Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ted jsem uz v pulce 7tt,pred 14ti dny jsem mela hcg pres 1600j, mam za sebou 3 zamlkle potraty,takze proste strach a to vymizeni priznaku,ktere je vzdycky provazelo. Ale tim,jak clovek nekrvaci,nema bolesti,tak neceka,ze mu doktorka se zkrousenym vyrazem oznami jw mi lito,nevidim akci. Na kontrolu jdu nastesti uz zitra,jestli je to zase v riti,tak chudak dokrorka,mam pocit,ze to nesla stejne blbe jako ja
@mirindad no ja te rozhodne nechci desit,ale ani u jednoho ZP jsem nepoznala ze se neco deje,u posledniho mi priznaky zase naopak zacaly v dobe,kdyz uz bylo mimco urcite mrtve. Ale ty nemas zadne predpoklady proto aby bylo neco spatne ne,tak se neboj. A ja se muzu jen modlit aby tam to srdicko porad tak krasne bilo jako ve ctvrtek,v kolik jdes?
@medulinek hele vůbec se neboj...přece když žena potratí začně minimálně špinit ne?? asi jsou i vyjímky ale to by člověk zpakatel...co se týče těch bolavých prsou..třeba si tvoje tělo jen přivyká na tu bolest a už to pak necítíš, nebo nevnímáš tak silně...tak snad to všechno zítra dobře dopadne nemáš důvod si zatím myslet opak..ale chápu tě ..ja jsem po dvou blbych zkušenostech taky pak už vyplašená...tento tyden se možná pokusíme o mimi..a budu stejny posera .-)
@bajuliss Měla jsem něco podobného. Prostě banalita, ale když jsem byla malá, pořád mi zarůstal nehet na noze.. Chodila jsem vždycky na chirdu na odstřihnutí atd. Pak mi babička našla léčitelku, ke které jsem chodila.. A ejhle, od té doby klid 🙂 Paní měla údajně sílu od Boha a svojí rukou vytahovala ty nemoci.. Mimo to, že mi vždycky držela ruku na tom místě plus třeba na hlavě atd., mi radila, jakýmu jídlu se vyvarovat atd. Je to fakt banalita, ale mě to pomohlo 😉
@medulinek Panickou poruchu moc dobře znám, má ji moje nejlepší kamarádka, a psala jsem o ní bakalářskou práci. Tím spíš bych tu kineziologii vyhledala 😉
budu se muset po tom podívat,jen se trochu hrozím cen
holky vy tady z toho těláte trhak tedaaa..už tady zevluju a čekám jak jste dopadly..doufám že všechny skvelee..držím palceeeeeeeeeeeee

@medulinek aha ..jak dlouho ses teda těhotná?? asi už vě vetším týnu že...no mi to hcg kleslo fakt rychle ale asi jen z 1000 byla jsem v nízkem tydnu těhu...
a proč máš vůbec strach že bys už těhotná byt nemusela?? kdy jdes na kontrolu?