icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

hermanek1985
19. led 2016

ahoj holky jak se daří?..a co je nového i krom snazenicka🙂

hermanek1985
19. led 2016

ja jsem 15dc..a musím koupit ovu testy,pac jsem ty objednané někde vytratila☹

mandlicka25
19. led 2016

@hermanek1985 já čekám🙂. Jak už jsem psala, ovucele u mě byla až 22 den cyklu a po 6 dnech (16.1.) po se objevilo jednodenní krvácení, které bylo ráno silnější a k večeru sláblo a pak? Vůbec nic. Ptala jsem se maminky a ta prý, když mě čekala, tak taky měla MS jeden den, tak uvidíme, kéž by to tak bylo! Napadá vás jiný důvod proč to krvácení? Sliznici mám teď naprosto v pořádku, takže by měla být normální i menstuace, drujý den ji mám naopak nejsilnější a trvá cca 4 dny a teď? Nic... Navíc si nejsem jistá, kdy si můžu udelat test, tak raději počám do 26.1.

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 to bylo určitě uhnízdění vajíčka.

mandlicka25
19. led 2016

@kolmenka myslis ze by to mohlo byt uz tak brzy po ovulce? Ovulace byla v nedeli a ... Bylo v ten den vecer a den pred tedy sobota a nedele. To krvaceni bylo v sobotu hned rano, bylo to jak bezna menstruace, od te doby mozna maximalne trochu spineni, ale jen malicko.

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 aha já pochopila že ,mezi ovu a tou ms bylo 6 dní

mandlicka25
19. led 2016

Uvidime, sance tam doufam je. Jinak me nic nenapada, proc by to tak bylo :(.

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 určitě ti držím paláce. Kdy uděláš TT?

mandlicka25
19. led 2016

@kolmenka jsi zlata, hele pockam 14 dni od ovulace, to je 25, ale to delam statnice tak 26 :p, ty, kdy znovu? Budu myslet

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 ve čtvrtek pokud nic tak ještě v neděli. Ale moc nevěřím.

mandlicka25
19. led 2016

:*

mandlicka25
19. led 2016

@kolmenka ver, drzim palecky. Ja se strasne bojim, toho, ze mam nadeji a ze budu smutna...

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 bojím se že to zase bude negativní.

kolmenka
19. led 2016

@mandlicka25 vím co cítíš. Mám to tak už. 2 roky

hermanek1985
19. led 2016

@mandlicka25 je možné, ze došlo k uhnizdeni..🙂...ja mám tlaky v podbřišku, takže dnes testnu ovu. ..jsem přece jen 15dc..takže je možné, ze to je ovulka 🙂

mandlicka25
19. led 2016

@kolmenka neboj chapu te ;* , problem resis s doktorem, takze kdyz to nevyjde ted, tak brzy, taky v to doufam

mandlicka25
19. led 2016

@hermanek1985 porad nad tim musim premslet a tajne si preju, aby to vyslo, preju hodne stesticka!

hermanek1985
20. led 2016

@mandlicka25 určitě vyjde..ja teď jsem taky zmatená. .jsem 16dc a vychází mi ovu test tak,ze se mi zabarvuje a teď nic☹...14dc a a včera jsem měla mega tlaky v podbřišku, ze jsem myslela,ze zešílím ,tak jsem včera a dnes zkoušela ovu test a ono nic ☹...teď nevím, jestli jsem testovala pozdě čí brzy:-/☹

hermanek1985
20. led 2016

@mandlickba25 ale zase ja mám vždy pozitivní test 16dc a teď nic☹

mandlicka25
20. led 2016

@hermanek1985 tak treba jeste prijde! Holky ja uz si asi vsugerovam vsechno mozny, dnes me boli zada a podbrisek... Ze mi neni dobre, tak na to jsem docela zvykla, protoze mam nizky tlak, premyslim, jestli to nemam zkusit testnou, ale bylo by asi jeste brzy

no_title
20. led 2016

holky, musim se nekde pochlubit 🙂 Doma me asi moc nepochopi, ale asi to vypada, ze po dlouhe dobe mam snad konecne ovulaci. Posilam graf bazalnich teplot, co myslite? 🙂

mandlicka25
20. led 2016

@no_title to je super! Podle grafu je to jasne, jen co jsem pochopila z ruznych clanku ovulce a bazalni teplote, tak tohle je snad ten posledni nejplodnejsi den? Takze idealni je se snazit pred a somozrejme i dnes, tak at to vyjde!

no_title
20. led 2016

@mandlicka25 myslím, že by ovulace měla být ten poslední den nízkých teplot (ten sešup dolů 23.DC, a to jsme se tulili 🙂 (kupodivu nezávisle na tom, že bych to tušila, ani jsem nepočítala, že tento cyklus budu ovu mít...), tak snad, uvidíme, jestli to vyjde, i kdyby ne, tak budu mít radost z tohoto, protože to jsem vůbec nečekala. Pomohla mi kombinace gynex, femibion a kontryhelový čaj (po ovulce už jen femibion), bez těchto pomocníčků by k tomu sotva došlo.

mandlicka25
20. led 2016

@no_title já po tom, co jsem začala krvácet jsem si koupila kontryhel, ale jak krvácení prestalo, tak jsem ho pít přestala, protože jsem četla, že v tehu se nesmí, tak radši...

petkasoki
21. led 2016

Holky tak jsem 36 DC, 5 dní zpoždění a test úplně bílý a po MS ani stopy.. třeba mrchu tímhle přivolám..

fatal_error
21. led 2016

dneska 42DC a cca 14DPO a ani tuk, ani stin, nic. tak tenhle mesic to nevyslo a v pondělí hura na vyvolavacku. :/

hermanek1985
21. led 2016

@mandlicka25 jakpak si na tom...jinak ovulka buď byla nebo ani nebude jsem 17dc a na ovu mega slabá. ..je to divné. .cyklus mám 28-31dc..a vždy mi tak 5dnu před ovulaci postupně sílí ovulacni test a od pondělka me táhnou vajecniky a je mi trošku špatně a dokonce jsem i unavená ☹...nevím, co to je..tjn. mám 11dni do menstruace..se z toho zblaznim, je mí z tého i nazvraceni☹

mandlicka25
21. led 2016

@hermanek1985 já jsem si dnes večer dělala, test, ale bylo to uplně zbytečný protože je ještě brzy, ale necítím se dobře, ale to je možná z učení na státnice, už aby bylo pondělí a konec

hermanek1985
21. led 2016

@mandlicka25 to je též možný, stres dělá hodně ☹

hermanek1985
25. led 2016

ahoj...jak se Vám daří a co je nového?

Strana