepínat se a tak, ale to určitě víš 😉 Teď je důležitá psychická pohoda, věřit a užívat si to. A pokud se někomu musíš svěřit, tak já osobně bych si vybrala jen někoho velmi blízkého a oficiálně ven bych to pustila asi až po těch 3 měsících, ale na to má každý jiný názor. Kdyby to nedopadlo, nechtěla bych se potýkat s vysvětlováním širšímu okolí. Jinak jestli jsem měla taky takový pocity? Poprvé ne a pokadilo se to, podruhé ano a pokadilo se to. Co naděláš, neovlivníš to, tak si to užívej, protože teď aktuálně nemáš žádný pádný důvod k obavám, jsi konečně těhotná!!! ❤
@llenka_li Děkukji Leni 🙂 Věřím, že se dočkáme všechny, vy všechny, co už svůj poklad pod srdcem nosíte, jste nám příkladem 😉
@evikkk13 Doktor včera doporučil laparoskopii kvůli diagnostice endometriózy případně čehokoliv jiného s možností odstraněn problému.. Dneska se jdu domluvit do Vyškova na ambulanci na termín.. Tím se nám to opět odkládá, ale snad ne o moc dlouho, na druhou stranu se konečně (snad) bude vědět co a jak 😉
@evikkk13 moc dekuju, budu se snazit 🙂 moc me mrzi tvoje zkusenost, ale verim, ze se dockas, verim, ze se vsechny dockame, vzdyt my jsme toho zdarnym prikladem, moc to ze srdce preju vsem. Vi to samozrejme manzel a zatim nikdo jiny... 🙂 a asi to tak zustane do konce prvniho trimestru 🙂 moc jeste jednou dekuju❤
@brambora28 to je v pytli, ze už jste začali se stimulaci a zase nic 🙈 Tak pak dej vědět, jaký mas termín, snad to bude nějaká rychlovka, protože pak asi zase bude sestinedeli nebo ne?
@markethy235 zase tak moc to neuteklo a ještě dlouhý kus před námi 😂 U nás taky kluk, drzim basu 😁 A kope a kope a kope a snad ani nikdy nespí 😂🙈
Co nového u vás?
@llenka_li tak ja tady naposled nakoukla nekdy v cervenci nebo srpnu, proto se mi ted zda, jak to uteklo 😉 gratulace k chlapeckovi 😊
U nas vse pri starem, snazime se pomoci CARu a pres leto tedy byla s doktory pauza, ted jsme se do toho zase pustili. Jinak dnes jiz 3.pokus IUI a pokud to nevyjde, tak v listopadu na pruchodnost a v lednu zahajujeme IVF. Vsechny testy jsme meli do ted dobre, spermiogram je stale stejny, at uz s vitaminy, nebo bez (coz je ted). Vitamin uz beru jen Drmek, ostatni jsme vicemene dobrali a dalsi uz neporidili.
@markethy235 taky hezky...no tak drzim strašně moc palečky, teď nejnapinavejsich 10dnu....snad to klapne už konečně 🍀🙏 ať nemusíte podstupovat všechno ostatní...dej hned vědět ;)

@kacenka0705 Pokud vidím dobře tak myslím , že ne :/ Ale zkus to zas za dva dny ;)