Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Eviku,jak vypada hcg? Jde dolu?
@markethy235 tak posilam dalsi //z dnesniho večera, rekla bych,ze uz to trosku sílí oproti vcerejsku 🙂
@bibianne jo, uz je to opravdu krasne videt 😍
Holkyyy, jsem doma! Po revizi hcg kleslo na pulku, na 370. Ceka me jeste kontrola u meho lekare a kontrolni odbery, aby byla uplna jistota. Nevite nekdo, jak dlouho po zakroku doporucuji neschopenku?
Dvojcatka jsou krasny! Spatne se mi vase diskuze na mobilu cte, ale az budu mit silu na notebook, dozenu to, slibuju 🙂
@bibianne první trimestr jsem prozvracela a prospala 😀 Teď už mě trápí akorát bolest zad. Příští týden nás čeká kontrola po 4 týdnech,tak snad bude vše v pořádku a prcek ukáže,co má mezi nožkami 🙂 a snas před Vánoci stihnet i velký UTZ. Pak už snad přijdou pohyby a už se nemusím tolik o prcka bát,že je vše ok 😉
Dej vedět,jak dopadla kontola u doktora. Držím moc pěsti,ať je vše v tom nejlepším pořádku♡
@evikkk13 Teď už bude jen líp,hlavní je že revize dopadla dobře. Za pár měsíců se znovu můžete začít snažit a věřím,že příště s Vámi malinké zůstane až do porodu v břísku a potom už budete držet mimi v náručí 😉 Já byla na neschopence týden a pak už jsem chtěla do práce,doma na mě všechno padalo. V práci jsem neměla čas myslet na ztrátu miminka.
@monib66 necháte si říct, joo, co to bude? 🙂 a co tak hádáš? Pohyby už by ti měly přijít brzy, ne? Držím moc pěsti, aby ti to všechno zase dobře dopadlo, jak se začně miminko hýbat, tak budeš mít veselo 🙂
Dnes jsem volala doktorce a objednala mě na 16.12., tak jsem zvědavá, doufám, že bude mimo tam, kde má být a a už přežijem 1.trim a i ty další ve zdraví 🙂
Ahoj holky, tak se hlásím po prvním ultrazvuku, doktor se se mnou moc nemazal, rovnou mě pozval znova za dva týdny. Prý je to zatím malinký, byl vidět jenom váček, ale hlavně že je v děloze! Mám z toho smíšené pocity, ještě se necítím, že bych se měla radovat, ale v rámci možností je snad všechno ok 🙂
@llenka_li díky, zatím bez fotecky, ten váček není úplně fotogenickej 😀
@bibianne podle MS jsem 6+6, ale vzhledem k tomu, že jsem slaboučkou druhou čárku našla až 38. DC, tak předpokládám, že to začalo spíš později, než dřív. Doktor žádný odhad neudělal, obecně mi toho moc neřekl, myslím, že mě nechtěl zbytečně děsit ani naopak vzbuzovat jistotu, prostě řek, že to zkontrolujeme za dva týdny 🙂
@carries díky, doufám, no 🙂 říkám si, že jsem šla zbytečně brzy, ale aspoň jsem z katastrofických scénářů mohla vyřadit mimoděložní ;)

@petuliee TAKZE JAKO U NAS 😂