icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
1. lis 2017

@jade85 Děkuji za zprávu. Jojo, taky jsem četla, že to pomáhá, ale nevím jestli to má vliv, když se přirozeně ani nesnažíme no.. ale věřím že to k něčemu bude.
Jsem ráda, že máš vše v pořádku, už jsi za půlkou, letí to jak voda!

lusili1
1. lis 2017

@brambora28 držím moc pěsti, mne tyto zákroky taky čekají na konci listopadu, ať vše dobře dopadne a konečně Ti pomůžou!

llenka_li
1. lis 2017

@brambora28 drzim palečky, ať prijdou na příčinu a hlavně, ať už konečně můžete pokračovat ve stimulaci...

uwe
1. lis 2017

Holky,nazor,zkusenost...prosim.Nedavno jsem sem psala,mam po 3 potratech.1 zdrave dite cisarem.A potom uz ty potraty,1 s revizi.Hormonalni profil mam ok a spermiogram je taky pry v nejlepsim poradku.Doporucuji mi jit do narkozy a zkontrolovat srusty v deloze,coz mohl zapricinit CS rez nebo revize...Ale nemusel.A nevim,zda do toho jit,dalsi zakrok a treba neukaze nic...Jeste mi delaji dalsi rozbor krve a pak se mame rozhodnout.Ja bych nejradsi teda zkousela tehotnet dal.Kdo mate zkusenost a jakou?diky 😞

markethy235
1. lis 2017

Ahoj holky, slibila jsem, ze se ozvu, jak u nas dopadlo posledni IUI. Zitra jsem mela dostat MS, ale jelikoz jsem zacala vcera vecer trochu spinit, tak uz mi to bylo jasne. Tim padem MS dorazila dnes 😟 trochu jsem to ocekavala, ale samozrejme jsem trochu smutna. Tim padem zitra volam do CARu a musim se objednat na odber krve, jestli nemam v sobe nejaky zanet a potom bych sla na test pruchodnosti.

markethy235
1. lis 2017

@uwe jestlize mas hormonalni profily v poradku, rozhodne bych do toho sla. Tady nejlepe zjisti problem a kdyz he nejaky, mohou to pripadne i odstranit, samozrejme kdyz je problem nejaky mensi. Jine vysetreni, genetiku neprovadeli?
Ja osobne bych do toho sla, nez dal trapit sebe a hlavne telo dalsimi neuspechy.

uwe
1. lis 2017

@markethy235 jeste cekame do patku na dalsi moje krevni testy a pak se mame rozhodnout...teda uz mi chteli dat termin ted,...ale na to nejsem psychicky pripravena a chci vedet jak vyjde dalsi zkoumani krve. Zrovna jsem se na netu docetla, ze existuje i specialni UTZ, kterym by to slo zjistit. Tak budu radeji zkoumat, kdo to umi UTZ...
Mne prijde, ze se budu vic trapit dalsim kuchanim a radeji bych dala jeste 1 pokus...achjo, to je rozhodovani :(

uwe
1. lis 2017

@uwe k memu dotazu: zkoumali nejake z Vas srusty UTZ a ne vnitrne kamerou? Kdyby mi nekdo poradil, kde to pripadne umi UTZ, budu Vam vdecna!

markethy235
1. lis 2017

@uwe na to by jsi sla ale laparoskopicky, ne?
Ja ted v listopadu pujdu taky, ale na laparoskopicky, ale primo v CARu, za to si platim, udelaji mi to a cca za pul hodky jdu domu. Ty utlz jsi podstoupila IVF?

uwe
1. lis 2017

@markethy235 hysteroskopie v CARu a pak 2h polezet tam pry....je to to stejne? Ani nevim, jestli to neco stoji, to jsem se nezeptala....

uwe
1. lis 2017

@markethy235 jeste jsem nic nepodstoupila. Dneska nam rekli vysledek spermiogramu a ty informace vyse 🙂 tak nejak v rychlosti. Ja o tom jeste moc nechtela vedet, stacilo mi zase slyset slovo narkoza.... a jsem vyrizena.

brambora28
3. lis 2017

Ahoj holky. Tak jsem doma. Včera dopoledne jsem byla na laparoskopii, profukovali mi i vaječníky, odstranili malinkou cystu a měla jsem tam prý známky staré endometriozy, ale dr. říkal, že by to nemělo způsobovat bolesti.. Takže na jednu stranu dobré, že mi nic není, na druhou opravdu nevím, z čeho mám ty bolesti.. V pondělí jsem měla objednanou konzultaci na klinice, tak tam půjdu a uvidíme co dál..
Po operaci je mi celkem fajn, jsem unavená, oslabená.. Břicho bolí a jsem hrozně nafouklá.. Jinak dobré, jsem ráda, že jsem doma 🙂

markethy235
3. lis 2017

@uwe to bude v pohode, ja bych do toho sla. Ja si treba ted o pruchodnost rekla sama, dr. v CAR rekl, ze tedy ano a pokud chci, udelaji mi to oni s tim, ze nemusim do nemocnice, akirat si to tedy zaplatim. Tak do toho jdu uz jen s tim pocitem, ze pro relativne prirozene otehotneni delam maximum. Pokud ani to nepomuze, tak v lednu/unoru uz jdu na IVF.
Jinak, jak dopadly kr.testy?

llenka_li
3. lis 2017

@brambora28 je to možné 🤔 Ze ti proste nic není a mas tak hrozné bolesti? Jsem zvědavá co ti k tomu řeknou. Dobre, ze už to mas za sebou..;)

jade85
3. lis 2017

@brambora28 nafouknutí po laparce je normální a je jediná cesta, jak se toho zbavit...😀 jinak je teda zvláštní, že na nic nepřišli, ale zas dobře, že neodhalili nic vážného. Tak hezky odpočívej a ať už tě nic nebolí! 😘

markethy235
6. lis 2017

Ahoj holky, tak ja byla dnes po poslednim neuspesnem pokusu IUI na odberu krve, kde jdem tedy v poradku a bez zanetu, tim padem tento patek jdu na vysetreni pruchodnosti, primo do CAR, kde mi to provede muj dr. Je to vysetreni ambulantni, cca na 1 hod, s tim, ze si ho zaplatim.
Pokud ani tohle nepomuze, tak v lednu/unoru (podle MS) zacnu se stimulaci a IVF.
To je ode me zatim vse 😉

brambora28
6. lis 2017

Ahoj holky. Mě je už mnohem lépe, jen se mi docela točí hlava - mám celkové nízký tlak, a když dýl sedím, trošku bolí břicho. Ale nic co by se nedal vydržet.
Dnes jsem měla konzultaci na klinice. Dle nálezu z laparoskopie jsem měla ložiska staré endometriózy, doktor v nemocnici říkal, že to by bolesti způsobovat nemělo. Na klinice ale dr. rikal že to může být tím, protože se to chová jako sliznice, takže pro menzes se můžou zvětšovat a bolet. Že to ale není nebezpečný a že prostě řešení jsou léky od bolesti a po těhotenství to z 99% zmizí.. a že můžeme začít klidně hned stimulovat, že po tom zákroku není třeba na nic čekat. Takže počkám na menzes a začnu zase píchat. Vesměs dobré zprávy a teď jen aby se zase něco neposralo 😉

yelowangel
6. lis 2017

@brambora28 Jeeee to mám radost že konečně můžete začít. Moc držím pěsti ať už to všechno teď jde jak na po másle a hned na poprvý se vám miminko podaří 🙂

jade85
6. lis 2017

@brambora28 no tak hurá 🙂 ještě že jsi měla možnost to probrat s více doktorama. Držím palce, ať to dál dáte bez překážek

katmir
6. lis 2017

@brambora28 to jsou pozitivni zpravy. A tesim se jeste na ty lepsi. Drzim palecky

simi1510
6. lis 2017

@brambora28 držím moc moc palce, ať už se to štěstí na vás taky usměje!

katmir
7. lis 2017

@simi1510 jake jsou zpravicky od vas?

jade85
7. lis 2017

@simi1510 cetla jsem pribeh z porodu a ze dni na ARO a JIP. Jsi strasne moc statecna a tvuj chlapecek taky. Moc drzim palce, at ho mate co nejdriv v poradku doma a muzete si zacit uzivat to prave szivani s miminkem 🙂

simi1510
7. lis 2017

Holky Dekujeme! Je to hrozne moc narocne, psychicky i fyzicky. Dneska mu zkusili vypojit kyslíkové bryle, tak uvidime

vissper
7. lis 2017

@simi1510 Simí, věřím že je to náročné. Je to pro vás všechno nové a ještě takhle komplikované. Těžké je to s miminkem, co se narodí normalně, o to těžší to je s tvým maličkým šmudlíčkem. Je to ale šikulka a vás bych chtěla strašně moc psychicky podpořit ať to zvládnete. Už jsou maličkému 2 týdny, krásně roste, uteče to jako voda a bude s vámi doma. Držte se ❤ 😘

dasa.77
7. lis 2017

@brambora28 Tak hlavně se šetři,ať do dalšího kola načerpáš mnoho sil

mirindad
autor
10. lis 2017

Ahoooojte TETIČKY ❤ Doufám,že se máte všechny skvěle a máte jenom dobré zprávičky 🙂 Adámek mi roste před očima. Za 6 dní už má půl roku ♥ Neuvěřielně to letí. Tím, jak se za celý den skoro nezastavím, tak to vážně utíká 😀 Ten můj prďolka je pěkný divoch. Ke všemu nás opustil tatínek, ale všechno zvládáme ♥ Už se umí přetáčet, nejraději by snad už i chodil 😀 Pozná maminku, slyší na zavolání ♥ Včera před rokem jsem se dověděla, že čekám chlapečka a už bude mít i půl roku 🙂 Ááááá, alespoň že mi spinká celou noc, tak mě nechá trochu i odpočinout 😀 🙂 Přeju vám všem moc štěstíčka ♥

jade85
10. lis 2017

@mirindad Ahoj, dekujeme za zpravu! Adamek je nadhernej a sikovnej klucina ❤ Je mi moc lito, ze tatinek to nezvladnul, ale urcite si poradite i bez nej 🙂 Drzim moc palce!

Ja si uzivam 6. mesic, pekne se kulatim, taky uz vim, ze cekame chlapecka 🙂

dasa.77
10. lis 2017

@mirindad Moc hezký chlapeček. Taky čekáme kluka a už se hrozně těším. Jen ještě musím počkat,až bude dopečený. 😀
Nevím,co to dnes je za dobu,za chlapy. Ale hrozně často tady čtu,že od rodiny odešli. (ať už ještě před narozením,nebo chvíli po) To jsou fakt takové bačkory? Nevěřím!!!, že by to bylo "jen" námi a poplašenými hormony. .....Ano,narozením miminka se toho hodně změní,ale chlap se k tomu má postavit jako CHLAP! Nejvíc mě to štve u těch,kteří si miminko hrozně moc přáli,měli plnou hubu řečí,jak se budou starat,jak vše bude úžasné a pak s prvním problémem zdrhli.

mirindad
autor
10. lis 2017

Holkyyy, chlapi holt nejsou tak silní, jak my ženské 😀 leda tak vážně nějaké vyjímky.
U nás byl problém, že moc pracoval, neměl na nás čas... a já si pořád stěžovala, tak to raději ukončil 😀 která baba by nechtěla mít doma chlapa aspoň na chvíli, at je s rodinou, že 🙂 no nevadí, už mu to začíná docházet a dolézá, ale já jsem tvrdohlavec 😀 neumím jen tak odpouštět 🙂 ... Hlavně, ať vy máte pořádné chlapy a nejste samy ♥ Ale dá se to zvládnout 🙂

Strana