Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
holky a kdy já mohla mít ovulku, jelikož beru antinu, tak to vůbec nesleduju, 1. den posl. mens. 16.12. Děkuji
ayperi @ ano, ale jelikož jsem vynechala ty 1. dvě tablety, tak to mám do čtvrtka, někde jsem četla, že když zapomenu, hned 1. dny z platíčka, mám potom platíčko dobrat celé, myslíš, že už brát nemám? a co myslíš, mohla bych být?
a týdenní přestávku dávám vždy po dobrání platíčka, akorát teď jsem v tom měla tak trochu bordel
no to já vím, ale říkám, že jsem to četla, že se pak má platíčko dobrat, ok, tak už si brát nebudu a co myslíš, můžu být? A nové platíčko jsem měla začít brát 24., ale vzala jsem si až 26. první prášek a ten den i PS.
@semisovamys Já budu testovat mezi 20-24.1 dneska jsem teprve 7 dní od ovulace
kolmenka @ tak to budu držet pěsti, já na TT zatím nic, tak doufám, že nic, mohlo by se ještě ukázat?
ayperi @ tak musím doufat, že ne
a když ty prášky nedoberu, tak se asi zatím nic nestane, ne? max. si přiblížím ms, že jo, jestli teda, budu doufat
@lucina90 rikam ti je to tam!!! Vidim to az z druheho konce bytu 🙂) strasne moc ti to preju!! 🙂)
Holky děkuji 🙂 jsem z toho na rozpacích 😀 koupím si na neděli druhý test a uvidíme...zas čekat 😀 chjoo
Tak kdo bude testovat jako další???

@cl8ireh tu mám mít dnes právě, ale už jsem to nevydržela 😀