Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markethy235 Ahoooooooooooooj ☺ jak se ti dařííí? To už je něco jak je to dlouho, ten rok utekl jako voda 🙂
@mirindad u nas porad tak nejak na stejno, od jara chodime do CARu, tak se snazime i s jejich pomoci, mam za sebou par vysetreni a odberu, dnes jsem byla na vysetreni pruchodnosti.. Ale diky za optani 😉 beru to tak, jak to je, uz to tolik neresim, jako treba pred rokem.
@mirindad Ahoj, malý je kouzelný 🙂 S chlapem je mi to líto a upřímně se toho hrozně bojím, protože to, čím my si procházíme je docela náročné pro celý vztah.. Ale věřím, že to u vás dobře dopadne, ať s ním nebo bez něj.. Ono je pravda, že lepší bez chlapa a v klidu než s za každou cenu, hádky, nervy... Budu ráda, když nás budeš zásobit častěji 😉 Mějte se krásně 🙂
Achjo holky, to mě tak moc mrzí, že se nezadařilo ještě... ☹
@brambora28 Děkuju :-* neboj, jestli zvládáte tohle, tak pak už to bude hračka. Vy jste připravení na prcka, víte do čeho jdete.... Já bya těhotná moc brzo a pro toho mého to asi znamenalo konec světa 😀 .. Ale už se nažíte dlouho, ono to čekání už skončí, věřím tomu :-*
@markethy235 a jak to vypadá? Jste oba v pořádku? Musíte to udělat jak já ... ožrat sa jak prase 😀 😀 😀 hned to aj šlo 😀 😀
Ahoj, je možné, že by se to "už" podařilo? 🙂 10 dní po pohl. styku bolest v podbřišku jako při ms, bublinky, nafouknuto? MS mám dostat koncem měsíce, tak uvidíme, ale přijde mi to nějaké povědomé jako před lety...
@brambora28 krásný fotky! To už je v Beskydech tolik sněhu?
@jade85 No docela jo, ale spíš jen nahoře 🙂 zima je tu pěkná 😉 je tu fakt nádherně 🙂 fotky se fotily jedna báseň..
@brambora28 jedem do Beskyd 20.ledna...už se těším.
@brambora28 Krásný fotky, krásný sníh a krásná profilovka! Sluší Ti to tam! 👏
@markethy235 ahoj,testy ok.Jen protilatky na stitnou zl.,ale protilatky nemaji na tehot. vliv,bylo mi receno a mirne zvysene igM,tak jsem si nechala delat jeste boreliozu...no a mam neco pres 2,..hned me hnali na infekcni a tak rikali,ze je to jen treba falesne pozitivni a ze by to na potrat vliv nemelo...tak jeste cekam do stredy,co borelioza.Jinak vse v normach.
@brambora28 krása, těším se na sníh, kez by napadl na Vánoce i u nás v nížinách 😍
Ahojky holky. Jsem dnes 34Dc a ms chodi nejpozdeji do 30Dc. Stale mam pocit jako by mela mrcha prijit. Boli me v podbrisku. Mam tam divne tlaky a boli me v krizi do toho jeste bolave bradavky. Ty me boli uz 5 dnu. Vzdy me boli 1-2 dny a pak to hned dostanu. Ale ted nic. Slaby duch na testu nemel by byt uz videt lepe? Nesel mpc ani vyfotit. Stale litam na zachod mam furt pocit mokra. O mimi se snazime. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nechci jeste plasit u doktora. Dekuji za nazor 🙂
@kacenka0705 vydrž netestovat 2-3 dny a pak si udělej test znovu. Pokud bude duch silnější můžeš se radovat 🙂 Já jsem měla viditelnější čárku až týden po zpoždění.
@yelowangel tak to jsi mi dala trosku nadeji 🙂 dobre dekuji
Hezký večer holky. Hlásím, že jdu zítra na punkci. Stimulovala jsem Gonalem, pak přidala Ovitrelle, aby foliky nepraskly a včera v noci píchla Decapeptyl. Zítra 9:30 nástup a 10:30 bych měla jít. Na včerejší kontrole cca 20 folikulu velikosti 15-18mm a možná ještě nějaké malé.
Ze začátku mě bolela hlava, pak od třetího dne hrozný výtok - teda zvýšený sektret a úplná nechuť k jídlu a poslední 4 dny jsem ráda, že jsem ráda 😀 bolí mě už i ledviny, bolí mě to při čůrání, při delším sezení.. No ať už to jde ven 🙂
Tak na nás zítra myslete ať je vše OK. Jo a embrya nám následně půjdou na PGD, takže transfer až po genetice 😉
Jak se máte vy ostatní? 🙂
@brambora28 Tak parada, ze budete zase o krok dal! Jsi hrdinka 😊 Za jak dlouho bude PGD a potom transfer cca vis? Ja vcera vyzvedla vysledky z genetiky, moje i manzela, vse OK 👍Pricinu mame hledat jinde. Dnes jsem byla na 2.kole hormonalniho profilu, ve ctvrtek jdu na hematologii a pristi stredu pro vysledky na imunologii. Za dalsi tyden pak schuzka v CAR nad vysledky.
@evikkk13 Doktor říkal že cca 3 týdny.. ale myslím, že přes svátky se to protáhne..
Tak držím palce, ať vše dobře dopadne.. i když já sama doufala, že se na té laparce něco "najde", abych věděla příčinu a nemyslela si, že jsem blázen když mám bolesti a nikdo neví z čeho..
ahoj holky, jste moc statečný, jak zvládáte všechny ty vyšetření, léky a zákroky. Jsem ráda, že máte aspoň nějaké dobré zprávy a dílčí úspěchy. Moc si zasloužíte, aby už se zadařilo!
U mě nic moc novýho, mám za sebou OGTT a dobrý, cukrovku nemám. Jinak už odpočítávám dny do Vánoc, 22.12. jdu naposledy do práce a pak už dovolená a mateřská 🙂
@jade85 to to uktika, co? Já jsem na mateřské od neděle a pomalu bych mohla závit strihat metr 😉
@brambora28 tak to je super, ze jste to zvládly, celou tu stimulaci a po Novém roce budu moc držet palečky a čekat na pozitivní testik 🙂))
@evikkk13 13., vid? Budu na tebe myslet, alespoň, ze genetika je v pořádku, ale to se čekalo, bude to určitě v té imunitě, naštěstí s tou umí doktoři skvěle pracovat. Tak dej pak hned vědět, na co konkrétně přišli 🙂)
Ahoj holky 🙂 Mám to za sebou 🙂 Dnes už byly bolesti opravdu šílené a hlavně se začínaly dost podobat menstruačním a ty já mám teda hrozné. Odebrali 19 vajíček. Po punkci mi bylo dost zle, měla jsem hrozne bolesti, mimo čípku mi dávali ještě infúzi s analgetiky, takže místo 2h jsem byla na pokoji asi 3.. Taky se mi dost točila hlava.. Po příjezdu domů jsem spala, teď už je líp ale vše je dost citlivé, nafouklé břicho a bolestivé.. snad nepřijde hyperstimulacni syndrom (to muze být reakce na tu stimulaci - teplota, zvraceni, nafouklé břicho a bolesti)..
Zítra si budu volat jak se embryjka vyvíjí, tak doufám, že dobře 😉
@brambora28 júúúú, vy jste šikovná, věnce jsou nádherné. Já zatím dala jsem světýlka na balkón, letos asi nebudu mít žádnou vánoční výzdobu. Nějak nic nestíhám. Hrozně obdivuji takhle šikovné lidičky se zlatýma ručičkama. Moc držím palce ať embryjka rostou a vše se podaří a už konečně máte zdravého červíčka v bříšku a pak v náruči

@brambora28 Ty jsou nádherný 😍

@mirindad ahoooj 😊 koukam, ze Adamek je uz kus chlapa a pekny smisek 😊 strasne to utika, tak si ho poradne uzivej 😉