icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

lenulinka10
20. zář 2016

@bajuliss ano pritel bude stastny to vim😍 je mi to jasne 😉 ja kdyz videla vcera toho ducha na testu,tak jsem mela uplne slzy v ocich,nemohla jsem tomu uverit😍

terez93
20. zář 2016

Holky, taková blbá otázka 😃 ale jak děláte svíčku? Jakože zvednete rukama celou pánev anebo si jen opřete nohy o zeď? 😃 Já zkoušela takovou tu klasickou svíčku, (co jsme dělaly vždycky behěm těláku na základce) a bylo mi děsně trapně před přítelem 😂 ten v první moment absolutně nechápal, co provádím 😅

brambora28
20. zář 2016

@terez93 Dej si polštář pod zadek a nohy opři o zeď 😉 Já tu klasickou svíčku z těláku ze základky ani neudělám :D

terez93
20. zář 2016

@brambora28 super, děkuju 😃

markethy235
20. zář 2016

@lenulinka10 krasne testiky 😊 vypada to moc dobre, drzim palce 😉

lenulinka10
20. zář 2016

@markethy235 dekuji moc😘

markethy235
20. zář 2016

Koukam, ze "svickovana" celkem zabira 😃 ja ted take poctive svickovala, tak uvidime 😃 jinak ja si nohy opiram o zed tak, abych mela ve vysce i panev, no vypada to take komicky, ale provadim to kdyz pritel zaleze do sprchy, tak to nastesti nevidi 😂

markethy235
20. zář 2016

@lenulinka10 neni zac 😉 koukala jsem, ze mas jeste docela daleko do MS, podle meho s takovym testikem jiz nedorazi 👶 😍

bajuliss
20. zář 2016

@terez93 ja jak kdy.. Vetsinou na zpusob te z telaku,ale oprela ksem se o zed 🙂 tak na 5-10 min... Ze zacatku si pritel delal srandu a jednou vzal mobil a delal ze me foti 😂😂

lenulinka10
21. zář 2016

@markethy235 ms by mela prijit patek nebo sobota. Take doufam,ze nedorazi 🙂 dnes to budu oznamovat pritelovi 😍

tornadolu
21. zář 2016

Dobre ranko děvčata japak se máme?

medulinek
21. zář 2016

Ja takhle a ted jdu jeste na krev

lenulinka10
21. zář 2016

Ahoj holky,mam otazecku. Kdy jste oznamovali partnerovi,ze jste tehu.? Ja bych mu to chtela rict dnes. Test sili,ale ms by mela dorazit patek-sobota(doufam teda ze uz nedorazi) dekuji 😘😍

medulinek
21. zář 2016

uplně poprvy hned po testu nejak odpoledne a pak protože jsme chodili na IUI tak vedel,ze testovat budu

markethy235
21. zář 2016

@medulinek ty joooo, tak ten je krasny a naprosto ukazkovy 😍 myslim, ze krev uz to jen potvrdi 😃

markethy235
21. zář 2016

@lenulinka10 ta uz urcite nedorazi, krasne sili a do patku uz budou dalnice 😃

lenulinka10
21. zář 2016

@markethy235 dekuji moc 😘 vzdycky me dokazes tak potesit 😇

bajuliss
21. zář 2016

Jeeeeee 😍😍😍 holky ja jsem tak radaaa 😍😍 moc vam to preju 😋🍀
Ja oznamovala druhy den, co jsem sla od dr s obrazkem malinke dutinky 😍✌

medulinek
21. zář 2016

@markethy235 děkuju i přes to jsem nervozni jak blazen pred tim volanim,na sebrani odvahy mam asi pul hodiny

medulinek
21. zář 2016

holky 1638 🙂

leniiid
21. zář 2016

Ahoj mám prosbu... snažíme se od června a pořád nic.posledni menstruaci jsem měla 16.8 ale mám nepravidelné cykly..jednou 38 pak 34 jindy 42 ..tento měsíc jsem ovu pravděpodobně měla 7 nebo 8 dnes je to 37 den cyklu a menzes pořád nic.BC už je asi 4 dny pořád 36,8 a čípek asi týden tvrdý a vysoko mi příjde.Prosím o radu kdy udělat test?

medulinek
21. zář 2016

@leniiid od ovulky cca 12 dní by už na testu mohl byt aspon naznak carky

leniiid
21. zář 2016

@medulinek já teda doufám že ovulace byla a proběhla jak má 😄aspoň podle grafu mi to tak vychází..ale zase si říkám že nemám příznaky jak jiné ženy napětí v prsou bolest nebo něco takového to vubec nemám.. spíš už asi 2 týdny mám takovy divný tlak v podbřišku a ani jsem nekrvácela slabě jak někdo píše že se uhnizďuje to vajíčko .. 😔

mirindad
autor
21. zář 2016

Tedaaa, holky moc vám to přeju 🙂 🙂 vidim krásné čárečky, tak hodně štěstíčka at to výjde :-*

mirindad
autor
21. zář 2016

@leniiid já jsem taky nešpinila při uhnizdovani, takže to nevidim jako problém 🙂 a já jsem byla uuupne bez priznaku....takže jen pozitivni mysleni! 🙂

brambora28
21. zář 2016

Holky, tak já mám 5DPO a 21DC (obvykle mám cyklus 28-29 dní), a mám chuť si dělat test - i přesto, že vím, že to bude k ničemu :D Taky furt koukám, jestli nebudu mít nějaký příznaky - špinění při uhnizďování a tak :D Každopádně jdu zítra na gyndu skrz tu moji bolest dělohy a vaječníku (což mě samozřejmě od doby, co jsem se objednala skoro nebolí :D), tak jsem zvědavá, jakej bude verdikt.. Ale furt jsem na tom líp než první dva měsíce, kdy jsem si dělala test pomalu po každým sexu, a přitom jsem vůbec neřešila nějaký období ovulace.. Teď už jsem vystřízlivěla, a ač si to miminko fakt moc přeji, stojím nohama na zemi, a už jsem se tak nějak smířila s tím, že to fakt nebude na rozkaz 😉

bbubble
21. zář 2016

Ahoj holky, tak my sme sa sice nesnazili, len sme sa jeden jediny krat nechali uniest :D a vysledok prikladam na foto, 2 dni pred MS. Dnes mam dostat MS a zatial teda nic, len ma boli brucho ako keby sa kazdu chvilu mala spustit. Zajtra si chcem robit kontrolny test lebo furt tomu tak nejak neverim :D tak uvidime. Hodne sa mi to nehodi, mam pred sebou posledny rok VS, hodne narocny- skoro cely mam prax v nemocnici na plny uvazok (12hodinove smeny), a k tomu aj pracujem- tiez 12h smeny,tak 100 hodin mesacne. Okrem toho mame 7.7.2017 zarezervovany termin svadby, tak ten asi tiez budeme musiet presunut ak sa to potvrdi.. No ale co uz, nejak bude 🙂

brambora28
21. zář 2016

@bbubble Ahoj 🙂 I když se Vám to možná nehodí, tak věř, že po tom všem, co tu čtu, je zázrak otěhotnět na základě toho, že jste se jednou nechali unést.. A proto si myslím, že si ten zázrak zaslouží se narodit 🙂 Jinak rok školy myslím, nějak zvládneš - nebo pokud to půjde, alespoň některé předměty (spolužačka v posledním ročníku navazujícího magisterského porodila syna, a na státnice už byla zase těhotná - a zvládla vše 😉) A co se týče svatby, tak tu prostě odložíte - a nebo pokud by ti nevadilo se vdávat těhotná, tak posuňte na dřívější termín. Vše má své řešení, ale jestliže Vám do cesty přišlo miminko, tak to tak prostě mělo být. To je můj názor 🙂 Přeji Ti (Vám) hodně štětí 🙂

medulinek
21. zář 2016

@leniiid ja spinila pri uhnizdovani 2* z 5ti tehu,z jednoho je dcera,druhe nevyslo,jinak zadne spineni,prsa me hodne bolely jen u dcery,pak jen trosku,ted vubec,jen jsem trochu vic unavena,obcas zaboli podbrišek,zadny nevolnosti nebo neco takovyho

medulinek
21. zář 2016

@bbubble pokud to jen trochu pujde,mas staleho partnera,mate se radi,rcite mimco zvladnete.Ja bych hned sla do mimca takhle brzo nez pak resit problémy které mám

Strana