Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
asi máš pravdu,když do pondělí nic, tak si tam asi zajdu
Tak kontrola 2.2. to si ještě počkám 🙂 holky zobete kyselinu listovou?
@lucina90 luci staci obycejna listovka za 40 kc... Ja zobu uz pres rok
@luciasek1987 oni mi něco v lékárně dají a určitě to nejdražší 😀
@lucina90 no ptoto to pisu... Proc zbytecne brat drszsi kdyz slozeni je stejne...
@luciasek1987
@kolmenka ok fajn, děkuji 🙂
Nazdar baby, u nás je to sice takový trochu nereálný, neboť stále dost často kojím a menses sem měla od porodu jednou, ale tak příroda je mocná, tak se hlásím do party! Olé!
Tak uz vim, co znamenaly ty tehotenske priznaky. Byla jsem dnes u dr a udelala se mi po clostylbegitu cysta. Snad odejde s menstruaci. Dr mi pichl inijekci, co ma to prasknuti cysty podporit a ja uz se cely vecer svijim v krecich. Tak se ted na chvili odmlcim. Dr rikal, ze to nemam tak moc resit, jinak se to nepovede. Tak ted budu myslet na jiny veci a necham tomu volny prubeh. Hodne stesti vam vsem a
@jahudka.1 gratuluji 🙂)))
Ahoj holky, poradíte mi co mám dělat? Ovulaci jsem měla 10. byl to 22 DC a dnes 16 jsem to dostala, to je pro otěhotnění strašně brzy ne? Lut. f. by byl měla trvat aspon jednou tolik :(. Já už jsem zoufalá, pořád něco, děkuju...
holky, tak se dostavila ms, já jsem tak ráda, sice nechápu proč mě je už 14 dní tak blbě, ale fakt jsem si oddychla a vám všem přeji hlavně zdravíčko v těhu, ať vám vše dobře dopadne a těm, co se to ještě nepodařilo, tak nezoufejte, ono se povede, někomu to výjde hned a někomu později, já jsem na 1. mimi čekala 3 měsíce, než se povedlo, takže to bylo skoro hned a na druh rok a půl, tak budu držet pěstičky, ať to brzy výjde
Ahojky tak jsem 10.DPO zkoušela TT a negativní.další zkusím za týden
Tak holky, já už jsem úpně nějaká divná, jak jsem včera psala, že jsem to dostala 6. den po ovu, tak včera 1. den byla menstuace ráno docela silná k večeru slabší a dnes druhý den skoro nic :(, tak já už nevím, co se mnou je...

@kropice Na tvém místě bych byla úplně klidná. Ta MS může být právě z nervu! Zajdi k dr ať ti píchne vyvolávačku. Těhotná na 99% nejsi