icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

markethy235
30. srp 2016

@mirindad vsak jo, uz odpocitavam 😂 v zari budu mit jeste tyden dovcu a potom koncim 6.10., zbytek mesice uz budu dobirat dovolenou.

bibianne
31. srp 2016

@bajuliss ja jsem ten pripad zamlkleho tehu...☹ a krome divneho pocitu v hlave jsem krom snizeni teploty nepoznala nic

bajuliss
31. srp 2016

@bibianne jeejda to me mrzi :( drzim palecky, aby se mimco brzy vratilo a dopadlo to dobre 🍀🍀

mirindad
autor
2. zář 2016

Achjo holky, to je hrozne, ze musi skoro kazdou druhou potkat takove nestesti a prijit o mimi ... Ctu to snad v kazde diskuzi... 😢

mirindad
autor
2. zář 2016

Jinak ja jsem dnes 30DC .. Tak doufam, ze tu cervenou mrsku neuvidim 😁 po vysazeni HA mam tenhle cyklus nejdelsi...tak snad to bude miminkem a ne splasenyma hormonama 😁😁

vjercik
2. zář 2016

@mirindad tak testuj🙂

markethy235
2. zář 2016

@mirindad tak zitra rano testik 😃 budu netrpelive vyhlizet dobre zpravy 😉 ke mne ma cervena dorazit v utery, taky by uz nemusela 😂

mirindad
autor
2. zář 2016

Jaa zkusim jeste tak ten tyden pockat 😁 myslim ze je jeste brzo, tak at nejsem zklamana 😢

markethy235
2. zář 2016

@mirindad to obdivuji 😃 ja jakmile mi bude meskat, tak budu testovat snad hned, i kdyz to rikam ted 😂 zase je fakt, ze ja to mam presne jako hodinky, to je neco jineho no.

mirindad
autor
2. zář 2016

@markethy235 ja na tebe do utery teda pockam 😁😁😁

markethy235
2. zář 2016

@mirindad tak dobra 😂😂😂 mam tedy ranni, takze v pripade testu to bude velmi brzy rano, dam tu hned info 😂

bajuliss
2. zář 2016

Ja testovala asi 2-3 dny pomeskani..,a jeste k tomu ve vlaku, protoze jsem koza zveda a nemohla jsem pockat az domu 😂😂 holky drzim palecky 🍀👍

mirindad
autor
2. zář 2016

@markethy235 jsme na tom stejne, takze valim pro test 😀😁
@bajuliss to ti v tom vlaku muselo jit suprove 😁😁😁😁

bajuliss
2. zář 2016

@mirindad no sedim si sama v kupecku... Letacky v testikach znam zpameti...ale co, tak poctu si noo....nooo... A ono me to nejak dohnalo k tomu, ze musim testovat hned ! 😀 taxem letela na zachod.. "Ucurkla" ... A pak v kupecku cekala na vysledek.....no a // 😀

mirindad
autor
2. zář 2016

@bajuliss 😂😂 jsem celkem netrpelivy clovek, ale ve vlaku te fakt obdivuju, to by me nenapadlo 😂😂😂😂 a jak dlouho jste se snazili?

bajuliss
2. zář 2016

Prave my se ani nesnazili...jednoho dne jsme si rekli, ze proste spolu budeme normalne spat, zadne pocitani dnu, mereni hodnoty...a ze az dite bude chtit, prijde samo...( no ale ja stwjne jen tak pro jistotu delala "po" neco jako svicku ( pry to tam lip "natece" 😀, ale i proto, nez mi pritel donesl ubrousky ) ....no a cca dva mesice a curkala jsem ve vlaku 😂😂

vjercik
2. zář 2016

@mirindad ja testovala 2dny po zpozdeni vecer(pritel me ukecal) a byla tam a uz jsem nemohla dopit ani rozpitou sklenicku vina🙂 ...sice slaba ale byla a pak uz jen silila🙂

mirindad
autor
2. zář 2016

@bajuliss jeeee kezby to kazde slo tak lehce 😊 ja jsem taky zkusila svicku pri cekani na ubrousky, tak snad to k necemu bylo 😂😂😂😂😂
@vjercik sice jsem rikala ze pockam jeste tyden, ale zacinam byt nedockava 😂😂 .. Zitra to bude mesic od posledni MS.. Tak uvidiiiiime, drzte pesticky! 🌼🌞🌌

vjercik
2. zář 2016

@mirindad drzim, urco testni, vypada to nadejne🙂

bajuliss
2. zář 2016

@mirindad ja svickovala cele ty dva mesice.. 😀 tak drzim palecky, at to vyjde 😉

markethy235
2. zář 2016

@mirindad sup pro test, ja udelala nalet na drogerku vcera, kdyz mi ujela tramvaj 😂

markethy235
2. zář 2016

@bajuliss ty jo, ve vlaku, to ziram 😂 je fakt, ze zvedavost je svina 😂

bajuliss
2. zář 2016

@markethy235 no odpo jsem delala dalsi, vecer taky a pak jeste rano...a vsechny // taxem hned letela na gyndu 😀 jestli je to pravda 😀 sice jeste nebylo nic videt, ale podle krve se to potvrdilo 🙂 nektere holky pockaji tyden i dva i dyl, a teprve jdou..no to ja bych asi nedala tak dlouho 😀

markethy235
2. zář 2016

@bajuliss to ja bych taky nevydrzela 😂 az se nam postesti a doktrorka by mi objedna taky az za 2 tydny, tak se zblaznim 😂😂

mirindad
autor
3. zář 2016

Taaak holky, MS porad nikde... Ale boli me teda celkem dost v podbrisku a ikdyz to nezni zrovna chutne, tak celkem silny bily vytok..jak kdybych se pocurala 😂 ale prsa vubec citliva nemam ikdyz se rika ze to je nejcastejsi priznak 😁 zapomnela jsem si koupit test, tak snad to do pondelka nedostanu 😢🌼

bajuliss
3. zář 2016

@markethy235 ja tam sla bwz objednani, rekla jsem ze jwdu na 3 tydny pryc, takze je to nutne 😀 @mirindad me prsa zacla bolet az nekdy v 5+0.. Kazda to ma jinak 🙂 drzim palecky aby cervena neprisla 🙂

markethy235
3. zář 2016

@mirindad a u vas neni nejaka drogerka, ze by jsi poridila tam? Ja nejcasteji prave kupuji v DM a v Rossmannu, maji je i v supermarketech..
Ja mam citliva prsa snad uz tyden 😂 hruza, dnes v noci mi bylo i nejak divne, tak snad mi neprekvapi v utery cervena 😞

markethy235
3. zář 2016

@bajuliss to jedine 😂 nebo bych sla na krev k obvodni, ze mi je porad zle a mam strach brat leky, nebo tak neco 😂😂

mirindad
autor
3. zář 2016

@markethy235 nene 😢 je tu sice lekarna, ale vzpomnela jsem si az po zaviracce.. Ja bydlim v takove vesnicce, takze jsem tu rada za večerku 😂😂😂 v pondeli hned vletim do mesta! .. Ja mam taky pocit, jak kdybych to mela dostat a zatim nic.. Ťuk ťuk! Pekne se tu v utery sejdem s testama! 😁🎉

markethy235
3. zář 2016

@mirindad a jooo, tak to je jina, v tom pripade v pondeli do mesta pro par testiku 😃 to jsem na nas tedy v utery zvedava 😂

Strana