icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

trrr
29. lis 2016

@petuliee TAKZE JAKO U NAS 😂

petuliee
29. lis 2016

@trrr :D a jinak sem 4+6 🙂

trrr
29. lis 2016

@petuliee je to je hezke tak zdravicko preju ja hold budu cekat ale to cekani je na palici 😕

carries
29. lis 2016

Holky děkuji 🙂 Jsem ráda, že jsou v pořádku 🙂

@bibianne jj měly by to být dvojvaječné 🙂 Jsem si dvojčátka vždycky přála a ono ejhle - podařily se 🙂

medulinek
29. lis 2016

Eviku,jak vypada hcg? Jde dolu?

petuliee
29. lis 2016

@trrr to ano 🙂 ty ted cekas na // ja na scening porad se na něco čeká 🙂

trrr
29. lis 2016

@petuliee pak vysledky porod atd atd 😂des a pokud 10.12nic tak dalsi mesice muzu cekat

bibianne
29. lis 2016

@carries máš veliký štěstí, dvojčátka budou sice velká starost, ale zase dvojnásobná radost 🙂 krásně i na těch utz spinkají 🙂 gratuluju ti moooc 🙂

petuliee
29. lis 2016

@trrr porad cekani :D

bibianne
29. lis 2016

@petuliee jak najdeš dvě //, tak už se pořád jenom strachuješ, co 🙂

petuliee
29. lis 2016

@bibianne nepripoustim si ze by se mohlo neco stat ale vim co se stat muze no :D nejklidnejsi budu az se male narodi a pak se zas budu bat o vsechny 3 ¨:D ale to k tomu patri :D

bibianne
29. lis 2016

@markethy235 tak posilam dalsi //z dnesniho večera, rekla bych,ze uz to trosku sílí oproti vcerejsku 🙂

bibianne
29. lis 2016

@petuliee to je spravny pristup 🙂

markethy235
29. lis 2016

@bibianne jo, uz je to opravdu krasne videt 😍

monib66
29. lis 2016

@bibianne krásné dvě čárečky 🙂 gratuluji,přeji Ti ať máš pohodové těhu a prcek,ať moc v bříšku nezlobí 😉

evikkk13
29. lis 2016

Holkyyy, jsem doma! Po revizi hcg kleslo na pulku, na 370. Ceka me jeste kontrola u meho lekare a kontrolni odbery, aby byla uplna jistota. Nevite nekdo, jak dlouho po zakroku doporucuji neschopenku?

Dvojcatka jsou krasny! Spatne se mi vase diskuze na mobilu cte, ale az budu mit silu na notebook, dozenu to, slibuju 🙂

medulinek
29. lis 2016

@evikkk13 tak to je super,jsem rada za tebe. Jinak ja neschopenku nemela,jen mi rekli pres vikend se setrit a dodrzet sestinedeli.

bibianne
29. lis 2016

@monib66 dekuju moc,moni,tobe preju at jste taky oba zdravi a spokojeni..jak probiha tehulkovani? 🙂

monib66
30. lis 2016

@bibianne první trimestr jsem prozvracela a prospala 😀 Teď už mě trápí akorát bolest zad. Příští týden nás čeká kontrola po 4 týdnech,tak snad bude vše v pořádku a prcek ukáže,co má mezi nožkami 🙂 a snas před Vánoci stihnet i velký UTZ. Pak už snad přijdou pohyby a už se nemusím tolik o prcka bát,že je vše ok 😉
Dej vedět,jak dopadla kontola u doktora. Držím moc pěsti,ať je vše v tom nejlepším pořádku♡

monib66
30. lis 2016

@evikkk13 Teď už bude jen líp,hlavní je že revize dopadla dobře. Za pár měsíců se znovu můžete začít snažit a věřím,že příště s Vámi malinké zůstane až do porodu v břísku a potom už budete držet mimi v náručí 😉 Já byla na neschopence týden a pak už jsem chtěla do práce,doma na mě všechno padalo. V práci jsem neměla čas myslet na ztrátu miminka.

bibianne
30. lis 2016

@monib66 necháte si říct, joo, co to bude? 🙂 a co tak hádáš? Pohyby už by ti měly přijít brzy, ne? Držím moc pěsti, aby ti to všechno zase dobře dopadlo, jak se začně miminko hýbat, tak budeš mít veselo 🙂
Dnes jsem volala doktorce a objednala mě na 16.12., tak jsem zvědavá, doufám, že bude mimo tam, kde má být a a už přežijem 1.trim a i ty další ve zdraví 🙂

jade85
30. lis 2016

Ahoj holky, tak se hlásím po prvním ultrazvuku, doktor se se mnou moc nemazal, rovnou mě pozval znova za dva týdny. Prý je to zatím malinký, byl vidět jenom váček, ale hlavně že je v děloze! Mám z toho smíšené pocity, ještě se necítím, že bych se měla radovat, ale v rámci možností je snad všechno ok 🙂

carries
30. lis 2016

@jade85 tak za 14 dní už bude srdíčko 🙂 uvidíš 🙂

llenka_li
30. lis 2016

@jade85 velká gratulace 👏🏻 takze bez fotecky?

bibianne
30. lis 2016

@jade85 a ty jsi podle kalendáře v kolikátém týdnu nebo jak to máš? A shoduje se tvůj odhad(dle MS kalendáře) s doktorovým?
Aspoň můžeš být v klidu, že je bobík tam, kde má, to je super. 🙂 Moc ti gratuluju <3 🙂 Skvělá zpráva 🙂

jade85
30. lis 2016

@llenka_li díky, zatím bez fotecky, ten váček není úplně fotogenickej 😀
@bibianne podle MS jsem 6+6, ale vzhledem k tomu, že jsem slaboučkou druhou čárku našla až 38. DC, tak předpokládám, že to začalo spíš později, než dřív. Doktor žádný odhad neudělal, obecně mi toho moc neřekl, myslím, že mě nechtěl zbytečně děsit ani naopak vzbuzovat jistotu, prostě řek, že to zkontrolujeme za dva týdny 🙂
@carries díky, doufám, no 🙂 říkám si, že jsem šla zbytečně brzy, ale aspoň jsem z katastrofických scénářů mohla vyřadit mimoděložní ;)

llenka_li
30. lis 2016

@jade85 Drahé polovicce to dnes povis nebo budes čekat?

Mimidelozni je hrozny strašák, to mi rekla sestra hned do telefonu, ze kdyby přišli křeče do břicha at na nic necekam a jedu rychle do nemocnice...

jade85
30. lis 2016

@llenka_li dneska mu to reknu, vim, ze to jeste neni tutovka, ale to asi neni nikdy, dokud se zdravy mimco nenarodi...az bude srdicko, budu cekat na vysledky prvniho screeningu a tak porad dokola 🙂 Chci, aby to prozival se mnou. 🙂

medulinek
30. lis 2016

@jade85 presne tak,furt na neco budes cekat a bat se i po porodu,syndromu nahleho umrti,ze ti spadne z postele,ze neco spolkne,kousne ho pes,ublíží si ve školce,zrati se na skolnim vylete,........ 😀

llenka_li
30. lis 2016

@jade85 moje řec. Uplne ti to závidím a moc přeju, bude mit hroznou radost..👏🏻☺️ Ten muj byl dneska chudák docela špatnej z našeho bílého testu.

Strana