Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@lucina90 tak to je super🙂...tak a přítelem to je lepší. ..jinak nevím ,zda byla ovulka ci ne,testla jsem první ovu 15dc..a od te doby každý den a furt slabá čárka, teď jsem 23dc a 28dc,za 5dnu mam mít mrchu..tak nevim☹...od 18dc ráno utiram bilej hlenik..tak nevim:-/
@lucina90 a jinak bazalni teplotu jsem měřila az po hodině ,co jsem vstala a měla jsem 37,1...a normální 36,4....jinak ma normální tělesná teplota je 36🙂..takže též nevim:-/
Holky tak MS stále nikde a dneska na testu s citlivostí 25 byl mini dušík.. zítra zkusím udělat s citlivostí 10 a snad se mi to jen nezdálo 🙂
@lucina90 jojo piju kontryhel beru nosifol a mam gel concieve plus :D uz nevim co vic..
@petkasoki Určitě nezdá!! 🙂 Já už jsem tak pesimistická, že mě ani nenapadlo, že by to vynechání mohlo být těhu - jen manžel mě donutil udělat si test. Vždy jsem měla nepravidelný cyklus, až poslední půl rok se mi srovnal a teď zase tohle 😖. Občas mi připadá, že by pro mně bylo jednodušší uběhnout maraton než otěhotnět 😀 a to jsem největší sportovní antitalent na světě 😠
@kasparka1 No moc už jsme si nedávali pozor někdy od června - července a že se už opravdu budeme snažit jsme si řekli po svatbě, což bylo v září ☹. A vy?
@petkasoki Od soboty 😖 ale jako kdybych otěhotněla zrovna tehle cyklus, tak by to byl největší zákon schválnosti... Na Silvestra a na jednom plese jsem se totiž doooost společensky upravila 😅 😀
@hermanek1985 tak sexujte 🙂 ja ovu neřešila..prostě v půlce jsme každý den měli sex
@luciasek1987 stačí 🙂 jen se uvolnit a užít si to 🙂
@rejni jee dekuji za info ! Boli me i pri dosedu levy podbrisek a vystreluje mi to az do boku smer nahoru, takze si myslim, ze ovu jeste nebyla - jak mi rekl doktor ze v pondeli na to mame vlitnout.. Jinak ovulaci na sobe nijak nepoznam. Nekdy pichalo ve vajecniku a byl to anovulak stejne. Dnes to pojistime, ale pak dej se vule bozi...uz to kaslu. Bud to vyjde nebo ne.
@kasparka1 já cítila takové tlaky na pravé straně, kde folik je, pondělí, včera asi víc a dneska už moc ne, spíš vůbec..tak že by už proběhla? Ale testy nic.. Tak snad ví Dr co dělá..možná radši dřív, spermijky počkají..jak ještě dneska, bude to lepší..a děj se vůle boží jj, držím palce 🙂
ja delala ovu testy a mela je pul roku negativni, jsem to rikala dr. a ten mi rekl, ze to jsou vyhozene prachy a nejsou vubec presne od te doby je nedelam. 😉 ... drzim palecky taky , at nam to klapne !
@kasparka1 mě vyšel pozitivní ovu testik jednou za celý rok a fakt, že jsem testovala jen 2-3 měsíce..a Dr říkal, že i přesto, že vyjde hormonální profil v pořádku být ovulace nemusí..fakt je, že jsem za celý rok žádné píchání, tlaky nezažila v období pravděpodobné ovu ale prý být ani nemusí..No a pak se v tom vyznej 🙈😀 přeji brzo //
@lucina90 no to je pěkné, ale nejsem každý den doma 🙂
@hermanek1985 tak pořád když to půjde 😀 přítel dojel na 14 dní a byl přes vánoce nemocný. Takže to bylo 50 na 50 a trefili jsme se. Spermie vydrží v těle až tři dny čekat 🙂
@lucina90 já jsem právě za přítelem přiletěla a netulili jsme se pět dní 🙂)) takže šance se zvyšuje 🙂))

@luciasek1987 teď už nebude stres, to se povede 🙂 piješ kontryhel? 🙂