Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky, taková blbá otázka 😃 ale jak děláte svíčku? Jakože zvednete rukama celou pánev anebo si jen opřete nohy o zeď? 😃 Já zkoušela takovou tu klasickou svíčku, (co jsme dělaly vždycky behěm těláku na základce) a bylo mi děsně trapně před přítelem 😂 ten v první moment absolutně nechápal, co provádím 😅
@terez93 Dej si polštář pod zadek a nohy opři o zeď 😉 Já tu klasickou svíčku z těláku ze základky ani neudělám :D
@brambora28 super, děkuju 😃
@lenulinka10 krasne testiky 😊 vypada to moc dobre, drzim palce 😉
@markethy235 dekuji moc😘
Koukam, ze "svickovana" celkem zabira 😃 ja ted take poctive svickovala, tak uvidime 😃 jinak ja si nohy opiram o zed tak, abych mela ve vysce i panev, no vypada to take komicky, ale provadim to kdyz pritel zaleze do sprchy, tak to nastesti nevidi 😂
@lenulinka10 neni zac 😉 koukala jsem, ze mas jeste docela daleko do MS, podle meho s takovym testikem jiz nedorazi 👶 😍
@markethy235 ms by mela prijit patek nebo sobota. Take doufam,ze nedorazi 🙂 dnes to budu oznamovat pritelovi 😍
Dobre ranko děvčata japak se máme?
uplně poprvy hned po testu nejak odpoledne a pak protože jsme chodili na IUI tak vedel,ze testovat budu
@medulinek ty joooo, tak ten je krasny a naprosto ukazkovy 😍 myslim, ze krev uz to jen potvrdi 😃
@lenulinka10 ta uz urcite nedorazi, krasne sili a do patku uz budou dalnice 😃
@markethy235 dekuji moc 😘 vzdycky me dokazes tak potesit 😇
Jeeeeee 😍😍😍 holky ja jsem tak radaaa 😍😍 moc vam to preju 😋🍀
Ja oznamovala druhy den, co jsem sla od dr s obrazkem malinke dutinky 😍✌
@markethy235 děkuju i přes to jsem nervozni jak blazen pred tim volanim,na sebrani odvahy mam asi pul hodiny
holky 1638 🙂
Ahoj mám prosbu... snažíme se od června a pořád nic.posledni menstruaci jsem měla 16.8 ale mám nepravidelné cykly..jednou 38 pak 34 jindy 42 ..tento měsíc jsem ovu pravděpodobně měla 7 nebo 8 dnes je to 37 den cyklu a menzes pořád nic.BC už je asi 4 dny pořád 36,8 a čípek asi týden tvrdý a vysoko mi příjde.Prosím o radu kdy udělat test?
@medulinek já teda doufám že ovulace byla a proběhla jak má 😄aspoň podle grafu mi to tak vychází..ale zase si říkám že nemám příznaky jak jiné ženy napětí v prsou bolest nebo něco takového to vubec nemám.. spíš už asi 2 týdny mám takovy divný tlak v podbřišku a ani jsem nekrvácela slabě jak někdo píše že se uhnizďuje to vajíčko .. 😔
Tedaaa, holky moc vám to přeju 🙂 🙂 vidim krásné čárečky, tak hodně štěstíčka at to výjde :-*
Holky, tak já mám 5DPO a 21DC (obvykle mám cyklus 28-29 dní), a mám chuť si dělat test - i přesto, že vím, že to bude k ničemu :D Taky furt koukám, jestli nebudu mít nějaký příznaky - špinění při uhnizďování a tak :D Každopádně jdu zítra na gyndu skrz tu moji bolest dělohy a vaječníku (což mě samozřejmě od doby, co jsem se objednala skoro nebolí :D), tak jsem zvědavá, jakej bude verdikt.. Ale furt jsem na tom líp než první dva měsíce, kdy jsem si dělala test pomalu po každým sexu, a přitom jsem vůbec neřešila nějaký období ovulace.. Teď už jsem vystřízlivěla, a ač si to miminko fakt moc přeji, stojím nohama na zemi, a už jsem se tak nějak smířila s tím, že to fakt nebude na rozkaz 😉
Ahoj holky, tak my sme sa sice nesnazili, len sme sa jeden jediny krat nechali uniest :D a vysledok prikladam na foto, 2 dni pred MS. Dnes mam dostat MS a zatial teda nic, len ma boli brucho ako keby sa kazdu chvilu mala spustit. Zajtra si chcem robit kontrolny test lebo furt tomu tak nejak neverim :D tak uvidime. Hodne sa mi to nehodi, mam pred sebou posledny rok VS, hodne narocny- skoro cely mam prax v nemocnici na plny uvazok (12hodinove smeny), a k tomu aj pracujem- tiez 12h smeny,tak 100 hodin mesacne. Okrem toho mame 7.7.2017 zarezervovany termin svadby, tak ten asi tiez budeme musiet presunut ak sa to potvrdi.. No ale co uz, nejak bude 🙂
@bbubble Ahoj 🙂 I když se Vám to možná nehodí, tak věř, že po tom všem, co tu čtu, je zázrak otěhotnět na základě toho, že jste se jednou nechali unést.. A proto si myslím, že si ten zázrak zaslouží se narodit 🙂 Jinak rok školy myslím, nějak zvládneš - nebo pokud to půjde, alespoň některé předměty (spolužačka v posledním ročníku navazujícího magisterského porodila syna, a na státnice už byla zase těhotná - a zvládla vše 😉) A co se týče svatby, tak tu prostě odložíte - a nebo pokud by ti nevadilo se vdávat těhotná, tak posuňte na dřívější termín. Vše má své řešení, ale jestliže Vám do cesty přišlo miminko, tak to tak prostě mělo být. To je můj názor 🙂 Přeji Ti (Vám) hodně štětí 🙂

@bajuliss ano pritel bude stastny to vim😍 je mi to jasne 😉 ja kdyz videla vcera toho ducha na testu,tak jsem mela uplne slzy v ocich,nemohla jsem tomu uverit😍