icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
10. pro 2016

@bibianne ja mu dam trochu omaciho napeti,mám ho až až i bez toho,taky mám strach z toho kašle,dneska jsem se probudila a zjistila,ze nemluvim,no pro me za trest. Uz aby to nejak preslo.Celý první trimestr s prednisonem se drzim a vysadim ho a lezim,to mi hlava nebere. Myslím,že nejsi plašan,prostě máš strach,to je pochopitelný a ono když máš průjem,tak se toho tlaku dole člověk bojí

bibianne
10. pro 2016

@medulinek no,tak mam uz 37,9.☹ dala jsem si paralen,ted se do me pritel snazi natlacit nejaky jidlo a pojedem asi na pohotovost...☹moc rychle se ta teplota zvysuje...

romana1997
10. pro 2016

Dobrý den,chtela jsem se zeptat. Už tak 2 týdny mám problémy s chutí k jidlu-jeden den mám jen chuť na sladké druhy den třeba vůbec na nic. Jsem taky náladová. V posledním týdnu jsem si všimla že mi rostou prsa a mám je takové nateklé-tvrde, když zmáčknu bradavku vytéká průhledné až bílí výtok a na dotek prsa boli. Při sexu mě bolí v podbřišku někdy i po. Těhotenský test jsem si dělala a negativni. Ale pritel si dava pozor.Jen jsem se chtěla zeptat mohlo by to být něco jiného než těhotenství? Děkuji za odpověď

medulinek
10. pro 2016

@romana1997 pokud vyteka mlezivo,tak je zvyseny prolaktin,resi se podavaním dostinexu,pokud to neni tehu,nalady chute pms nebo taky depka,jinak to tehu,davani si pozor neni zrovna ochrana

jade85
10. pro 2016

@bibianne tak snad to nebude nic vaznyho, jinak na strevni chripku, kdyz chces neco snist, tak je nej kombinace ryze, varena mrkev a banany. Je to lepe stravitelne, nez rohliky. Ja se se strevnima chripkama trapila predloni a doktor mi doporucil prave tohle a fakt to fungovalo. K piti cola po lzickach. Jinak lepsi nez zivociny uhli je Smecta, myslim, ze se da i v tehu, ale zeptej se v lekarne. Drzim palecky, at je ti rychle lip.

petuliee
10. pro 2016

@jade85 jj. Muze se i v tehu 😊

bibianne
10. pro 2016

@jade85 byla jsem na pohotovosti a doktor mi rekl,ze jsem tam se strevni chripkou dneska uz asi tricata a pulka z toho tehule v prvnim trimestru 🙂 rikam,ze mam akorat strach o maly,aby bylo v pořádku a on pry-no,tak jako to stejne nijak neovlovnite,to se uvidi dal...zadny poslani na utz...

bibianne
10. pro 2016

@jade85 tak jsem porad nervozni,co se deje nebo nedeje....ale snad to zvladlo i pres tu horecku....dekuji moc,budeme se drzet a uzdravovat😘 🙂

bibianne
10. pro 2016

@medulinek muzu se zeptat..ty pracujes nekde v nemocnici nebo tam nekde? 🙂

carries
10. pro 2016

@bibianne držím palečky, ať to co nejdřív přejde, Uvidíš, že prcek bude v pořádku. Nechápu doktory na pohotovosti, že Tě neposlali aspoň na kontrolní UZ ☹

medulinek
10. pro 2016

@bibianne ja? Ne,jak jsi na to prisla? Jen s ni mam bohuzel bohaty zkusenosti. Pokud jsi nyla na bezny pohotovosti,ne na gynekologicky a mas strach,sjed na gynekologickou. Prohlednout te tam musi.

jade85
10. pro 2016

@bibianne bude v pohode, neboj. Hlavne do sebe zkus dostat nejaky piti a aspon trochu jidla a paralenem snizovat teplotu, strevni chripky jsou hnus, ale to nejhorsi vetsinou rychle prejde.

medulinek
11. pro 2016

Ldyztak v lekarne prodavaji jeste napoj Kulisek,je pro deti prave pri prujmech na doplneni iontu,myslim,ze by ho mohly i tehule.

bibianne
11. pro 2016

@carries brali nas jak na bezicim pasu,nikdo nebyl v ordinaci vic,jak 4minuty....ale dneska uz je mi lip a horecka klesla na 37,3....horsi je,ze to ode me lapnul pritel a od jedne v noci mel zimnici a do rana zvracel...to je zas pomsta

bibianne
11. pro 2016

@medulinek myslim to v dobremdobrem 🙂..ze vis,spoustu veci znas a muzes pomoct a poradit,coz je strasne fajn..ale je skoda,ze to clovek zna kvuli vlastnim zkusenostem,to je mi lito...a moc dekuju za pomoc 🙂

bibianne
11. pro 2016

@jade85 dekujuu🌷 ja uz pomalicku jim a piju porad i ten cerny caj...paralen jsem si dala jen jeden vcera,nechci si jich brat moc. Ale i tak zabral. Pritel dnes prevzal stafetu 😀 to je,panecku krasny vikend 😀

jade85
11. pro 2016

@bibianne to si teda užíváte 😀 přítel to zvládne, hlavně že tobě je líp 🙂 Já se dneska vrátila z Rakouska, krásný počasí, lyžování boží, šetřila jsem se, ale i tak jsem si to užila, za celou dobu žádná únava, nevolnosti ani nízkej tlak. Pohyb na čerstvém vzduchu dělá divy. Zítra zas do práce, v úterý zubař 😖 a ve středu už snad konečně ❤ 🙂

bibianne
11. pro 2016

@jade85 to musela byt nadhera,jeste kdyz vam vyslo pocasi 🙂 zacatek tydne teda nic moc-ta prace a zubar,ale pak uz bude velka radost...ja uz taky nemuzu dospat,jak jsem netrpeliva,co v patek bude videt...🍀🍀🍀 tak hodne stesticka preji a pak hnedle posli info 😉

medulinek
11. pro 2016

@bibianne mam par kamaradek doktorek a sestricek,takze o vecech,ktery me zajimaji tho vim vic do hloubky

bibianne
11. pro 2016

@medulinek to bych taky brala,to musi byt fajn se moct zeptat,kdyz te neco trapi a potrebujes radu 🙂

ka_rohli_na
11. pro 2016

Ahoj holky můžu se k vám tady přidat 🙂 mám také utz 14.12 tak snad bude vše v pořádku 🙂

monib66
11. pro 2016

@ka_rohli_na gratuluji 🙂

brambora28
11. pro 2016

Ahoj holky, my byli včera s manželem a bandou kamarádů v Bratislavě na vánočních trzích a bylo to super, krásně vyšlo počasí, tak přidávám fotecku 😉
Jinak jsem začala včera brát Duphaston. A nevím jestli jsou to všechno příznaky, ale myslím ze jo - včera celkem pohoda, ale dnes dopoledne dost silný bolení hlavy a celý odpoledne i ted bolest - takovej tlak v podbřišku. Tak uvidíme jak to budu zvládat dál 😀 Nejvíc se bojím výkyvů nálad a přibírání.. ☹ Nemáte některá zkušenosti?

medulinek
12. pro 2016

@bibianne je to super kdyz se mi neco deje,chci vedet proc ( i kdyz ne vzdycky je jasny vysvetleni), ono se rika,ptej se u doktora,ale vsichni vime jao to tam chodi doktor jede placeny za kus a kdyz je clovek ve stresu,na pulku veci stejne zapomene. 😉

markethy235
12. pro 2016

@brambora28 Terezko, moc vam to spolu slusi, vyzaruje z vas uplne laska 😍
Jinak mi prosvihli ovularium 😞 vyslo to blbe na pracovni vikend a ja po dvou 12tkach na nohou jsem byla rada za dojezd domu 😞 takze u nas s Vanoci bude i MS.

brambora28
12. pro 2016

@markethy235 Jéé, moc děkujeme 🙂 Jinak já vlastě nevím, kdy ovulárium mám, ale vzhledem k tomu, že mám pravidelný cyklus, tak doufám, že mezi tím 12 - 16 dnem ji mám.. Menstruační kalendář ukazuje 16DC, a my tentokrát taky na miminku moc nepracovali, jen 13 a 16 DC - ale říkám si, že možná jsme tím právě to ovulárium pokryli :D Tak uvidíme :D

kacwi
12. pro 2016

@brambora28 taky jsem otehotnela v mesici kdy jsme s manzelem toho meli moc a na mazleni nebylo tolik casu 🙂 za cely mesic jsme spolu spali jen 2x a je z toho prcek 🙂

brambora28
12. pro 2016

@kacwi Tak to je krásná náhodička 🙂

kacwi
12. pro 2016

@brambora28 vsechno je mozny 🙂

liliveru
12. pro 2016

Ahojky holky,prvni měsic bez HA je možné že mohu byt těhotná?Mam takove bodave i tupe bolesti v podbrišku.Dekuji za odpověd.

Strana