icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

bibianne
4. led 2017

@simi1510 a hlavne podle toho,co rikas, bude fajn i ten sef 🙂 tak tfuj tfuj,at ti klapne oboji a vyberes si tu nejlepsi moznost 🙂 urcite dej vedet,jak ses rozhodla, buduze na tebe myslet (to kdybys skytala, tak vis proc 😀 😉 )

gry
4. led 2017

Holky,jake mate zkusenosti s tehu testama od Dr.maxe? Vim,ze je to blbost,ale nedalo mi to,udelala jsem si test jeste ted vecer. Jeden je OVU, druhy je TEHU od stejne znacky jako ten OVU a pak jeste TEHU od Dr.maxe. jsem 21DC, 9 den po sexu,ovu byla dle testu 26.12.

markethy235
4. led 2017

@evikkk13 tak mne pred MS cca 1-2 dny vyskacou pupinky, vzhledem k tomu, ze mam mastnejsi plet, tak je to znat. A v den, kdy ma dorazit, tak mi boli uz bricho, ale neni to takova hruza. No a klasicky jsem protivna 😮 😂 ovu poznam hlavne diky hlenu, jak hlen nemam, je po ovu, taky mam vetsi chut na sex, hold priroda si rekne. A v tyto dny jsem prvni mesic zkusila testy, spis pro jistotu. Jinak se snazime od kvetna, takze uz 9 cyklus, ach jo 😞

markethy235
4. led 2017

@gry a ten od Maxe jsi delala vecer? Ja myslim, ze je to u tebe jasne, zkus udelat dalsi zitra rano 😉 mam volno, tak budu rano trpelive cekat na pozitivni testik ☺

simi1510
4. led 2017

@bibianne děkuju moc! Kéž by a hlavně, aby to nebylo moc stresující 🙂

simi1510
4. led 2017

@gry těhu testy od maxe jsou jako jedny z těch nej, nejsou reference na to, že by byly falešné 🙂

ovu testy od comfortu dělám taky 🙂

evikkk13
4. led 2017

@gry Mám s nimi dobrou zkušenost a obecně se o nich mluví dobře. A na tom těhu testu od Maxe je duch či co? Já tam nic nevidím. Ale může to být monitorem, protože už minule tu někomu pochvalovaly holky ducha a můj monitor to zobrazoval sněhobílé 🙂

bibianne
4. led 2017

@gry od maxe jsem mivala na zacatku nejviditelnější carku 😉

bibianne
4. led 2017

@simi1510 budes mit moznost volby a hlavne budes mit srovnani,co je vic v klidu prace..hlavne si rikej,ze zdravi je na prvnim miste a hlavne,ze Pracujem,abychom zili. Nezijem,abychom jen pracovali! 🙂 good luck :-* verim,ze vyberes dobre 🙂

gry
4. led 2017

@markethy235 jojo. Delala jsem pred chvili. Na rano uz nemam dr.maxe, ale zajedu koupit. Udelat co mam doma a pisnu 🙂

gry
4. led 2017

@evikkk13 prave ze neni a na jinem je.

jade85
4. led 2017

Ahoj holky, pridavam fotku s ulovky z dnesni kontroly. Jsem uplne dojata, ze uz ten drobecek vypada jako miminko a ne jako fazolka 🙂

medulinek
4. led 2017

@gry max mi vzdycky ukazoval nejpresneji,ale nezapomen ze je vecer,moc zredena apod,takze bych pockala na rano,muzes odebrat moc,dojet pro test a pak udelat

medulinek
4. led 2017

@jade85 uz zadna tecka ani carka vid,ale malicky clovicek 😀

bibianne
5. led 2017

@jade85 to je krasnyyyy 😍 moc gratuluji k drobečkovi 🙂

carries
5. led 2017

@jade85 moc gratuluji 🙂 už je to malinkaté miminečko .-)

dyslovka
5. led 2017

@isisa: no ja doufam, i kdyz vis, ze tomu uz neverim 🙂

isisa
5. led 2017

@dyslovka to je mozna nejlepsi, vetsinou kdyz to "zahodis" tak semto povede 😊

jade85
5. led 2017

@medulinek
@bibianne
@carries
Dekuju holky. Snad pekne poroste a pristi tyden uz mi budou moct nabrat krev na ten prvotrim screening 🙂

bibianne
5. led 2017

@jade85 jdeš za týden na krev? :( Já jdu zítra na krev, moč i prohlídku...

jade85
5. led 2017

@bibianne Jdu, no. Mel mi ji vzit uz vcera, ale mimco odpovidalo 9+1 a ne 9+4, tak rikal, ze je jeste moc maly a ze to zkontrolujeme za tyden 😒 Ale pry je vse v poradku a vyviji se hezky, spis ho pry nepresne zmeril minule. Na screeningovy ultrazvuk jsem porad objednana na 24.1., kdy bych podle vcerejsiho mereni mela byt 12+0, coz je pry idealni. Tak uvidime, no. Aspon uvidim srdicko hned po tydnu a pak za necele dva tydny 🙂

bibianne
5. led 2017

@jade85 aha aha, takže když budu zítra 8+6, tak pak půjdu na krev ještě jednou až bude mimi starší?

jade85
5. led 2017

@bibianne to netusim, je to ta krev, ze ktere se zkoumaji VVV v ramci 1. screeningu a na to, aby se to mohlo zkontrolovat, musi mit pry mimi nejakou minimalni velikost. Mozna ti z krve budou zkoumat neco jineho a na ten 1. screening se budete teprve domlouvat?

markethy235
5. led 2017

Holky, dnes mi prosim drzte palce. Byla jsem ted na jednom pohovoru, prace by se mi libila, uz jsem to vlastne i delala, jen s jinym zamerenim. Domlouvali jsme se na pohovoru uz pred Vanoci a nevyslo to. Dnes mi majitel v 10 hod psal, jestli se mohu ve 12 dostavit, nastesti mam dnes v soucasne praci volno (nelibi se mi tam a co pri nastupu slibili, to nedodrzeli). Ma mu tam prijit jeste odpoledne jedna slecna a vecer mi da vedet, nastoupila bych hned zitra, coz by bylo uplne super a mela bych to asi 5 zastavek tramvaji od domu.. Jo, kez by to vyslo, byl by to prijemny start noveho roku.

simi1510
5. led 2017

@markethy235 moc moc moc držím pěsti!!! 😉

Já momentálně odešla z jedné práce, ještě ve zkušebce, kdy to nebylo to, co člověk čekal a peníze taky na prd, hodně nervů, stresu a únavy... a právě na jednom pohovoru by mě pán bral hned, ale zítra mám ještě jeden pohovor, tak mi jeho asistentka zítra bude volat, jestli jo nebo ne...

brambora28
5. led 2017

@markethy235 Moc držím palce, a pevně věřím, že to vyjde!

markethy235
5. led 2017

@simi1510 ja bych tady odchazela taky ve zkusebce a docela by se mi ulevilo, neni tam ani moc dobra atmosfera, nebo to na me aspon tak pusobi. Hlavne mi naslibovali vsechno mozny, jak mi hned zacnou skolit a nic, udelali ze me doplnovacku a skoli si nekoho jineho.. Tady byl pan mily, ac nemohl kvuli hlasivkam mluvit. Tak uvidime, drzim palce i tobe 😉

markethy235
5. led 2017

@brambora28 dekuji Terko, prala bych si to. Kdyz zatim nevychazi to miminko, mohlo by vyjit aspon tohle. Hlavne bych tu mela asi i klid. Dam vecer vedet ☺

bibianne
5. led 2017

@markethy235 držím pěsti, ať ti ta práce vyjde 🙂

simi1510
5. led 2017

@markethy235 děkuji! Tak kéž by se ti to povedlo!

Strana