icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

brambora28
20. říj 2016

@markethy235 Neboj, nebudeš určitě 😉 Jj, zkusím zase za pár dní 🙂 Test je Gravitest od Cemio Switzerland..

medulinek
20. říj 2016

@brambora28 ti samy delaji i mamatesty ☹

medulinek
20. říj 2016

@markethy235 aby jsi se nedivila,muj deda rikal,ze to je driv jak na novy boty 🙂

brambora28
20. říj 2016

@medulinek Však ja to nijak vazne neberu. Uvidíme co bude dál..😉 Určitě na to nespoleham..

markethy235
20. říj 2016

@brambora28 tak to jsem zvedava, budu cekat na fotecku 😄

markethy235
20. říj 2016

@medulinek to sice jo, ale kdo vi kdy my se dockame 😞 a co ty, jak ti je?

medulinek
20. říj 2016

@markethy235 pokud vam to jde prirozene,tak to bude brzo uvidis 🙂 ja jsem konecne sehnala papiry na krev a UZ na prvotrim. screening a ted vlastne jen cekam na 31.10.,kdy mam krev na skupinu a kontrolu. Jinak je mi divne,kdyz se nenajim,je mi divne od zaludku,kdyz se najim,mam pocit,ze mi jidlo trci kdesi nad zaldkem a hlad mam furt 😀

mirindad
autor
20. říj 2016

Holkyyy dnes jsem byla u doktorky a mam dalsi foteckuuuu 😍 milacek muj 😍

jade85
20. říj 2016

@markethy235 poslední tady budu určitě já 🙂 ale chce to myslet na něco jinýho. Já se zkouším soustředit na práci, mám toho hromadu, plánuju lyžařský víkendy, kondiční jízdy v autoškole. A sex jen jako relax a zábavu, ne jako vyrábění miminka. Minulý týden jsem jen koukala na kočárky, hodnocení porodnic a spol a už mi z toho začínalo hrabat. Ať žije pohodový snažení! 🙂

markethy235
20. říj 2016

@mirindad jeeee 😍😍 to je nadhera 😊

markethy235
20. říj 2016

@jade85 s tim uplne souhlasim. My ted zacali predelavat barak, aktualne resime vchod a obyvak, takze jsou kolem toho dost starosti a plno prace. Navic jsem ted byla na dvou prac.pohovorech. Takze cas na nejaky reseni a vypocty ovu vubec nebyl a musim rict, ze je to opravdu mnohem lepsi, vypustila jsem to natolik, ze ted poradne nevim, kdy ma prijit MS 😂😂 ja se vzdycky upinala na ten datum. Tak aspon s nekym tu jeste ba chvili zustanu 😉

mirindad
autor
21. říj 2016

@markethy235 to je dobre, zes to zapomnelaaaa!! Jak to nebudes vnimas budes vic uvolnenejsi a je snad jeste vetsi pravdepodobnost, ze se to povede 😍😍😍

jade85
21. říj 2016

@markethy235 hah, tak to máme dost podobně, my taky rekonstruujem barák 🙂 ale všechno to managuje můj muž se svým kamarádem, já jen vybírám materiály, vyjadřuju se k tomu, co kde chci a chválím 🙂 Do vánoc by mělo být hotový komplet přízemí a my přestěhovaný 🙂 A v pondělí mám taky pohovor kvůli nový práci (v současné jsem relativně spokojená, ale tohle by byl velký skok nahoru s penězma). Mimochodem nevíš jak to je pak s mateřskou? Nemusíš být u jednoho zaměstnavatele nějakou dobu, než odejdeš na mateřskou? A může tě vyhodit ve zkušebce, když jsi těhotná?

carries
21. říj 2016

@jade85 na mateřskou máš nárok když si v posledních dvou letech 270 dnů učastnicí na nemocenském pojištění. Ve zkušební době tě samozřejmě může vyhodit bez udání důvodů, stejnak jako ty ve zkušební době můžeš odejít bez udání důvodů. Po zkušebce bys už měla být chráněná proti výpovědi - samozřejmě smlouva nemusí být prodloužena, pokud nemáš na dobu neurčitou. Dále by tam měla být ještě ochranná lhůta, která trvá po 180 dnů od zániku nemocenského pojištění - ukončení pracovního poměru. To jsem nastudovala z netu já, netvrdím, že jsou ty informace 100 % pravdivé.

markethy235
21. říj 2016

@mirindad no, uvidime a nechame se prekvapit 😃 a jak ty? Jak se citis?

markethy235
21. říj 2016

@jade85 taky si to zarizujene my, myslim ze je to i lepsi. Jenom podlahu si nechame udelat, te se trochu bojime presto ze ted ty systemy jsou dobre, ale mame strach v usazeni, aby to nevrzalo a tak. Jenze tim se nam ten obyvak dost zdrzi 😞 s materskou by to melo bxt jak pise carries. Ja tedy pokud bych otehotnela ve zkusebce, tak pockam s oznamenim az po, aby mi nepropustili a co potom ja. A vzhledem k tomu, ze nejsem zadny strizlik, tak na me to urcite dlouho nikdo nepozna 😂

jade85
21. říj 2016

@carries díky, mně právě někdo říkal, že musíš být u jednoho zaměstnavatele aspoň rok, abys mohla odejít na mateřskou. Ale to je asi teda blbost.

jade85
21. říj 2016

@markethy235 no, ale říct jim po zkušebce, že jdu za půl roku na mateřskou, to by mi asi bylo trochu blbý 🙂 zas kdybych tu práci dostala, tak by se mi blbě odmítala, protože co já vím, kdy se mi podaří otěhotnět, jsou páry, co na tom pracujou roky 🙂

markethy235
21. říj 2016

@jade85 presne tak, a vzhledem k tomu, ze si myslim, ze nam se to jen tak nepodari, tohle taky resit nebudu.

bibianne
21. říj 2016

@carries tak jsem si rikala,taak ted odpovim,jsem HR,tak to resim casto a ty jsi to napsala uplne skvele 🙂 😀 je to jak rikas..

bibianne
21. říj 2016

@markethy235 bude nas tady jeste nejakou chvili vic,neboj..😀 ja si porad rikam,jestli si hledat neco jinyho nebo ne,mam to tak ve vlnach...na jednu stranu o me jiny firmy stoji,na druhou si tajne doufam,ze co kdyby to pristi mesic vyslo,tak se mi nechce do zkusebky skryvat bricho a pak jim rict,udelali jste dobre,ze jste me vzali,ale za par mesicu jdu na materskou...

bibianne
21. říj 2016

Jinak jsem si poprve pocitala ovu od me ms(jen kontrolne,jestli vubec funguje vsechno jak ma 😀 )a ovu byla o dva dny pozdeji. Ted se dockat 31.10.na vysledky vsech testu,dalsi den snad prijde mrcha a konecne snazeniiii...uz bych chtela,aby se vsechno v dobre obratilo a vysledky byly v pořádku bez nalezu...

markethy235
21. říj 2016

@bibianne jo, to ja si rikala taky, jenze byla jsem tam natolik nespokojena a ve stresu, ze bych zkratka neotehotnela nikdy, nemluve o velmi fyzicky narocne praci s kvantou prescasu. Dokonce mi tam chodil na vikendove celodenky pomahat pritel, abychom se videli aspon obcas. A to vse za pomerne malo penez, hruza... tak snad se to brzy obrati 😉

markethy235
21. říj 2016

@bibianne a na co te delali testy?

medulinek
21. říj 2016

@bibianne a neporadila by jsi mne?myslim,ze narok na materskou mit nebudu cca o mesic,ale nevim jestli mi tam nezasahuje nejaka ochranna lhuta?

bibianne
21. říj 2016

@medulinek a jak to mas? Jak dlouho pracujes,nepracujes?

bibianne
21. říj 2016

@markethy235 tak to jsi mela vazne hrozny,uz se ti vubec nedivim ☹ ja delam denne dve i vic hodin prescas,cloveka navic jsme si vyhadali az po roce a sefova po me tak slape,ze bych nedala nic za to,ze jsem potratila i kvuli ni...prisla jsem ji na to,ze na necem vali,mne se snazila presvedcit,ze je uplne v pohode a pak ji couhal z kapsy usvedcujici dukaz..no a diky tomu jsem neoblibena atd..taky bych nejradsi vypadla,ale rikam si,proc ja,kdyz jsem nic neudelala,at jde ona

No,nepovim ti na co konkretne me testovala,to ji poprosim u vysledku,at mi to vysvětlí. Ale delala mi stejne testy,jake se delaji az pri tretim potratu..

medulinek
21. říj 2016

@bibianne bibi poslala jsem ti zprávu,dekuju

brambora28
21. říj 2016

Holky, co chcete odejít a furt zvažujete pro a proti (stejně jako já - u mě teda konkrétně proti úplně vše, co v té práci je, ale pro je dobrá mzda a smlouva a dobu neurčitou..), tak já to vyřešila tak, že jsem si dala ultimátum.. Pokud do prosince neotěhotním, tak prostě odcházím, dávám výpověď a leden únor si hledám něco jiného.. Protože kdybych měla pořád čekat a doufat, tak se prostě nikdy nedočkám a akorát se tam z toho zblázním..

markethy235
21. říj 2016

Presne tak, neotalet a nezustavat nekde, kde mi to neprinasi nic, krome mzdy a to jeste ne moc dobre. Ja si uvedomila, ze na tuhle praci se mam asi az moc rada, abych se tam takhle trapila a to jsem tam byla 4 roky a na vlastni kuzi zazila karierni rust. Jo, ze zacatku to tam tak uplne spatne nebylo, ale tohle trva uz pomalu 3 roky. Navic k tomu jeste vztahove pomery, nikdy bych si nepomyslela, ze jeden clovek obrati cely kolektiv..

Strana