icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

25jajinka
5. říj 2016

Ahoj holky. Je tady někdo kdo čeká co se bude dít tak jako já? Týden už nepřišla ms, ovu test je silnější čárka a čípek měkký a nízko, jinak test negativní, tak nevím, jestli se ještě přitulit, nebo že by se zadařilo? Pořád čekám jestli mě ta potvora nepřekvapí a nepřijde, chvilkama mám pocit že už.. a ono nic. Přeji všem ať se zadaří nebo hodně zdravíčka pro budoucí maminky.

mirindad
autor
5. říj 2016

@25jajinka ahojky, ja si myslim, že nic nezkazíš tím, že se přitulíš 😀 tul se dokud můůůůůžeš a přeju hodně štětí !!! ♥

medulinek
6. říj 2016

@lenulinka10 dneska drzime

markethy235
6. říj 2016

@25jajinka ahojky, vydrz, nekomu trva klidne i 14 dnu, nez to test ukaze, ovu mohla byt par dni pred planovanym prichodem MS. A samozrejme se tul, dokud to jde 😉

lenulinka10
6. říj 2016

@medulinek děkuji moooc 😍 jdu tam v 11.50... Nervozni jsem jak kdyby se konal konec sveta 😀

bajuliss
6. říj 2016

@25jajinka ja bych jeste taky pockala, a zkusila testik za par dni...
@lenulinka10 budu na tebe myslet 😍🍀 drzim ti palecky 😘

europa00
6. říj 2016

HOLKYYY RADAA ...Takže dnes jsem byla na meření děložní sliznice 5-6 dní před ovulací ji mám 7mm... doktor říkal, že sliznice ok..myslíte, že ještě poroste do ovulace?? je ta míra v pořádku? jinak v pravo prý nachystaný překrásně veliký folikul..jsem šťastná protože pouze na té straně už mám vejcovod..takže skvělý čas na otěhotnění...
ta sliznice se pak ještě zvětšuje? nebo jak je to když otěhotním.. četla jsem že někdo tady má výčku 11mm atd..a já jen 7..ale jestš mi chybí 6 dní do ovulace...ještě mám asi pít kontryhel ne? a jiná rada? děkuji

medulinek
6. říj 2016

@lenulinka10 jako bych ten pocit znala 🙂 ale ty za sebou nemas zadne spatne zkusenosti,ne?

medulinek
6. říj 2016

@europa00 sliznice roste cca 1-2mm za den,tak budes mit luxusni,uz samo 7mm by stacilo.po otehotneníi se sliznice nezvyšuje,meni strukturu,kontryhel muzes do ovu a jedin a rada je pekny tuleni 🙂

medulinek
6. říj 2016

@europa00 jo,nemáš delohu v RVF?

europa00
6. říj 2016

@medulinek a copak to je?? .-) RVF?, ahaa takže roste každy den jo ta sliznice...jaK ŘÍKÁM OVU BUDE V PONDELÍ NEBO V UTERÝ..už ale začínám ten vaječník cítitz..cítím kdy mi začínají plodne dny..zitra už určitě začně praskat folikul...takže od patku už budu asi oplodnění schopná .-)...takže ještě ten kontryhel můžu jo?? ikdyž už mi začnou plodne dny?, no si ho budu pouzívat do tulení...ha haa..

lenulinka10
6. říj 2016

@bajuliss dekuji mooooc 😍
@medulinek nene nemam za sebou spatne zkusenosti 🙂

medulinek
6. říj 2016

@europa00 ona taky klidne muze byt driv,ja mivala 14-15dpo a taky se stalo,ze prasknul i 11-12,ale pokud citis vajecnik,tak bys mohla citit i samotnou ovu,delas testy nebo meris teplotu,to by ti pomohlo,abys vedela,kdy s kontryhelem prestat

medulinek
6. říj 2016

@lenulinka10 tak to bude urcite krasny 🙂

europa00
6. říj 2016

@medulinek NEDELAM TESTY NIC NEMERIM..JA TO POZNÁM NA TELĚ...od doby co neberu antikoncepci mám to tělo jak vadne..uplna sonda..citlivé plodne dny a stupnuje se to do ovulace..navíc neřesím kdy přesně to je..spermie zijí i dva dny v děloze...takže nedělám úplne stresy z mernim atd..proste máme sex..ha haa žadna věda..jsem od přirody po mamce celkem chytlavá...takže snad to výjde a bude vše ok....a co kontryhel způsobuje?? no ja ho dam jeste dneska možna zitra tošku...a pak to už kašlu...až otěhotním mam přijít pro utroš...pac osledni zdravy plod jsem potratila prave kvuli nesrovnaným hormonum po predesle kyretáži..takže já bych nikdy na těhu už nespěchala...je to hrozny risk..ě se srovnal cyklus a přestala jsem špinit tyden před menzes až více jak pul roku po kyretáži...kdyby mi to nekdo rekl ze je to nizkym progesteronem tak bych to neriskovala nebo brala utroš hned od zacatku tehu...jenže nerek a ja kvuli toho potratila...ted uz jsem snad v poradku a vše dobre dopadne

lenulinka10
6. říj 2016

Holkyyy,tak je vše v pořádku. 😍Bylo to krásně vidět před břicho. Ani nemusel dělat vnitřní. Mimisek je krásné v deloze. Obrázek jsem ale nedostala. Moc tam tomu vidět nebylo. Na další kontrolu jdu 7.11... to dostanu uz i ultrazvuk ❤ mam radost 😊

medulinek
6. říj 2016

@lenulinka10 leni to je super,slysim asi prvne,ze nedela vnitrbi ultrazvuk. Kolik jsi tt podle UZ a srdicko uz bylo a bilo? Ja ty palce nakonec zaspala 😊

mirindad
autor
6. říj 2016

@lenulinka10 gratulace ♥ at jste oba zdraví a máš jenom radost 🙂

bajuliss
6. říj 2016

@lenulinka10 jeeee 😍to je dobre ! 🙂 jaky jsi tt ? 🙂 tak at mimisek krasne rostee 😋😘🍀

tornadolu
6. říj 2016

@lenulinka10 gratuluji moc 😉

tornadolu
6. říj 2016

Holky me dneska bolí prsa😢 nevim proč Ms jsem uz měla.mam je citliví 😡

medulinek
6. říj 2016

@tornadolu ovu?

lenulinka10
6. říj 2016

@medulinek rikal,ze to zkusi pres bricho jestli to uz bude videt a kdyz ne,tak ze udela vnitrni. Ale videt to bylo krasne 😍 o srdicku nic nerikal. Rikal jen ze je vse v poradku. A ze mi gratuluje 😉

lenulinka10
6. říj 2016

@mirindad @bajuliss @tornadolu dekuji moooc holky 😍 jsem 6tt... 5+6.... Mam radost a tesim se toho 7.11 to uz bude pry broucek videt pekne.👶

tornadolu
6. říj 2016

@medulinek no možná ze jo nikdy jsem ji nekontrolovala 😉

tornadolu
6. říj 2016

@medulinek třeba jo tak si dneska uděláme s přítelem pěkný večer az aprijede domu.snad nebude moc unavený 😫 mate některá zkušenosti s timhle čajem piju jo 2x dene tak uvidíme

medulinek
6. říj 2016

@lenulinka10 tak to ma dobry pristroj a zbytecne te nedrazdi,ve mne mela vcera tu sondu dost dlouho a uz to i zacinalo bolet a doma jsem si musela dat magnezko

bbubble
6. říj 2016

Ahoj holky, tak ja som dnes bola v 6+0 na gynde.. Bola tam dutinka odpovedajuca tomu 6+0, ale mimco nebolo dobre vidiet :( pod urcitym uhlom bolo vidno take 2mm cosi, ale zas to chvilu aj vyzeralo ze tam blika srdiecko, tak snad.. Som objednana zas az na 24.tak ted budem 3 tyzdne stresovat :/ mala ste to niektora podobne?

lenulinka10
6. říj 2016

@medulinek jojo je i moc sikovny. Nasel to hned co prilozil ultrazvuk 🙂

tornadolu
6. říj 2016

Ty jo holky začala jsem spinit😡 a vzbec nevim proč MS jsem měla 28.9.co to je?mam strach 😱

Strana