icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
26. říj 2016

@brambora28 tak co, tak co, nezkousela si testovat? Nebo to nechas az do MS? Ja se rano probudila a mela jsem nejake nutkani si najednou test udelat, myslim, ze to do MS nevydrzim 😂

europa00
26. říj 2016

holky tak krev NEGATIVNII..UZ JSEM MAGOR..ted prekerka mam do sebe rvat duphaston nebo ne?? dle ultrazvuku je tam nejaka dutinka ktera muze znacit pocinajici tehu...prsa jsem zacala citi 2 dny pred menses..cyklus jsem mela uplnw mimo..takze buh vi kdybych vubec otehotnela..nejspiše na konci cklu..le i tak už by to od toho sexu bylo 10 den to uz by se uhnizdilo..a začalo nejaky hormon produkovat..takže jestli ted nasli 0.001 tak to je proste nula...pry si uplne rozhoim cyklus duphastonem....a mam stach ze kdyz ho budu brat budu muset jit na vyskrab

europa00
26. říj 2016

@europa00 jo teda 0.1 ne 0.001 ale to je asi jednoooo..a rikal mi ze tim dupjhastonem nic nezkazim teda...ze menses by se mi spustila pozdeji kdyby s toho gravidita nebyla nakonec

medulinek
26. říj 2016

@europa00 hele,mně se nikdy pres umely progesteron ms nespustila,ani kdyz jsem byla tehu a zamlklo to. Jako já tomu UZ moc nevěřím,kdyby to bylo v krvi a ne v moči,tak třeba jo,ale takhle moc ne,ja mela vacek cca 4-5mm asi odhadem a ani z toho nepotvrdili tehu a po revizi cekali jestli bude klesat hcg a tedy to tehu bylo a je venku nebo ne.

europa00
26. říj 2016

@medulinek jasan vsak cele je to blbost..
jen místo aby se mi dostzavila menses me zacaly bolet prsa..a to je ta krvina..nevim proc...na ultrazvuku nebyla nizka sliznice ktre cekala na odloučení..ale sliznice středně vysoka a nejaka ta dutinka..no tak si vyber no..jedny indicie jsou pro druhe proti....tim že otehotnam fakt pokazde a to asi i v sitiacich kdy je to nezadane tk je to jak to je..mela jsem ivny cyklus..jinak jsem ho mivala ok...prvni tehu ukazkove...druhe zamlkle ale rekla jsem si nahoda..bohuzl treti geneticky v poradku ale po tom prvnim jsem nemala srovnany progesteron a i presto ze pozitivni test jsem mela 3 dny pred menses pak krasne sili tak cca 7 dni po očekávané menses jsem poptratila zdravy plod ....ted jsem dala pauzu 8 mesicuu ale jeden mesic hormony ukazkove...i dle testu..jenze to jsme se nesnazili pac jsme leteli do ameriky a vychazeli mi plodne dny tam...tak jsme to nechali na tento mesic a cyklus uplne v haji..nevim proc jestli tim casovm psmem nebo co...no jenze ja i tak nejak otehotnela neotehotnela...rada bych to nechala odejit s menses..ja uz nemuzu na revizi nedala bych to...ted je ve me dilema...protože jedno znaci tehu druhe znaci opak...nevim jak se mam zachovat

europa00
26. říj 2016

@medulinek jo a myslela jsem to tak ze by se spustila pozdeji po vysazení..dokrtor rikal ze si tim plne rozhodim cyklus jenze ten mam i tak v haji...takže furt zvazuji jestli dnes tabletku vzit ci ne..pac muj normal progesteron byl v dobe očekávane menses 33.300 to j uplne hraniční hdnota na to aby tehu vubec mohlo probihat...

medulinek
26. říj 2016

@europa00 ajak víš,e jsi potratila zdravý plod,7 dní po vynechání,já jsem potratila 3 týdny po vynechání,prcek mel asi 7mm a stejně mi rekli,ze je tak malý,že z něj nedokazou nic dostat a to hned dvakrat,tyden po vynechani muze mit sotva 1mm.

brambora28
26. říj 2016

@markethy235 Netestovala a nebudu :D Určitě to dostanu, bolí mě už 4. den prsa,což nechápu, vždycky bolí 2-4 dny před MS, a teď bolí 7 dní před, ale bolí fakt jak před MS.. Ovšem ten podbřišek stále cítím, takže asi stále ty cysty... Posledně, když jsem testovala 9DPO test úplně bílej, takže asi tak... Kolik jsi dnes DPO a kdy to máš dostat..?

markethy235
26. říj 2016

@brambora28 my jsme prave tenhle cyklus na stejno, tedy ja to mam dostat v nedeli, proto jsem byla zvedava 😂 nastesti jak ted je pul baraku prestehovano a ja nenasla hned testy a musela akutne bezet na wc, tak se test nekonal 😂 ani by nemel tak brzy cenu. Ale je mi dneska nejak divne a vecer, kdyz jsem si sedla, tak mi tak louplo v podbrisku, ze jsem se musela hned narovnat a preslo to. Tak nevim, jeste ke vsemu jsem nejaka lina, ale stehovali jsme zase do 22hod stary nabytek, tak tu bude asi tim 😂 musime obe vydrzet 😉

markethy235
26. říj 2016

@europa00 to mi mrzi. Pujdes jeste na nejaky odber krve, kvuli HCG?

brambora28
26. říj 2016

@markethy235 Jojo, jako já bych testla, teoreticky myslím, že by zítra mohl být pozitivní (12DPO), kdybych byla v tom, ale myslím, že nejsem, tak je to zbytečný..

mirindad
autor
26. říj 2016

@brambora28 drzim moc pesticky 😍

brambora28
26. říj 2016

@mirindad No děkuji, ale myslím, že budeme zadělávat zase další měsíc 😉

mirindad
autor
26. říj 2016

@brambora28 to jsem si taky rikala, jelikoz me tehdy bylo divne ze bych otehotnela tak brzo 😊 test jsem mela negativni i v den i po MS co mela prijit a na dalsi den dalnice 😍... Neztracet nadeji, verim ze tento rok budete mit krasne Vanoce 😍

brambora28
26. říj 2016

@mirindad To já neztrácím, doufám, že to dopadne.. Jen tak nějak přestávám věřit, že to bude teď.. Nasvědčovalo tomu spoustu věcí, ale TT stále negativní, tak jsem si řekla, že si je už dělat nebudu, jen kdybych meškala.. Vánoce by to byly opravdu nejkrásnější.. Nejen pro nás, ale pro celou rodinu.. naši rodiče se nás ptají na děti už dlouho..🙂

europa00
26. říj 2016

@medulinek po protoze ho posilali na genetiku..udelaji ti to i se zbytku...tak proto

europa00
26. říj 2016

@medulinek reklui mi normálne i pohlaví...čekalo se sice mesic protože je na to nejaky speciál rozbor...

europa00
26. říj 2016

@markethy235 ahoj asi si zajdu v patek..ale jak rikam ja tomu neverim...takže asi vynecham uz ten duphaston a budu doufat ze se spusti menses...ppokud tam narust nebude nebo buude zanedbatelny vysadim ty prasky a uvidim co to udela...jak rikam ja jsem se za tehu nepovzovala..citim když jsem nebo ne...proto jsem byla zaskočena když me začaly bolet prsa pred menses..a este vic kdyz mi rekl o tom ultrazvuku...ale citove tehotna proste nejsem...a neveřím že z nuloveho hcg něco bude...kdyby hodnota byla třeba 5.8 nebo tak..řeknu si ze je kratce po zhnizdení..ale co chces čekat od tohoto..to mám nasobit 0.1??? co dva dny to asi neee

medulinek
26. říj 2016

@europa00 a kde jsi byla? Ja byla na bulovce a tam to podle nich bylo na genetiku male,pry by z toho zbytku nasli i moji dna a nemmohli by posoudit ci je co. Taky by mě uklidnilo,kdybych vedela,co se delo. Rikam si,jestli treba nemuzu mit ten problem,kdy nejde donosit dite jednoho pohlavi,znama tak prisla o nekolik prcku a vsechno kluci a holcicku ma v pohode

europa00
26. říj 2016

@medulinek hele to nevim mi udelali rozbor tech chomozomu nevim cekalo se asi 6 tydnu...nebim kam to posilali...a už u tak zanneho tehu 5-6 tyden mi rekli pohlavi..tim me uplne dorazili prave...jvou genetiku i partnerovu mame taky super...prvni tehu bez jedine komplikace...vše se začalo srat prvnim nepovedenym zamlklym tehu...ale to vidim jako dneska jeste jsem nevedela ze jsem tehu..spustil se mi ten belavy hlen atd...jenže asi cca 5-6 dni po ovulaci jsme meli sex a me v tu chvili brutálne jako by bodlo v deloze...tehdy mi to nedoslo..ale beztak to bylo primo v dobe uhnizdovani..od te doby vymizel i ten belavy hlen...a nakonec z toho bylo to zamlkle tehu ktre se nvyvjelo... teda pomalu kdyz bylo v 7 tydnu hcg porad nejak kolem 100 sla jsem na revizi...no a tak jsem po te revizi vzdy pred menses spinila nebo po sexu zakrvacela (delala to nizka hladina progesteronu v druhe fazi cyklu) 2 doktoru jsem se ptala co to je ze to mam od te revize co to znamena a jestli se tefda muzu snazit otehotne..oni jooo to nic neni to se stava....jenze progesteron je nejdulezitejsi pro udrzeni tehu ze...no a ja za 4 mesice zase hned na prvni pokus otehtnela..krasne pozitivni tesky krasne silili a jednoho dne po sexu krev a konec...z toho mi udelali ten rozpor po revizi a rekli ze plod byl geneticky ok ze to byla holcicka.... proste mi stacilo dat duphaston kdyz se zjistilo ze jsem tehu a mohla jsem tu ted mit usebe mimi....takže po teto zkusenosti jsem si rekla ne nic neuspecham dam si pauzu 8 mesicu...a vazne až po 7 mesicich od posledniho potratu jsem prestala prwed menses spinit...krevni testt hormonu super jsem jasala jeste jela do ameriky a ze po navratu na to vlitneme a zrovna tento cyklus se mi nejaksepsul a je z toho zase tohle divne....

markethy235
26. říj 2016

@europa00 tak jasny, z teto hodnoty se to dvojnasobit asi tezko bude, tak uvidis..

markethy235
26. říj 2016

@brambora28 taky si myslim, ze opet nebudu a testovat fakt nechci, to az by MS neprisla.. Tak jsem na nas na obe zvedava 😉

bibianne
26. říj 2016

@markethy235 @brambora28 holkyyyy,to je tyrani drave zvere.. nemucte me s tema testama,ja jsem napjata jak sanky v lete 😀 notaaak,jeden testicek pro kamaradku Kamilku by nebyl? 😀 😉

brambora28
26. říj 2016

@bibianne To je teda podpora 😀

markethy235
26. říj 2016

@bibianne Kamilkooo, my se nedame 😂

mirindad
autor
26. říj 2016

Holkyyyyyyyyyyyyyy! Už tu chcu vidět nějaké pozitivní zprávičky jako ☹ testíky, ultrazvuky, fotečky ☹

markethy235
27. říj 2016

@mirindad to jo, uz tu docela dlouho zadny pozitivni testik nebyl 😖

europa00
27. říj 2016

@medulinek holkyyy ted me napadla CYSTA!!! TEHU URČO NEJSEM TED JSEM NĚKDE ČETLA ŽE TA CYSTA MUZE ZPŮSOBOVAT NARUST PRAVE PROLAKTINU NEBOP ROGESTERONU...to přesne mám těhotná nejsem že vznikne z neuvolneneho vajhička z folikulu..ale nemam ji na vaječníku ale v DĚLOZE..JE TO MOŽNÉ??? TO BUDE TO CO ASI DOKTOR VIDEL A MYSLL ŽE JE TO POČATEK TĚHU....A ONA PRY BLOKUJE MENSES...

ŽE BY TO BYLO ONO??? NEVÍTE JAK NAD TAKOVOU CYSTOU VYZRAT AT PRASKNE A VSTREBA SE??? A SPUSTI SE MI MENSES???
aLE ZARÁŽÍ ME ŽE TO DOKTORA ZASE NENAPADLOOO..KUREC VŠECHNO DOHLEDAVAM NA INTERNETU JAK DEBIL..PRITOM NA ULTRA TEN VACEK VIDEL...TEHU TESTY TOTAL NEGATIVNI...proc ho to nenapadlo...naštesti budu pak chodi na endokrinologickou gynekologii a ti snad uz takove veci ohlidaji

petuliee
27. říj 2016

nam ted dorazila MS tak snad uz se zase dockame ☹ po tom potratu mi rady ta dušicka chybí ☹

brambora28
27. říj 2016

@europa00 Nezlob se na mě, ale když jsem ti napsala, že by to mohla být cysta nebo cokoliv jinýho, tak ses tady do mě obula jak do největšího debila že to jako cysta není a že to doktor přece pozná.. A upřímně, mám pocit, že pokud se neuklidníš (a ne, nemusíš mi psát čím vším sis prošla a co máš za sebou, četla jsem to několikrát v několika diskuzích), tak se za chvíli opravdu zblázníš. Já upřímně chodím k doktorům proto, aby mi pomohli, poradili, vyléčili mě.. Zatímco ty mám pocit, tam chodíš proto, abys sama sebe mohla přesvědčit o něčem, co vlastně ani není pravda, a pak sedíš celý den na MK a zjišťuješ tady rady kde můžeš.. Ovšem nevím, co čekáš, že ti někdo poradí - rozřízni si břicho a podívej se jestli to je cysta nebo existuje speciální druh papírku kterej když počůráš tak ti napíše kompletní diagnostiku tvého těla? Nezlob se na mě, ale Tvoje příspěvku psaný Caps lockem (kterej nechápu), mi připadají, jako bys byla fakt posedlá.. A kdykoliv ti kdokoliv napíše svůj názor, svoje zkušenosti nebo to chce pomoct, tak hned začneš argumentovat že to určitě ne, to je určitě tak protože sis prošla tím a tím.. Možná bys opravdu udělala líp, kdybys místo panického snažení nalezení řešení svých problémů na internetu vyhledala nějakýho fakt dobrýho odborníka - kapacitu, a ten tě prováděl celým případným snažením a následným těhu.. To je můj názor, nechci být hnusná, ale už jsem to ze sebe musela dostat....

Strana