Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky poraďte,od začátku těhotenství je mi zle, pořád,24hodin denně,ale nezvracim, kdežto teď dvanáctý a třináctý týden zvracim denně a to přece už má být líp.Mela jste to tak některá? Přejde to?Už jsem zoufalá,nemůžu nikam jít,...
@markethy235 ty jo, i takhle po iui vydrzis, tak to jsi dobra 😁 Tak jako tak, hned se pochlub, ne ze se zase ozves až v lednu 😉
@llenka_li Tak jsem čekala 3 hodiny na příjmové ambulanci, aby mi doktor (službu měl zrovna primář, ve Vyškově docela známý - MUDr. Řím) řekl, ať dojdu 1. 11. na příjem a že druhý den mi to udělají. Zároveň si chtěl hrozně povídat, zajímalo ho z čeho mám titul a řekl mi, proč nejsek vyucena, že vysokou mají teď všichni, a že co teda s tou sociální pedagogikou dělám? A když jsem řekla že s dětmi s austismem, tak mi řekl, že je to vymyšlená diagnóza, že kdybych viděla co ted v této době rodí za krávy (ale já to vim, jelikož nejlepší kámošky mamka dělá vrchní já novorozenckym) , tak že doufá že já jsme normální (myslel tím ty přírodní matky).. a pak se teda ptal na manželovo postižení a měla jsem trošku pocit, že není úplně zastánce IVF.. No prostě asi si chtěl povídat na což jsem po 3hodinach neměla moc náladu.. Hlavně ten termín je před víkendem, kdy jsem měla jet mamkou a ségrou za dědou do lázní ☹ Já vím že tohle je důležitější, ale já se těšila, že konečně z toho kolotoče aspoň na chvíli vypadnu.. no tak aspoň doufám, že to k něčemu bude! 🙂
Doktor Eim tam má být, mi to přepsalo 😀
@llenka_li jo jo, celkem vydrzim, uz mi prave nelaka testovat pred prichodem MS. Dam vedet 😉 trochu sem zase zacnu nakukovat, at aspon vim jak tu vsichni pokracuji. Koukala jsem, co je tu i novych jmen, tak aspon ze vy uspesne jste tu porad s nami.
Prosím kdy testujete? mě to samozřejmě nedá, že? Sice jsme si řekli, že se budeme snažit, ale necháme to náhodě. Přeci jen čekám kdy. Dnes měla přijít MS ta nepřišla, od soboty mi je každý večer blbě (i jsem 1x měla žaludek v krku a motala se mi halva) říkala jsme si že není možné mít takto brzo příznaky a že jsem unavená, přetažená a přepracovaná, ale když dnes nedorazila tak jsem to nevydržela a test udělala - negativní,(ale testovala jsem odpoledne - mama test-sice uvádí že lze testovat celý den - ale asi né že? Děkuji P.S. u nás v lékárně mají jen mamatest
@ladyhacek Každý to má jinak, někdo silnější ráno, někdo odpoledne, ale hlavně může být ještě brzo. Někdo má pozitivní pár dnů před očekávanou MS, někdo až třeba po 2 týdnech zpoždění, takže zatím negativní test nemusí nic znamenat. Stejně tak, jako nemusí nic znamenat příznaky, které si umíme perfektně všechny vsugerovat 🙂 Držím palce! Nezbývá než vyčkávat 😉
@evikkk13 jo vsugeorvoat to bylo hned před první MS po vynechání. nepočítala sjem že hned na poprvé se to povede (syn byl tedy na po druhé) ale bolavý prsa - ani jsem nemohla spát na břiše, jiné chutě .... a také nic - t yprsa jsou mi záhadou 🙂. Teď nic jen že mi není dobře, jak jsem psala ani přepracovaná u nás v práci je málo lidí a praujeme doslova za dva. Doma také trochu stres jedno s druhým. Tak uvidíme. Dnes ráno mě začla bolet podbřišek
@brambora28 Helet, super, ze mas termín takhke brzy,to byste v prosinci mohli opět začít se stimulaci 🙂)) budu ti moc držet palce, ať se konečně najde příčina a vyřeší se...
Je hrozné kolik mladých holcin ma dnes takové problémy a bio matky, o těch mi nemluv, ty jsou na ránu...nesnáším takové radikální prosazování jakýchkoli názoru, které jsou úplně nesmyslné 🙈
@evikkk13 No my to mame komplikovany, zijeme v zahranici, tady to funguje jinak nez u nas, takze vubec nemam sajn jak, vsechno se resi pres obvodaka, takze tam jsem volala a jsem objednana na pondeli, tak uvidim, kam me posle nebo co se bude dit, protoze jsem slysela, ze tady to do 3 mesicu neberou jako tehotnou, tak se toho trosku bojim :( ze ta pece nebude takova jako je u nas..
@markethy235 některé starší odchází, nové přichází, někdy těžko se orientovat....ale stálice si pamatuju a chodím sem nacuhovat, komu dalšímu se zadari, ale tady teda bohužel zatím nic moc, holky za sebou i před sebou spousty vyšetření a zatím neví nic...tak snad ten nový rok přinese i nové tehulky, konečně.
@llenka_li
@evikkk13
Kocky, dekuju.
Jsem strasne rada, ze to bude kluk, jmeno uz bych chtela rozhodnout co nejdriv, ale zatim diskutujeme. Zatim nejvic pravdepodobne vypada varianta Sebastian, ale jeste je ve hre Viktor a cekame, jestli nas nenapadne jeste neco jineho. Muz chce neco s odkazem na historii, oba chceme ceske, ale mezinarodne srozumitelne jmeno, takze je to tezky 🙂
Fotka z utz a pupicek (no, spis pupek) 🙂 zde.
@llenka_li Taky si pupik uzivam, miluju ho, kdykoliv muzu, koukam na nej v zrcadle a a porad si ho hladim, klidne i venku pred lidma, kdyz cekam na tramvaj, je mi to fuk 😀 Muj muz tvrdil, ze je mu to jedno, jestli to bude kluk nebo holka, ale tak nejak jsem citila, ze by radsi kluka 🙂 Ja bych chtela i holcicku, ale nejspis budeme chtit casem jeste sourozence a starsi bracha mi vzdycky prijde lepsi 🙂
@makuli09 Já bych řekla, že tady se to s tou péčí zase trochu přehání 😉 Většina doktorů Ti stejně řekne, že ty první 3 měsíce s tím nic neudělají a je to buď a nebo. Jen Tě pořád stresují nějakými kontrolami a odběry a porovnáváním s tabulkovými výsledky....Většinou je to zkrátka dané od začátku, zda je těhotenství založené dobře a nebo ne a dříve nebo později to ve vývoji začne dělat neplechu a tělo ho dost často i samo zahubí. Takže klid, buď a nebo 😉 Důležité je věřit, že je to v pohodě, hodit se do klidu a to je to nejlepší, co pro to můžeš udělat. I když je to někdy těžké 🙂
Mám za sebou včera hysteroskopii, nic extra zvláštního se dle zprávy nenašlo, vzorky odeslány na rozbor a jen mě překvapilo, že mám ve zprávě tučně napsáno dutina děložní hraniční velikosti a dopsali mi to i k současným zdravotním potížím a diagnózám. Z textu před tím jsem pochopila, že spíš menší. Vždy jsem předtím ve zprávách měla psáno normální velikosti, tak mě to trochu zarazilo. Nikdo mi k tomu nic neřekl, všimla jsem si toho až doma, tak až půjdu na pooperační kontrolu ke svému gyn, zkusím se na to zeptat 🙄
Ahoj holky 🙂 Už jsem tady přes 2 měsíce nebyla. Kolik už z Vás není snažilek, ale už těhu? A jak se máte? Já si naprosto užívám Františka. 11.11 nám bude půl roku 😍 Ten čas, tak letí. Pořád jsme plně kojeni a nejradši je u maminky 😉 Malinký váží 8kg (3,7kg) a měří 68cm (50cm). Je to náš smíšek, pořád brebentí a naučil se přetáčet na bříško ❤ Někdy mi chybí bříško, ale třeba příští rok opět budu s Vámi mezi snažilkami 🙂
Moc Vás všechny zdravíme a posíláme spoustu zdravíčka. Snažilkám brzy // a těhulkám ať jsou miminka zdravá 😘
Ahoj holky. Zítra nastupuji na gynekologii, a čeká mě diagnostická laparoskopie s chromopertubacíba hysteroskopie kvůli podezření na endometriózu. Když jsem začala tento cyklus stimulovat, druhý den šílené bolesti (jako když mi po potratu praskla cysta a poté jsme je měla párkrát taky).. takže jsem jela na kliniku, nic nezjistili a poslali mě na chirdu aby vyloučili případný jiný problém, tam taky vše v pořádku.. doktor mi řekl ať se stimulaci skončím, přišla jsem na konzultaci a dohodli jsme se na té laparce, ať se konečně zjistí čím to může být...
Takže my jsme stále tam kde jsme byli - pořád čekáme, pořád se něco sere..
Snad se máte vy lépe 😉
@brambora28 ahoj jsem moc ráda že o tobě zase slyším 🙂 hrozně mě mrzí že vám to pořád nevychází.☹ Držím pěsti ať se to konečně rozsekne a pohnete se dál. Dej pak o sobě zase vědět
@brambora28 ahoj, to je mi líto, že zase další komplikace na cestě za miminkem :( Ale laparoskopie a chromoperturbace hodně ženám pomohla s otěhotněním, co jsem tak četla. Budu držet palce, ať to máš rychle za sebou a ať laparo ukáže jen samé pozitivní zprávy. Dej vědět, jak jste dopadli 😘
Já měla dneska poradnu a vše vypadá v pořádku 🙂

@llenka_li dekuji moc 😉 u me to je napinavych 14-15 dnu, testy si uz nedelam predem, jen kdyz mam zpozdeni, za tu dobu snazeni uz nejsem do testovani tak akcni 😀