icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bibianne
3. pro 2016

@brambora28 vazne? 🙂 a jaky z toho mas pocit? To uz byko finalove kolo? Moc drzim pesti,doufam a verim,ze ti to vyjde...moc dobre znam to napeti nez zavolaji..dej pak urco vedet 🙂🍀

brambora28
3. pro 2016

@bibianne jj, poslední kolo. Pondělí nebo úterý se ozvou. Pocit z toho mám hodně dobrej, nechci to zakřiknout, ale měla jsem tu výhodu že skoro vše co hledají tak nějak splňuji.. Ale kdyby mě vzali, tak budu na rozpacích protože z te současné prace chci 100% odejít, ale nejraději na mateřskou, jenže nemůžu pořád čekat a doufat ze otěhotním a stresovat se v te současné práci..

markethy235
3. pro 2016

@brambora28 take drzim palce, aby to vyslo 😉 ja nastoupila ve ctvrtek a abych pravdu rekla, tak jsem trosku na vaskach 😞 ale ozvali se mi jeste z dvou firem, takze budu mit v tydnu minimalne jeden pohovor.

carries
3. pro 2016

@brambora28 moc držím palečky, ať práce vyjde 🙂 Já dala výpověď v srpnu, během září jsem si našla jinou práci a než jsem stihla nastoupit (výpovědní lhůta mi končila na konci října), tak jsem zjistila, že jsem těhotná a doktorka mě nechala doma na rizikovém... Takže teď pokračuji v neschopence. Naštěstí se vlezu asi o tři dny do ochranné lhůty a měla bych dostat i mateřskou 🙂

brambora28
3. pro 2016

@carries Tak to máš dobre že ti to tak vyšlo 🙂 Jen pěkně odpočívej, to je teď nejdůležitější. Já právě mam strach aby mi to taky tak nějak nevyšlo. A z neschopenky nebo z příspěvků bychom asi zit nezvládli. Nebo zvladli, určitě jo, ale jsme zvyklí na nejakej standard a kdyz by bylo ba cestě mimi tak už tak bychom se museli uskromnit a setrit, kdyby nebylo z čeho, tak nevím nevím 😀 Navíc planuji ještě něco procestivat (Myanmar, Indie..) tak to asi tak má být - prostě uvidím co bude..
@markethy235 To mě mrzí ze to není úplně ono. Ja si zase rikam, jestli bych to zvládala, kdyby me vzali.. prostě mám strach...
@bibianne
Holky moc diky! Jinak já poslala jeden jedinej životopis, protože se mi za práce zdála být zajímavá. V prosinci jsem měla v plánu dát výpověď a leden únor ve výpovědni době hledat.. No osud tomu chtěl asi jinak..

bibianne
3. pro 2016

@brambora28 tak v tom pripade to proste vyjde 🙂 uvidis 🙂

Holky jak to je kdybych sla na tirikovy?materska se mi počíta z ceho? Zbte memocenske,coz je 60%...

carries
3. pro 2016

@bibianne Pokud jsem to dobře nastudovala, taky by se měla počítat z platu. Z vyměřovacího základu co ti dají v práci 🙂 Já třeba lístek na peníze stále nosím do bývalé práce a stejnak tam ponesu i žádanku na mateřskou. Jelikož jsem na neschopence, tak se nemůžu hlásit na úřad práce, tudíž spadám pod bývalého zaměstnavatele...

bibianne
3. pro 2016

@carries aha,takze by to,ze budu treba na rizikovym 5-7 mesicu,mi meovlivni materskou a ta se bude pocitat z toho platu pred rizikovým, rikam to spravne? Zeptala bych se nasi ucetni,ale tim bych se prozradila 🙂

llenka_li
3. pro 2016

@bibianne
@carries moc dekuju za podporu, bylo by to moc mile překvapeni 🙂 ale spis to vidím, ze nic. Zkusím asi měřit tu BT, at alespon vím, jestli se s tělem neco děje..

@brambora28 držím palecky, at to vyjde. Ono prave možná tahle změna, jak bys byla "ve stresu" z nove prace a méně řešila tehu, tak by prave přišlo. Tak nejak mi prijde, ze to prijde vzdy v nejméně očekávanou chvili..;)

carries
3. pro 2016

@bibianne ano, teď jsem se dívala i na právní poradnu 🙂 mateřská se počítá z hrubého platu za poslední rok. S tím, že nemocenská je vyloučená doba. Tudíž kdybys nastoupila plácnu na mateřskou v červnu. A byla třeba od ledna na neschopence. Tak se mateřská počítá z června 2016 až prosince 2016 🙂

ms.neomagic
3. pro 2016

@llenka_li ahoj,tak ja porad nic 27dc a prd..test jsem nedelala,az tak ve stredu..priznaky zadne,jen obcasne pichnuti v brisku,ale porad mam jakoby vlhko dole a vytok...tak nevim co se deje :-\

llenka_li
3. pro 2016

@ms.neomagic nezbývá nez ✊ a poprat hodne štěstí 🍀 aby to tak uz vydrželo...a MS se zpožděním nepřišla. Pokud uz zpoždění je, tak bych tt klidne udělala. U většiny tehulek je v den vynechání čárka uz vidět 🙂

bibianne
3. pro 2016

@carries tak to je moc dobra zprava,dekuju 🙂 🙂 🙂 bala jsem se rizikovyho,ale uz minule jsem toho pak litovala,ze jsem to nevyuzila. Tak ted uvidime,jak to vůbec bude na utz,jestli je vse ok a pak budu zvazovat možnosti 🙂

ms.neomagic
3. pro 2016

@llenka_li delala jsem test uz 2x,naposledy vcera rano a byl negativni..a ja vubec nevim kdy jsem mela tenhle mesic ovulku..

nelussska
3. pro 2016

Ahoj holky. Včera jsem byla na preventivce. Vyšlo to tak pěkně, že doktorka jásala, že tam je připravený ukázkový vajíčko s tím, že jestli nechceme těhotnět ať se chráníme, že je velká pravděpodobnost do toho vlítnout :D :D tak jsem jí vysvětlila, že právě chceme a ona no tak paráda. Během soboty by mělo prasknout, takže se snažte sobotu večer a neděle možná i pondělí a to by to bylo, aby to nevyšlo :D a do novýho roku se uvidíme doufám s miminkem v bříšku. No takovej přístup mě mile překvapil :D

ms.neomagic
4. pro 2016

@llenka_li tak dneska rano na me cekala hned po probuzeni mrcha..28dc...ach jooo ☹ tak darek pod stromecek nebude...tak drzim pesticky aspon tobe 😉

bibianne
4. pro 2016

@nelussska to je az dechberouci pristup, uplne ziram 🙂 natrefila jsi na super doktorku,coz se vidi bohuzel malo kdy. Aletak musim pochvalut i tu moji,ta je skvela taky,vsechno vysvetli,je prijemna,dala mi cislo i na svuj mobil,kdyby kdykoli cokolu,takze ja si sice zajedu 40km,ale vim proc 🙂

bibianne
4. pro 2016

@ms.neomagic to je mi lito ☹ale neztracej hlavu, priste to preci uz vyjde 🙂 hlavni je byt v pohode 🙂

ms.neomagic
4. pro 2016

@bibianne kdyz me uz to nebavi,uz to je rok..davala jsem tomu ted takovou nadeji ☹

llenka_li
4. pro 2016

@ms.neomagic tak to me mrzi, ale zase si hezky můžeš užit Vánoce a Silvestr a treba se zadari pres svátky, bude dobra atmosféra, klidecek, a tak 🙂))

bibianne
4. pro 2016

@ms.neomagic tak to chápu, to mě mrzí :( a nepřemýšleli jste o další variantě? Nějaká vyšetření?

ms.neomagic
4. pro 2016

@bibianne zatim jeste ne..ale asi po novym roce budem muset..porad si rikame,ze kdyz se nam zadarilo v cervnu,ac to v cervenci nedopadlo dobre,ze se musi povest znova..ale asi ne :-\

@llenka_li kdyz ja zrovna nejsem moc pijici tip..spis nechapu proc se mi to protahlo na tech 28dni..to jsem mivala jen pri antikoncepci.

llenka_li
5. pro 2016

Uz jsem psala v jiné skupině, v sobotu jsem videla letět capa ☺️ Jeli jsme do Prahy a nad dálnici cap 😳 takze urcite letěl k některé z vás 🍀👼

llenka_li
5. pro 2016

Jinak u me i dnešní tt negativní. Dnes 39DC, MS nikde. Achjo.

llenka_li
5. pro 2016

@ms.neomagic ono se urcite zadari, neboj...treba zrovna pres ty svátky ;) a tři králové ti přinesou pozitivni test ☺️

petuliee
5. pro 2016

@llenka_li naděje umírá poslední! 🙂

llenka_li
5. pro 2016

@petuliee ve ctvrtek bude jasno, to jdu k dr. Ale v těhotenství uz nedoufám, to uz by na testu muselo byt. Spis doufám, aby se mi cyklus rychle srovnal a my se mohli začít alespon snažit.

llenka_li
5. pro 2016

Jinak jsem dnešním dnem začala měřit BT, jsem v tom úplný neznalek. Dnes ráno teplota 36,9.

petuliee
5. pro 2016

@llenka_li to je celkem dost vysoka teplota v těhu byva okolo 37 když to nedopadne tak budu držet palce at se to aspon srovna

Strana