Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@evikkk13 tak mne pred MS cca 1-2 dny vyskacou pupinky, vzhledem k tomu, ze mam mastnejsi plet, tak je to znat. A v den, kdy ma dorazit, tak mi boli uz bricho, ale neni to takova hruza. No a klasicky jsem protivna 😮 😂 ovu poznam hlavne diky hlenu, jak hlen nemam, je po ovu, taky mam vetsi chut na sex, hold priroda si rekne. A v tyto dny jsem prvni mesic zkusila testy, spis pro jistotu. Jinak se snazime od kvetna, takze uz 9 cyklus, ach jo 😞
@gry a ten od Maxe jsi delala vecer? Ja myslim, ze je to u tebe jasne, zkus udelat dalsi zitra rano 😉 mam volno, tak budu rano trpelive cekat na pozitivni testik ☺
@markethy235 jojo. Delala jsem pred chvili. Na rano uz nemam dr.maxe, ale zajedu koupit. Udelat co mam doma a pisnu 🙂
@bibianne Jdu, no. Mel mi ji vzit uz vcera, ale mimco odpovidalo 9+1 a ne 9+4, tak rikal, ze je jeste moc maly a ze to zkontrolujeme za tyden 😒 Ale pry je vse v poradku a vyviji se hezky, spis ho pry nepresne zmeril minule. Na screeningovy ultrazvuk jsem porad objednana na 24.1., kdy bych podle vcerejsiho mereni mela byt 12+0, coz je pry idealni. Tak uvidime, no. Aspon uvidim srdicko hned po tydnu a pak za necele dva tydny 🙂
Holky, dnes mi prosim drzte palce. Byla jsem ted na jednom pohovoru, prace by se mi libila, uz jsem to vlastne i delala, jen s jinym zamerenim. Domlouvali jsme se na pohovoru uz pred Vanoci a nevyslo to. Dnes mi majitel v 10 hod psal, jestli se mohu ve 12 dostavit, nastesti mam dnes v soucasne praci volno (nelibi se mi tam a co pri nastupu slibili, to nedodrzeli). Ma mu tam prijit jeste odpoledne jedna slecna a vecer mi da vedet, nastoupila bych hned zitra, coz by bylo uplne super a mela bych to asi 5 zastavek tramvaji od domu.. Jo, kez by to vyslo, byl by to prijemny start noveho roku.
@markethy235 moc moc moc držím pěsti!!! 😉
Já momentálně odešla z jedné práce, ještě ve zkušebce, kdy to nebylo to, co člověk čekal a peníze taky na prd, hodně nervů, stresu a únavy... a právě na jednom pohovoru by mě pán bral hned, ale zítra mám ještě jeden pohovor, tak mi jeho asistentka zítra bude volat, jestli jo nebo ne...
@markethy235 Moc držím palce, a pevně věřím, že to vyjde!
@simi1510 ja bych tady odchazela taky ve zkusebce a docela by se mi ulevilo, neni tam ani moc dobra atmosfera, nebo to na me aspon tak pusobi. Hlavne mi naslibovali vsechno mozny, jak mi hned zacnou skolit a nic, udelali ze me doplnovacku a skoli si nekoho jineho.. Tady byl pan mily, ac nemohl kvuli hlasivkam mluvit. Tak uvidime, drzim palce i tobe 😉
@brambora28 dekuji Terko, prala bych si to. Kdyz zatim nevychazi to miminko, mohlo by vyjit aspon tohle. Hlavne bych tu mela asi i klid. Dam vecer vedet ☺
@markethy235 držím pěsti, ať ti ta práce vyjde 🙂
@markethy235 děkuji! Tak kéž by se ti to povedlo!

@simi1510 a hlavne podle toho,co rikas, bude fajn i ten sef 🙂 tak tfuj tfuj,at ti klapne oboji a vyberes si tu nejlepsi moznost 🙂 urcite dej vedet,jak ses rozhodla, buduze na tebe myslet (to kdybys skytala, tak vis proc 😀 😉 )